Editörler : E.Kayı Han
12345678910111213»

cg174461
Aday Memur
27 Şubat 2024 06:55

Seçim öncesi umut tacirliği yapıyorlar. İnanmayın. Bu yıl da yan ödeme kararnamesinde birşey yok.

27 Şubat 2024 08:25

Bu yazı bizim emniyet grubunda da dolaşıyor fotoğraflı şekilde ama emniyet olarak bize verilir mi bilmem
umudbey488, 1 yıl önce
Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 6802 TL hayırlı olsun. Maliye bakanlığı onaylamış ve Cumhurbaşkanlığının onayından geçmiş. Mart ayı maaşlarına ek olarak 3x6802 TL hesaplara yatacaktır. Hayırlı olsun. DEVRELER....

kekw
Aday Memur
27 Şubat 2024 10:01

Hocam asıl sen sadece gördüğüne göre konuşuyorsun ancak ne gördüğünü de bilmiyorsun. O videodaki anlatılanlar, https://www.tbmm.gov.tr/Tutanaklar/Tutanak/23913 şu adresteki tutanakta geçiyor. Teklif edenlerin isimleri de aynı kişiler. 13 temmuz 2023te seyyanen zamma ilişkin kanun teklifinde yapılan bir düzeltme bu. Birilerinin umutlanası gelmiş, ortaya böyle eski ve konudan alakasız bir video salmış o kadar.

umudbey488, 1 yıl önce
metalik44 whatsapki video enekliler icin demissin sen hangi videoyu izlefin gelip burda bilip bilmeden yazma diyorsun bana mecliste oylabıyor ve kabul ediliyor yani keclisten geçiyor 6191 sayılı 6191 sayılı kanuna tabi personele ibaresinden sonra gelmek üzere diğer statülerde olup ayliklarini 926 sayıli turk silahli kuvvetleri persobel kanununa gore alanlar dahil ibaresi ile ayni maddenin 2. fikrasi 2. cumlesine odeme unsurunun ibaresinden sonra gelmek uzere yada ucret tabanin ibaresine eklenmesini arz ve teklif ederiz. önerge uzetinde soz isteyen yok geekcesini okutuyorum. gerekce ilave odemenin uygulanmasinda diger sattulerde olup ayliklarini 926 sayili tsk persobel kanuna gore alanlar icin tereddut yasanmamasi bakimindan ilave odemenin uygulama esnasina iliskin teknik duzenleme yapilmasi amaclanmaktadir. onergeyi oylariniza sunuyorum kabul edenler, etmeyenler. onerge kabul edilmistir. simdi nerde burda emekli ikramiyeleri siz bilmeden konusmayin videoyu komple yazdim.

baha3454
Şube Müdürü
27 Şubat 2024 12:47

arkadaşlar balon haberlere inanmayın yok öyle bir sey

lkocak
Aday Memur
27 Şubat 2024 14:23

bunu bilse bilse egeyiğdi bilir oda yok

baha3454, 1 yıl önce
arkadaşlar balon haberlere inanmayın yok öyle bir sey

artimus6027
Aday Memur
27 Şubat 2024 19:35

Hersene aynı terane . Asker polis maaşları çok düşük şu ortamda ve iş gücü riskine göre ancak şuan böyle ek zam durumu yok arkadaşlar .

Deli Doktoru
Aday Memur
28 Şubat 2024 07:50

Böyle bir onay veya böyle bir çalışma yok sahte haberlere inanmayın gündemde dahi değil

DendenDis
Aday Memur
28 Şubat 2024 09:22

Ya arkadaşlar siz şaka mısınız? Her sene aynı terhane; kim ne derse inanıyorsunuz! Sadece gruplardan gördüğünüz "hayırlı olsun" mesajını baz alarak inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Böyle bir durum olsa hiç mi habere düşmez Allah aşkına tek bir gazetede bile konuya yer verilmemiş, hiç mi araştırmazsınız siz! Ufak bir araştırma yapsanız aynı konunun senelerce sadece askerler arasında gündem olduğunu, biri tarafından fena trollendiğinizi anlardınız! Keşke siz haklı çıksaydınız ama boş umutlarınızla beni hem sinirlendirip hem de üzüyorsunuz. Her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim ama birazcık gözü açık olun!

umudbey488, 1 yıl önce
fotoğrafınıda gördük 7000 tl diye her yerde dolaşıyor ocak 2024 itibaren geriye donuk her ay alicaz seklinde bilgisi olan aciklarsa sevinirinim

Airforce1997
Aday Memur
28 Şubat 2024 18:32

Yan ödeme sayın c.baskanliginda imzada. Kd.bçvş ve bnb tazminatıda yakın zamanda mecliste

Airforce1997
Aday Memur
28 Şubat 2024 18:34

Trol falan değilim bu konularda gereksiz ümit vermeyi sevmem bana gelen güvenilir kaynak bunu öyled.

Metalik44
Aday Memur
28 Şubat 2024 19:06

Şimdi de MSB zam teklifini geri çekti diye bir yazı paylaşan olmuş. Şaka gibi gerçekten. Hangisine inanacağız anlamadım. CB imzada olan ve Maliye Bakanlığı onayı alındığı söylenen bir yazı neden geri çekilir.
Airforce1997, 1 yıl önce

Trol falan değilim bu konularda gereksiz ümit vermeyi sevmem bana gelen güvenilir kaynak bunu öyled.

baha3454
Şube Müdürü
28 Şubat 2024 19:48

Her yıl şubat ayından itibaren personel arasında bu tür dedikodular dolasmakta. ne yazikki bir süre sonra bunu ilk çıkaran kişi bile buna inanmaya başlıyor. olursa önümüzdeki hafta içi imzalanır. zaten hemen yayınlanıyor.

Airforce1997
Aday Memur
28 Şubat 2024 19:49

Ben mesaiden sonra konuştum çekilen teklif vs yok. c.baskani seçim gezisinde olduğu için imza için dönüşü bekleniyor dediler dileyen inanır dileyen inanmaz. Ben 2018 de 400 TL hayırlı olsun diyen kişiden aldım bilgiyi. O zamanda herkez gelmeyecek derken bu kişi geliyor demişti.

Metalik44, 1 yıl önce
Şimdi de MSB zam teklifini geri çekti diye bir yazı paylaşan olmuş. Şaka gibi gerçekten. Hangisine inanacağız anlamadım. CB imzada olan ve Maliye Bakanlığı onayı alındığı söylenen bir yazı neden geri çekilir.

umudbey488
Aday Memur
28 Şubat 2024 19:51

airforce teşekkürler buzimde aldığımız bütün duyumlar bu yönde.

Metalik44
Aday Memur
28 Şubat 2024 20:18

Teşekkürler inşallah olur. Bir nebze de olsa rahatlarız.
Airforce1997, 1 yıl önce

Ben mesaiden sonra konuştum çekilen teklif vs yok. c.baskani seçim gezisinde olduğu için imza için dönüşü bekleniyor dediler dileyen inanır dileyen inanmaz. Ben 2018 de 400 TL hayırlı olsun diyen kişiden aldım bilgiyi. O zamanda herkez gelmeyecek derken bu kişi geliyor demişti.

28 Şubat 2024 21:00

Emniyet içinde verileceği doğru mu?
Airforce1997, 1 yıl önce

Orçun03
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:37

Evet geri çekme gibi bi durum söz konusu çünki gizli yürütülüyordu diğer kurumlardan habersizdi bi kurum çomak sokmaya uğraşıyordu bizede verin diye ama sizler sayesinde sakız gibi ordan oraya duyurulunca ortalık karıştı SAĞOLUN VAROLSUN

Metalik44, 1 yıl önce

Adk66
Memur
28 Şubat 2024 21:40

Hangi kurum
Orçun03, 1 yıl önce

Evet geri çekme gibi bi durum söz konusu çünki gizli yürütülüyordu diğer kurumlardan habersizdi bi kurum çomak sokmaya uğraşıyordu bizede verin diye ama sizler sayesinde sakız gibi ordan oraya duyurulunca ortalık karıştı SAĞOLUN VAROLSUN

Orçun03
Aday Memur
28 Şubat 2024 21:41

Boşver anlayan anladı hangi kurum olduğunu

Adk66, 1 yıl önce
Hangi kurum
28 Şubat 2024 21:42

Emniyeti mi kastediyorsun ?
Orçun03, 1 yıl önce

Boşver anlayan anladı hangi kurum olduğunu

Toplam 519 mesaj
12345678910111213»