Editörler : E.Kayı Han
«14151617181920212223242526

Manasoft
Aday Memur
05 Temmuz 2024 16:10

Lojman kiraları artmış mı
Sailor060606, 10 ay önce
8000 duydum gelecek diyenler lojman artırım bedelini duymuş olabilir :)

baha3454
Şube Müdürü
05 Temmuz 2024 22:19

Umurbey ve denizasb seneye bol bol balonlarinizi bekliyoruz

Cavro
Şef
06 Temmuz 2024 13:02

Tsk da ciddi bir psikolojik tarama yapılmasına ihtiyaç var. Malulen emekli Adamlara aylardır bekledikleri şeyin yayınlandığını ve yerini söylüyorum eksiliyorlar.

xyzs
Şef
07 Temmuz 2024 18:10

Az konuşurum öz konuşurum. Para falan yok herkes koltuğunun, makamının hırsında. Nokta.

baha3454
Şube Müdürü
08 Temmuz 2024 18:56

şu adamı bir daha şu foruma sokmayın
Dzpasb, 11 ay önce
kıymetli silah arkadaşlarım bekleyin çok az kaldı söylediğim gibi tsk yan ödemesinin için de silahlı kuvvetler personeline zam var

ataalperen
Genel Müdür
12 Temmuz 2024 14:49

Komutanlık alanlarla ilgili madde 1(g) de 5000 ve 1100 puan artış var. orayı atlamışım. çok küçük bir azınlık 1250 ve 200 tl arası zam almış. Ekleyim dedim belki gözden kaçıran vardır.

Mehme.t.mirza.
Aday Memur
26 Temmuz 2024 14:59

Burada milleti kandırıp umutları ile oynamayın demiştim ama siz pervasızca atıp tutup insanları kandırmaya devam ettiniz. Allah hepinizi ıslah etsin, vicdansız yalancılar

Preko66
Aday Memur
28 Temmuz 2024 21:27

Dün hakim ve savcılara 12500 ile 7000 lira arasında yan ödeme verildi..Para bize gelince yok galiba, ama dur siz bu işi para için mi yapıyorsunuz yoksa? :)

28 Temmuz 2024 22:01

Babamızın hayrına yapıyoruz bence :)
Preko66, 9 ay önce

Dün hakim ve savcılara 12500 ile 7000 lira arasında yan ödeme verildi..Para bize gelince yok galiba, ama dur siz bu işi para için mi yapıyorsunuz yoksa? :)

29 Temmuz 2024 05:12

Zehir zıkkım olsun hakkımızı yiyenlere.Zabitanin 70 bin tl aldığı yerde 24 yıl geçmişimiz var aldığımız 60 bin .Ha buna da şükür elhamdulillah ama neden emeğin karşılığıni israrla vermezler. Yazıklar olsun
Halkadami89, 9 ay önce
Babamızın hayrına yapıyoruz bence :)

Mehme.t.mirza.
Aday Memur
09 Ağustos 2024 17:59

Bir şeyi daha hatırlatmamda fayla olacak. Bir dahaki sefere lütfen burada paylaşım yapmayın. Sonra yedi düvel duyup bize yokmu diye ortalığı velveleye veriyorlar. Lütfen paylaşmayın

malikane.1999
Daire Başkanı
10 Ağustos 2024 20:41

Allah rızası için hangi zabıta 70 bin TL alıyor. Farklı illerde belediyede tanıdığım zabıta ve itfaiye de memur olarak çalışanlar var aldıkları para 50 ile 60 arası max sds ye göre farklılık gösteriyor. Çoğu 50 civarı alıyor. Alan kişi varsa hangi il belediyesi çok merak ediyorum
İbrahim5506, 9 ay önce
Zehir zıkkım olsun hakkımızı yiyenlere.Zabitanin 70 bin tl aldığı yerde 24 yıl geçmişimiz var aldığımız 60 bin .Ha buna da şükür elhamdulillah ama neden emeğin karşılığıni israrla vermezler. Yazıklar olsun

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 10:33

50-60 bile çok ne iş yapıyorlar bütün belediyeler borç batağında personellerini doyuramıyorlar da ondan
malikane.1999, 9 ay önce
Allah rızası için hangi zabıta 70 bin TL alıyor. Farklı illerde belediyede tanıdığım zabıta ve itfaiye de memur olarak çalışanlar var aldıkları para 50 ile 60 arası max sds ye göre farklılık gösteriyor. Çoğu 50 civarı alıyor. Alan kişi varsa hangi il belediyesi çok merak ediyorum

malikane.1999
Daire Başkanı
11 Ağustos 2024 10:46

Ben yorumum da alsınlar ya da almasınlar diye bir ibare söylemedim dediğim gibi çoğu 45-55 arası alıyor. SDS yi çoğu belediye yüksek vermiyor. Alıp almamaları konusuna gelirsek en düşük memur maaşının 40 bin TL olduğu yerde aldıkları şuan ki ülke şartlarında çok abartı bir maaş değil. Kıyaslanan şey TSK veya Kolluk Kuvvetleri maaşı ile hemen hemen aynı olması. Bunun da çözümü Silahlı kuvvetlerin özlük haklarının daha da iyileştirilmesi olmalı ama zannetmiyorum onu yapacaklarını.
siyahbeyaz88, 9 ay önce
50-60 bile çok ne iş yapıyorlar bütün belediyeler borç batağında personellerini doyuramıyorlar da ondan

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 11:33

bana yazar mısın zabıtanın görevinide ülke şartlarına göre aldıkları maaş normal diyorsun, ben yazayım sana görevini duba indir kaldır yalandan iki esnaf gez denetle, ben ekiplerde çalışırken gece inşaattan gürültü konusuna bile gelmiyorlar neden gelmiyorlar çünkü samimi ahbapları:)
malikane.1999, 9 ay önce
Ben yorumum da alsınlar ya da almasınlar diye bir ibare söylemedim dediğim gibi çoğu 45-55 arası alıyor. SDS yi çoğu belediye yüksek vermiyor. Alıp almamaları konusuna gelirsek en düşük memur maaşının 40 bin TL olduğu yerde aldıkları şuan ki ülke şartlarında çok abartı bir maaş değil. Kıyaslanan şey TSK veya Kolluk Kuvvetleri maaşı ile hemen hemen aynı olması. Bunun da çözümü Silahlı kuvvetlerin özlük haklarının daha da iyileştirilmesi olmalı ama zannetmiyorum onu yapacaklarını.

malikane.1999
Daire Başkanı
11 Ağustos 2024 11:37

Bakın madem çok alıyorlar diyorsunuz kaç almalılar şuan en düşük memur maaşı 40 bin TL. Yani belediye de çalışan zabıta da 657 ye tabi memur gidipte sen bu adama 40 bin TL nin altında maaş veremezsin sizin önce bunu idrak etmeniz gerekiyor. Tanıdığım 2 zabıta memuru çalıştığı iller adına söyliyeyim diğerlerini bilmiyorum 46 bin TL maaş alıyorlar sds leri yok. Gidip bu adamın maaşını nasıl azaltıcaksın ? O zaman düz memur maaşı vermen gerekir ki buda gene 41-42 bin TL maaş yapar.
siyahbeyaz88, 9 ay önce
bana yazar mısın zabıtanın görevinide ülke şartlarına göre aldıkları maaş normal diyorsun, ben yazayım sana görevini duba indir kaldır yalandan iki esnaf gez denetle, ben ekiplerde çalışırken gece inşaattan gürültü konusuna bile gelmiyorlar neden gelmiyorlar çünkü samimi ahbapları:)

malikane.1999
Daire Başkanı
11 Ağustos 2024 11:39

Sizin idrak edemediğiniz çalıştığı kurum hak etmediği maaşı veriyor diyorsunuz. O açıdan değil şu açıdan bakıcaksınız onun çalıştığı kurum ona hak ettiği değeri fazlasıyla veriyor. Benim çalıştığım kurum beni amele gibi kullanıp hak ettiğim değeri vermiyor?
siyahbeyaz88, 9 ay önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
11 Ağustos 2024 11:48

kardeşim sen anlamıyorsun geçen yıl belediyeler gibi kit kurumları ile kamudaki işçilere fazlasıyla zam verildi seçim uğruna çalışma düzeni bozuldu şimdi çoğu borç batağında daha sgk borçlarını ödeyemiyorlar, bir kurum çalışanlarına hakettiğinden fazla maaş verirse daha sonra o maaşları ödeyemeyecek duruma düşer
malikane.1999, 9 ay önce
Sizin idrak edemediğiniz çalıştığı kurum hak etmediği maaşı veriyor diyorsunuz. O açıdan değil şu açıdan bakıcaksınız onun çalıştığı kurum ona hak ettiği değeri fazlasıyla veriyor. Benim çalıştığım kurum beni amele gibi kullanıp hak ettiğim değeri vermiyor?

malikane.1999
Daire Başkanı
11 Ağustos 2024 12:04

Bakın belediyelerin borçlarının olduğunun ve bazı belediyelerin özellikle torpil yaparak gereksiz sayıda personel ve torpille işçi-memur aldıklarının farkındayım ama şuan bir belediye en düşük memur maaşından daha aşağıya maaş veremez çünkü belediye de işçi taşeron dışındakiler 657 sayılı Devlet memurları Kanununa tabi memurlar yani devlet ne kadar zam yaparsa o zammı kesin vericek. Extra olarakta belediyenin kendi gelir ve borçlarına göre çalışan memura tazminat gibi sds veriyor. Şuan çoğu belediye bunu zaten en düşükten yatırıyor en düşük memur maaşının üstüne 5-6 bin TL koyuyorlar gibi. Ama bunu abartıp en yüksek sds den veren belediyeler var ki onlar gereksiz harcama yapıyorlar. Asıl tartışma yukarıda bir arkadaş herkese ithafen zabıtaların 70 bin TL aldığını söyledi ama ben de bunun yanlış olduğunu çoğu zabıtanın 45-50 arası aldığını bazı belediyelerin sds miktarını yüksek yatırırsa şayet 55 e çıkacağını dile getirdim. Ayrıca kimseyi de savunmuyorum. Madem ki borç harç içinde olan belediye dahi çalışana bu kadar maaş verebiliyorsa bünyesinde milyonu geçgin ve ülkesine gerekirse canıyla hizmet eden Silahlı kuvvet ve genel kolluk kuvvetinin maaşları niye daha fazla değil buna sitem ediyorum ki bunu herkesin dile getirmesi gerek bir konu. Subay kategorisindekilerin doğu ve batı da ve hatta emeklilikte aldıkları makam ve görev Tazminatı neden astsubay-uzman çavuş ve sözleşmeli er lerde yok ve normal bir memur maaşı çalışırken de emekli olurkende aldıkları maaş aynı. Şuan mesajı gören arkadaşlar e Devlet sgk hizmet dökümüne bir baksınlar orda yatan sigorta kaç paradan yatıyor birde sağlık bakanlığı veya meb te veyahut başka bakanlıkta çalışan memurun yatan sigorta miktarı ile karşılaştırsınlar aynı olduğunu görücekler. Aldıkları asayiş tazminatı vs veya doğuda terör tazminatı vs. Hiçbir şey maaş tek parça halinde yatsa da sigortalılığa yansımıyor
siyahbeyaz88, 9 ay önce
kardeşim sen anlamıyorsun geçen yıl belediyeler gibi kit kurumları ile kamudaki işçilere fazlasıyla zam verildi seçim uğruna çalışma düzeni bozuldu şimdi çoğu borç batağında daha sgk borçlarını ödeyemiyorlar, bir kurum çalışanlarına hakettiğinden fazla maaş verirse daha sonra o maaşları ödeyemeyecek duruma düşer
Toplam 519 mesaj
«14151617181920212223242526

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi