Editörler : E.Kayı Han

Kapalı
26 Şubat 2024 20:28

Tarım Bakanlığı hizmet puanı

tarım bakanlığı hizmet puanlarınız güncel mi ilçelere göre nerde yazıyor bilgisi olan var mı

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
27 Şubat 2024 09:00

Personel bilgi Yönetim Sistemi (pbys) sitesinden bakabilirsiniz. Puanlar günceldir.

Sitede Benim Sayfam/Bilgilerim/Hizmet Cetveli kısmında puan bilgisi mevcuttur:

https://pbys.tarimorman.gov.tr/

Siteye Bakanlık domain/bilgisayar/mail kullanıcı adı ve şifrenizle girebilirsiniz.

bravebey
Kapalı
27 Şubat 2024 17:50

her 1 güne her şehirde 1 puan mı veriliyor.

ben doğuda da çalıştım hiç bi farkı yok mu. ilçelere göre değil mi.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
28 Şubat 2024 17:01

İlçeler arasında da fark var. Örneğin Bakanlık merkez teşkilatı 10 puan iken Adana Merkez 1 puan, Ağrı Merkez 4,38, Ağrı Diyadin 10, Manisa merkez 1, Manisa Selendi 4,88, Ankara Haymana 4,1 puan vs. Bakanlık merkezi dışındaki yerler genel olarak gelişmişlik düzeyine göre puanlanmışlar.

bravebey, 1 yıl önce

her 1 güne her şehirde 1 puan mı veriliyor.

ben doğuda da çalıştım hiç bi farkı yok mu. ilçelere göre değil mi.

bravebey
Kapalı
28 Şubat 2024 17:10

teşkkürler. bu katsayılara nasıl ulaşabilirim

YUSUF YILDIRIM, 1 yıl önce

İlçeler arasında da fark var. Örneğin Bakanlık merkez teşkilatı 10 puan iken Adana Merkez 1 puan, Ağrı Merkez 4,38, Ağrı Diyadin 10, Manisa merkez 1, Manisa Selendi 4,88, Ankara Haymana 4,1 puan vs. Bakanlık merkezi dışındaki yerler genel olarak gelişmişlik düzeyine göre puanlanmışlar.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
28 Şubat 2024 17:25

Nerde var bilmiyorum, eskiden ilçelere gönderilmişti. Merak ettiğiniz yer varsa söyleyin bakayım. Dosyayı paylaşamam.

bravebey, 1 yıl önce

teşkkürler. bu katsayılara nasıl ulaşabilirim

djzbdjxxnnx
Aday Memur
28 Şubat 2024 19:47

Kayseri Sarıoğlanın katsayısı ne kadar

Nerde var bilmiyorum, eskiden ilçelere gönderilmişti. Merak ettiğiniz yer varsa söyleyin bakayım. Dosyayı paylaşamam.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
29 Şubat 2024 09:30

4,10 olarak görünüyor.

djzbdjxxnnx, 1 yıl önce

Kayseri Sarıoğlanın katsayısı ne kadar

ikmibrhm
Aday Memur
10 Mart 2024 01:41

Normal tayin süremiz kaç yıl tarım bakanlığında

murataslan2014
Kapalı
10 Mart 2024 11:39

niye devlet sırrımı

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
10 Mart 2024 11:43

Canım istemiyor.

murataslan2014, 1 yıl önce
niye devlet sırrımı

bravebey
Kapalı
10 Mart 2024 20:49

atandığın görev yerinde 1 ay bile dolmadan nakil yapılabiliyor. örneği var. ama Kanunda 1 yıl minumum şartt.

ikmibrhm, 1 yıl önce

Normal tayin süremiz kaç yıl tarım bakanlığında

elektronik49
Şube Müdürü
13 Mart 2024 00:57

Benim puanım 15 bin doğuda merkezdeyim.nerelere tayin isteyebilirim.batida mesela nereler olur .İl merkezleri olurmu

elektronik49
Şube Müdürü
14 Mart 2024 23:06

Doguda tarim il Müdürlüğünde kadrolu v.h.k.i olarak çalışıyorum. 7 senedir. puan 15bin .başka bir ile tayin isteyebiliyormuyum

trsalgado
Daire Başkanı
16 Mart 2024 05:46

dönem tayinde puan ve şansta lazım,

elektronik49, 1 yıl önce

Benim puanım 15 bin doğuda merkezdeyim.nerelere tayin isteyebilirim.batida mesela nereler olur .İl merkezleri olurmu

trsalgado
Daire Başkanı
16 Mart 2024 05:52

birim puanları tablosu eski ama hala aynı puanlama kullanılıyor, bir çok arkadaşımızın çalıştığı ilçeleri kontrol ettik günlük puanları tutuyor.

https://s6.dosya.tc/server19/asyozc/Birim_Puan_Tablosu.xls.html

murataslan2014, 1 yıl önce
niye devlet sırrımı

DGD46
Aday Memur
16 Mart 2024 11:52

Norma tabi olmadigindan(V.H.K.İ -Genel idare hizmetleri sinifi oldugundan) dönem tayininde basvuru yapamazsin. Evet pbys'de puanin hesaplanir ama kullanamazsin. Yapacagin şey dilekce ile tayin istemek uygun görülürse onaylanir. Dönem tayinine bakilmaksizin istedigin zaman dilekce ile basvurabilirsin.

elektronik49, 1 yıl önce

Doguda tarim il Müdürlüğünde kadrolu v.h.k.i olarak çalışıyorum. 7 senedir. puan 15bin .başka bir ile tayin isteyebiliyormuyum

elektronik49
Şube Müdürü
16 Mart 2024 13:30

Önümüzdeki ekim ayında unvan sınavına gireceğim Ziraat Mühendisi olunca norma tabi mi olacağım.

DGD46, 1 yıl önce

Norma tabi olmadigindan(V.H.K.İ -Genel idare hizmetleri sinifi oldugundan) dönem tayininde basvuru yapamazsin. Evet pbys'de puanin hesaplanir ama kullanamazsin. Yapacagin şey dilekce ile tayin istemek uygun görülürse onaylanir. Dönem tayinine bakilmaksizin istedigin zaman dilekce ile basvurabilirsin.

elektronik49
Şube Müdürü
16 Mart 2024 13:31

Peki tayin istersem Vekili olarak olma ihtimali nedir.tepeden adamının olması gerkiyormu

DGD46, 1 yıl önce

elektronik49
Şube Müdürü
16 Mart 2024 13:33

VHKI olarak

elektronik49, 1 yıl önce

Peki tayin istersem Vekili olarak olma ihtimali nedir.tepeden adamının olması gerkiyormu

DGD46
Aday Memur
16 Mart 2024 14:35

Unvan değişikliği yaparsaniz bulunduğunuz yerde en az 2 yil calismanız gerekir sonrasinda tayin döneminde tercih verebilirsiniz. V.H.K.İ. olarak dilekceniz uygun görülürse tayin olursunuz. Dilekcenizin kabul edilip edilmemesine birsey diyemem.

elektronik49, 1 yıl önce

Önümüzdeki ekim ayında unvan sınavına gireceğim Ziraat Mühendisi olunca norma tabi mi olacağım.

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi