Editörler : E.Kayı Han
26 Şubat 2024 22:37

Kararsızlık? Geçiş yapan var mı ?

Adalet bakanliğinda kadrolu mübaşirim.Ayni zamanda sağlık teknikeriyim.sağlık bakanliğina geçersem hasta yoğunluğuna nöbet sistemine adapte olabilir miyim endişesi var.Sağlik bakanliğina geçen memnun olan alışan var mi?

Memurrrr23
Aday Memur
27 Şubat 2024 01:24

Yani hocam bir mübaşir olarak siz yoğunluğa alışkınsınızdır diye düşünüyorum ayrıca kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim maaş ve özlük hakları çok daha iyidir

Reamonn42
Memur
27 Şubat 2024 09:47

Mübaşirin ne gibi bir yoğunluğu var? :D Kesinlikle emeklerine saygım var ama çoğu mübaşir yatar

Memurrrr23, 1 yıl önce

Yani hocam bir mübaşir olarak siz yoğunluğa alışkınsınızdır diye düşünüyorum ayrıca kesinlikle geçmenizi tavsiye ederim maaş ve özlük hakları çok daha iyidir

Resennn
Aday Memur
27 Şubat 2024 10:22

Zabıt katibine göre daha rahat bir meslek mübaşirlik yoğunluğu da mahkemeden mahkemeye değişiyor.

Reamonn42, 1 yıl önce

Mübaşirin ne gibi bir yoğunluğu var? :D Kesinlikle emeklerine saygım var ama çoğu mübaşir yatar

27 Şubat 2024 16:27

Durmayın geçin hocam. Neredeyse yarım maaş kadar fazla alıyorlardı bir ara sağlık personelleri bize karşı. Helali hoş olsun yiyin efendiler.

27 Şubat 2024 17:58

Geç hocam her yönü ile daha iyi , bu adalet bakanlığı bu şartlar ile bu ülkede çalışılacak son kurum bile değildir. Ekonomik ve sosyal haklari berbat olan bir kurum iyileştirilmesi yönünde de herhangi bir çalıma yok . Şu an rahat arada 15 bin TL maaş farkı var . Geçebiliyorsan hiç bekleme bu kurumda.

ezinci
Aday Memur
28 Şubat 2024 15:45

Ben mübaşirim. bazi mahkemeler dışında arkadaş haklı :D

katip - mübaşir ile kıyas yaparsan mübaşir daha rahat diğer kurumların memrlarıyla kıyaslarsan durum değişir

Reamonn42, 1 yıl önce

28 Şubat 2024 22:49

adli tıp kurumu nasıl
Murathan Deniz, 1 yıl önce
Geç hocam her yönü ile daha iyi , bu adalet bakanlığı bu şartlar ile bu ülkede çalışılacak son kurum bile değildir. Ekonomik ve sosyal haklari berbat olan bir kurum iyileştirilmesi yönünde de herhangi bir çalıma yok . Şu an rahat arada 15 bin TL maaş farkı var . Geçebiliyorsan hiç bekleme bu kurumda.

Plantrex
Aday Memur
28 Şubat 2024 22:54

Bu tamamen sizinle ilgili bir durum. Eğer, hastane ortamını ve hasta psikolojisini nöbet sistemi ile beraber kaldırabilecek biriyseniz geçebilirsiniz. Ben yerinizde olsam geçmezdim. Her şey para değil sonuçta... Sınava girip idari işler müdürü de olabilirsiniz mesela, bu da var. Kısacası, biraz sizinle ilgili durum. "Ben yapabilirim" diyorsanız geçin tabii. Ancak dediğim gibi, hastane ortamı ve hastaların durumunu da göz önünde bulundurun bu süreçte.. Çünkü 1-2 gün değil, emekli olana kadar öyle bir ortamda olacaksınız.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi