Editörler : crops35

Yasaklı
27 Şubat 2024 01:41

Torpil gerekliliktir,torpil yap,yaptır

Torpilin neden zorunlu olduğunu yazmak istedim.

Çünkü adil şartlarda bir dövüş yok ortada.

Kpss 2022 de ilk sınav iptal edildi ve birçok kişi ilk sınavda yüksek puan yapmışken sınav iptal edildi.Bir sonraki sınavda ise bu yüksek yapanlarin kimisi heyecanına yenik düştü kimisi de yine çalınır psikolojisiyle demoralize sınava girdi.Ama bundan daha kötüsü açık jelatinli kitapçıklardı.Henüz sayısını bilmediğimiz kadar öğrenci belki de bundan faydalanmış ve şuan sessiz yılan uykusunda haksız puan almış durumda.Hatırlayın TRT de kumpas dizisinde soruları çalan öğrenciler kazandıktan sonra yıllarca sus pustular.Ta ki 15 Temmuz patlak verene kadar.Sahi soruların çalındığı neden 15 Temmuzdan önce tespit edilmemişti?

Ayrıca aldıkları yuksek puanlarla seyyahliga soyunmuş asilzade soylarından olduğunu düşünen kişilerin de faaliyetlerine bakınca doğduğun yer kaderindir demek istemiyorsan torpil yap,yaptır.Yoksa güzel kardeşim.Yıllarca bu sınava hazırlanmak zorunda bırakılacaksin.Unutma sen hak yiyen değil hakkını arayasın.Hakkını yiyenlere karşı hakkını yedirmemek için savaşıyorsun.

Mehmet-şeker
Genel Müdür
27 Şubat 2024 08:58

Asilzade soyluların üniversite sıralamaları meşhur bir de kaçı itü odtü Sabancı Boğaziçi mezunu sanki sayısaldan fen çözemediğim halde bana bile gelen mühendislik vardı ücrada ;) görüyoruz kontenjanı bile dolmayan yığınla mühendislik

SonsuzRuh
Yasaklı
27 Şubat 2024 10:47

Kpss dünyanın en kolay sınavı.Bundan aldığı puanla kendini yere göğe çıkaramayanlar aslında bugüne kadar hiçbir başarı elde edememiş sınavlarda ezberle bitirdiği üniversitesinden mezun olmuş ve tek başarısını Kpss gören kişiler.

Kpss cidden çok basit bir sınav.

Sene boyunca 5-6 farklı dershanenin tg denemesinde eze eze ezdiğim bi sürü rakip ne hikmetse gerçek sınavda önüme geçti.

İlk 10 a girmişim sınavlarda.Gelmiş 3 ay çalışmış 90 üstü almış gerçek sınavda.

İlk sınavda yaptığım 25 tarih neti ikinci sınavda 16 ya düştü.Sırf acik jelatinciler önüme geçsin diye yapılmış bi sınavda adalet mi arıyoruz.50 k kişiye dağıtmış olsalar soruları.Ayrıca hiçbir kaynakta olmayan o ikilemli tarih sorularına ne demeli?

Zaten geçmişte Tus da da yaptılardı.Kıtabın kıyısında köşesinde kalmış ana bilgileri degil de saçma bilgileri sorup sadece belli kitlenin yapabileceği ve bunu bilmeyenlerin yapamayacağı sorular sormuşlardı.Bu yeni bir şey degil yani.

Mehmet-şeker, 1 yıl önce

Asilzade soyluların üniversite sıralamaları meşhur bir de kaçı itü odtü Sabancı Boğaziçi mezunu sanki sayısaldan fen çözemediğim halde bana bile gelen mühendislik vardı ücrada ;) görüyoruz kontenjanı bile dolmayan yığınla mühendislik

Mehmet-şeker
Genel Müdür
27 Şubat 2024 11:07

Benim de tarih netim 2. Sınavda düştü hiç yapmadığım nete ulaşmıştım halbuki gitti bütün emeklerim kendilerini çok birşey sanıyorlar mühendislik mezunu olunca 13 yıl önceki puanımla şuan hukuk ya da psikolojiye giderim neyin havası bu yani

SonsuzRuh, 1 yıl önce

Kpss dünyanın en kolay sınavı.Bundan aldığı puanla kendini yere göğe çıkaramayanlar aslında bugüne kadar hiçbir başarı elde edememiş sınavlarda ezberle bitirdiği üniversitesinden mezun olmuş ve tek başarısını Kpss gören kişiler.

Kpss cidden çok basit bir sınav.

Sene boyunca 5-6 farklı dershanenin tg denemesinde eze eze ezdiğim bi sürü rakip ne hikmetse gerçek sınavda önüme geçti.

İlk 10 a girmişim sınavlarda.Gelmiş 3 ay çalışmış 90 üstü almış gerçek sınavda.

İlk sınavda yaptığım 25 tarih neti ikinci sınavda 16 ya düştü.Sırf acik jelatinciler önüme geçsin diye yapılmış bi sınavda adalet mi arıyoruz.50 k kişiye dağıtmış olsalar soruları.Ayrıca hiçbir kaynakta olmayan o ikilemli tarih sorularına ne demeli?

Zaten geçmişte Tus da da yaptılardı.Kıtabın kıyısında köşesinde kalmış ana bilgileri degil de saçma bilgileri sorup sadece belli kitlenin yapabileceği ve bunu bilmeyenlerin yapamayacağı sorular sormuşlardı.Bu yeni bir şey degil yani.

SonsuzRuh
Yasaklı
27 Şubat 2024 11:58

Onlar mühendis olmadan önce de çalınmıştı sorular.

:D

Zaten bi mezunun,bugün çalınmış soruyla memur olma durumu o mezuniyet seviyesine soru çalarak gelmesindendir.

Ozguvenlerinin yüksek olma sebebi de cahilliğin verdiği özguven.Bugün en yakınınızdaki kişi bile soru çalma olayına karışmış olabilir.Hiç bilemezsiniz.Rus hackerlarin çalıp internetten sattığı iddia edilen ve bugün hala emniyete ifadeye giden insanların olduğu söylenen bir şeyden bahsediyoruz.Daha fazla detay bilgi vermeyeyim siz anlayın ;)

Mehmet-şeker, 1 yıl önce

Benim de tarih netim 2. Sınavda düştü hiç yapmadığım nete ulaşmıştım halbuki gitti bütün emeklerim kendilerini çok birşey sanıyorlar mühendislik mezunu olunca 13 yıl önceki puanımla şuan hukuk ya da psikolojiye giderim neyin havası bu yani

Mehmet-şeker
Genel Müdür
27 Şubat 2024 12:16

Farkında olmak isteyen herkes herşeyin farkında rahat ol ;)

SonsuzRuh, 1 yıl önce

Onlar mühendis olmadan önce de çalınmıştı sorular.

Zaten bi mezunun,bugün çalınmış soruyla memur olma durumu o mezuniyet seviyesine soru çalarak gelmesindendir.

Ozguvenlerinin yüksek olma sebebi de cahilliğin verdiği özguven.Bugün en yakınınızdaki kişi bile soru çalma olayına karışmış olabilir.Hiç bilemezsiniz.Rus hackerlarin çalıp internetten sattığı iddia edilen ve bugün hala emniyete ifadeye giden insanların olduğu söylenen bir şeyden bahsediyoruz.Daha fazla detay bilgi vermeyeyim siz anlayın ;)

han24
Kapalı
27 Şubat 2024 18:39

aman dostum bu millet sorgulayan insanları sevmez :)) derin sulara girmişsin , dünya yuvarlaktır inadından vazgeç : çıkıp sonra sana ''Galileo inkar et ! dünya dönmüyor !'' diye engizisyon mahkemelerinde yargılarlar :)))

SonsuzRuh
Yasaklı
27 Şubat 2024 19:12

:DD Onu diyen sınavda soru çalmıştır :)

Diyeceklerini sanmam.Baksana dünden beri forum sessizliğe gömüldü demek ki bir şeyler olmuş.:D

han24, 1 yıl önce

aman dostum bu millet sorgulayan insanları sevmez :)) derin sulara girmişsin , dünya yuvarlaktır inadından vazgeç : çıkıp sonra sana ''Galileo inkar et ! dünya dönmüyor !'' diye engizisyon mahkemelerinde yargılarlar :)))

Mehmet-şeker
Genel Müdür
27 Şubat 2024 19:19

Konu hakkında bi kişiden yorum bekliyordum ama gelmedi adını anmayayım gelip damlamasın ;)

SonsuzRuh, 1 yıl önce

:DD Onu diyen sınavda soru çalmıştır :)

Diyeceklerini sanmam.Baksana dünden beri forum sessizliğe gömüldü demek ki bir şeyler olmuş.:D

SonsuzRuh
Yasaklı
27 Şubat 2024 19:38

Bence adını an da rezil edeyim onu burda.

:))

Buraya gelip yanıt vermek yürrreek ister.

Hırsız olan gelsin yanıt versin ben çaldim desin.Bana soruları verdiler desin.Siz kimsiniz desin.Ordan gizli gizli eksi vermesin söylediklerime :)

Mehmet-şeker, 1 yıl önce

Konu hakkında bi kişiden yorum bekliyordum ama gelmedi adını anmayayım gelip damlamasın ;)

27 Şubat 2024 19:39

torpil olmasa zaten bu halde olmazdık şimdi

Mehmet-şeker
Genel Müdür
27 Şubat 2024 20:34

Devlet kadroları çocuk oyuncağına çevirilmeseydi insanlar torpil aramazdı öyle de düşünmek lazım

İntihalci-girl, 1 yıl önce

torpil olmasa zaten bu halde olmazdık şimdi

28 Şubat 2024 00:54

adamını bulup torpil yaptırmakta mesele be kardeşim 19 tane mülakattan elendim ben, mart ve Nisan ayında iki mülakatım daha var eder sana 21, girdiğim mülakatlardan bir senarist çok rahat bir sezon dizi çıkardı Reyting rekoru kırardı

bysavci26
Memur
28 Şubat 2024 09:34

Bahaneler bahaneler , merkezi alımlarda ve çoğu sözleşmeli alımda mulakat yok gördüğüm kadarıyla puana basari siraniza göre aliniyorsunuz. Çalışmaya gözü yemeyen torpil de torpil diye yırtınıyor resmen. E varsa var , yapabiliyorsan yap yaptır da dile getirmenin ne faydası var . Olumsuz düşünceler aşılamayın sınav öncesi millete .

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi