Editörler : Pangaea
28 Şubat 2024 17:10

Ek ders sorunu

Idare ekders listesinde ismimi bulamadim ozelden donus yaptim obur ay cift ekders alirsin dediler boyle bisey olur mu

28 Şubat 2024 17:44

Olmaz, bağlı olduğun milli eğitime git şikayet et.

xemal
Aday Memur
28 Şubat 2024 17:56

Sorun olmaz sayın hocam. Alabilirsiniz bir dahaki ay. Maddi olarak sizin için sorun olmayacaksa bir dahaki ayi bekleyin derim. Muhtemelen ilçe onaylamıştır. Tekrar onay kaldirmamak için size bir dahaki ay alırsınız demişlerdir. Ayrıca burda her şeye hemen şikayet edin diyen kusursuzlara!!! bakmayın. Hepimiz insaniz. Herkesin hatasi veya eksikliği olabilir. Maddi sıkıntı yaşamayacaksaniz bir sorunolmaz.

energy2
Aday Memur
28 Şubat 2024 18:54

Halletmisler

balarest
Genel Müdür
28 Şubat 2024 19:55

hata yapan size ödesin gelecek ay kendisi alsın. kaçmiyirsunuz ya

Ahis
Şef
28 Şubat 2024 23:36

Arkadaşlar öğretmenin görevli-izinli olduğu ( valilik izniyle) olduğu gün okuldaki nöbet ucreti kesilir mi?

Ahis
Şef
28 Şubat 2024 23:39

Önceki yıllarda kesilmiyordu diye hatırlıyorum çünkü ortada bir keyfiyet yok acaba ben mi yalnis hatırlıyorum yoksa son yıllarda bu konuda bir değişiklik mi oldu, bilgisi olan cevaplandirirsa sevinirim

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
29 Şubat 2024 00:09

Kesilir. Fiili yerine getirilmeyen nöbet görevi odenmez

Ahis, 1 yıl önce

Arkadaşlar öğretmenin görevli-izinli olduğu ( valilik izniyle) olduğu gün okuldaki nöbet ucreti kesilir mi?

Ahis
Şef
29 Şubat 2024 00:48

Teşekkür ederim hocam, ama bana bu konu çok muğlak geldi, bazi İnternet sitelerinde keyfiyet söz konusu olmadığı için o gün kü tüm görevlerini yapmış kabul edilir ve ücret ödenir yazıyordu, sonuçta kendi talebimiz dışinda son dakika bir yerde görevlendirilmiş olunca bizden kaynaklı bir durum sözkonusu olmuyor bu durumda o günkü nöbeti tutmamak kisinin kendi talebi degil, bunun seyrek olması sorun değil ama küçük yerlerde sıklıkla yaşayabiliyor, o yuzden bu konu ile ilgili güncel resmi net bir yazı var mı diye merak etmiştim

SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Kesilir. Fiili yerine getirilmeyen nöbet görevi odenmez

ALİYAS
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 00:53

niye olmasın. şehrin hata yapılmıştır belki. hemen şikayete yönlendiriyor sunuz.
parismoskovalondra, 1 yıl önce
Olmaz, bağlı olduğun milli eğitime git şikayet et.

ALİYAS
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 00:56

fiilen yapılmadığı için nöbet ek dersi alamassınız. bazı internet sitelerinde verildiğini söylüyorsunuz link atında bakalım
Ahis, 1 yıl önce

Teşekkür ederim hocam, ama bana bu konu çok muğlak geldi, bazi İnternet sitelerinde keyfiyet söz konusu olmadığı için o gün kü tüm görevlerini yapmış kabul edilir ve ücret ödenir yazıyordu, sonuçta kendi talebimiz dışinda son dakika bir yerde görevlendirilmiş olunca bizden kaynaklı bir durum sözkonusu olmuyor bu durumda o günkü nöbeti tutmamak kisinin kendi talebi degil, bunun seyrek olması sorun değil ama küçük yerlerde sıklıkla yaşayabiliyor, o yuzden bu konu ile ilgili güncel resmi net bir yazı var mı diye merak etmiştim

Ahis
Şef
29 Şubat 2024 01:01

Link nasıl atılır bilemiyorum ama Google yazınca bazı sitelerde keyfiyet olmadığı için ödenir bazılarında ödenmez diye yaziyor o yuzden güncel resmi net bir yazı var mı diye sordum

ALİYAS, 1 yıl önce
fiilen yapılmadığı için nöbet ek dersi alamassınız. bazı internet sitelerinde verildiğini söylüyorsunuz link atında bakalım

Ahis
Şef
29 Şubat 2024 01:08

Ucret kesiliyorsa, mesela bu tarz görevlendirmeler hep A öğretmeninin nöbet gününe denk gelirse B ve diğer öğretmenlerin günlerine denk gelmezse A öğretmeninde sürekli bir ücret kaybı olmaz mı? Dediğim gibi seyrek olduğu sürece önemli değil ama küçük yerlerde, öğretmen sayısının az olduğu okullarda sık yasaninca haksızlık olmaz mı?

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
29 Şubat 2024 01:21

Nöbet dışında bütün ek dersi ödenir. Nobet ödenmez ek ders yönetmeliğinde açıkça yaziyor. İnternet siteleri tiklanmak için öyle haber yapıyor olabilirler

Ahis, 1 yıl önce

tatar ramazan24
Aday Memur
29 Şubat 2024 07:12

Ya şunu anlayın burda yazanların birçoğu öğretmen değil yazdiklarini umursamayin

majesteleri7
Daire Başkanı
29 Şubat 2024 07:47

Nöbeti illa aynı gün tutmak zorunda değil haftalıktır nöbet.Gelmediği güne denk geldiyse öbür güne yaz cer parasını çok dert ettiysen.ek dersi çift alırsın diyen ileri zekalı idarecilerinize de diyecek bi şeyim yok.

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
29 Şubat 2024 09:27

İlkyardım vb. eğitim görevine haftanın 1-2 günü giden arkadaşlar için nöbet gününü o haftaya mahsus başka biriyle değişiyorum. Böylece hem nöbet aksamıyor hem de arkadaş ücretini almış oluyor. Herkes mutlu.

Nöbet fiilen yerine getirilmediği zaman ödenemez. Hep aynı kişilere denk gelmesi bazen oluyor. Örneğin geçen yıl 1 Mayıs, 14 ve 28 Mayıs seçim sonrası izinler hep pazartesi gününe denk geldi. Pazartesi günü nöbeti olan arkadaşların 2023 Mayıs ayında 3 hafta ücreti gitti. O konuda da yapacak bir şey yok.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi