Editörler : crops35

Betuldgnn
Aday Memur
27 Mart 2024 11:44

Ben bilgisayar mühendisliği mülakatına girdim bana sadece bir tane teknik soru sordular geri kalanı kişisel böyle olan var mı acaba iyimi kötümü bilemedim

Tutunamayanlarr
Aday Memur
29 Mart 2024 15:25

Ben de uzman memur kadrosuna girdim bana beş tane teknik soru sordular birazda kişisel sorular sordular

Betuldgnn, 1 yıl önce
Ben bilgisayar mühendisliği mülakatına girdim bana sadece bir tane teknik soru sordular geri kalanı kişisel böyle olan var mı acaba iyimi kötümü bilemedim

Mrymtkn
Kapalı
29 Mart 2024 15:48

Ben 7.komisyonda girdim. Ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Çok istediğim için heyecanlandım. Öyle olunca bildiğim her şeyi unuttum. Mesela İstiklal Marşı'nın kaç mısra olduğunu sordu. "Bunun haricinde çok şeyini biliyorum, anlatabilirim" diyemedim. Başka birine marşın nerede yazıldığını sormuşlar. Günlerdir kendine kızıyorum. Hay dilimi eşşşek arısı soksayfı da o Mondros'u da demez olaydım. Daha 1 ay kadar önce bizim akrabalardan biri Mondros'un tarihini verip Ankara Antlaşması deyip İngilizler Adana'yı işgal ettiler dedi diye adama demediğimi bırakmadım. Ondan sonra da mülakatta bir şey sordular. Mondros dedim

Demez olaydım. Ne olacak bilemiyorum.

Haaa bu arada koridorda yaşlıca biri dolaşıyordu. Görevlilerden biriydi. Bunların yarısı mülakata gelmez diyordu.

Mrymtkn
Kapalı
29 Mart 2024 17:02

Arka arkaya soru sorunca benim de kafam karıştı artık. Filistin, Suriye falan... Hepsini biliyordum hiçbirini cevaplayamadım :) Anlatılmaz yaşanır.

Tabii karşımdaki babam olsa bıcır bıcır anlatırdım hepsini. Kıble kelimesini unuttum diyemedim. Kâbe deyip durdum. Karşımdaki bana kızdı, kıble dedi. Sonra da mülakatınız bitmiştir hayatınızda başarılar dedi. Karşımda oturan kimdi merak ediyorum. En başta da azarladı en sonda da azarladı. :D

İnşallah geçer not vermişlerdir. Yoksa seneye bir daha çıkarım karşılarına. "Beni geçirmezseniz seneye bir daha gelirim" diyecektim, demedim. Beni alsınlar. Bırakıp kaçmam. Başka yere gitmeye de niyetim yok.

Ben o "hayatınızda başarılar" cümlesinden korktum fakat benden önce çıkan birine denk gelip sordum. Ona da aynısını demiş.

Mrymtkn
Kapalı
29 Mart 2024 17:06

O gün dikkatimi en çok çeken şey kırmızı takım elbiseli, sarı saçlı, simli ojeli uzun tırnakları olan, külotlu çorapla yazlık ayakkabı giymiş hanımefendiydi. Çantasında mülakat teknikleriyle ilgili yazılar vardı. Çok ciddî konuşuyordu. Kıyafeti falan öyle ama hanımefendiydi ciddîydi.

Haaaa bi de kırmızı kabanlı bir hanımefendi vardı. Hanım hanımcıktı. Spor salonunda tuvalet arası verildiğinde üst basamağa çıkamadı. Heyecandan bacakları titriyordu galiba. 40'ıma geldim bir yol verin bakiiim bacaklarım titriyor diyordu. 30'unda falandır o.

29 Mayıs 2024 23:40

Arkadaşlar ne zaman açıklanır hala mülakat sonucu yok

Mrymtkn, 1 yıl önce

O gün dikkatimi en çok çeken şey kırmızı takım elbiseli, sarı saçlı, simli ojeli uzun tırnakları olan, külotlu çorapla yazlık ayakkabı giymiş hanımefendiydi. Çantasında mülakat teknikleriyle ilgili yazılar vardı. Çok ciddî konuşuyordu. Kıyafeti falan öyle ama hanımefendiydi ciddîydi.

Haaaa bi de kırmızı kabanlı bir hanımefendi vardı. Hanım hanımcıktı. Spor salonunda tuvalet arası verildiğinde üst basamağa çıkamadı. Heyecandan bacakları titriyordu galiba. 40'ıma geldim bir yol verin bakiiim bacaklarım titriyor diyordu. 30'unda falandır o.

muhendis4258
Aday Memur
30 Mayıs 2024 07:44

Mülakatı bitişinden itibaren 3.5-4 ayı bulur açıklanması. Güvenlik soruşturması tamamlanıp öyle açıklanıyor. Hem asil hem yedekler için.

Mrymtkn
Kapalı
10 Haziran 2024 22:07

Güvenlik soruşturmasında ikametgah ve yaşanan yer farklıysa sadece ikametgaha mı gidip sorarlar yoksa yaşanan yere de gelirler mi? Kişinin nasıl biri olduğunu öğrenmek için yaşadığı yere gelmeleri lazım diye düşünüyorum.

Mrymtkn
Kapalı
10 Haziran 2024 22:15

Soruşturma tüm adaylara mı yoksa asil ve yedeklere mi yapılıyor acaba?

muhendis4258, 11 ay önce
Mülakatı bitişinden itibaren 3.5-4 ayı bulur açıklanması. Güvenlik soruşturması tamamlanıp öyle açıklanıyor. Hem asil hem yedekler için.
Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi