Editörler : E.Kayı Han

KURSATKÇÇ
Aday Memur
18 Nisan 2024 17:57

Benim davam da hakim dinlemedi bile ceza verdi istinafta onadı bakalım idari mahkemede dosya hakim de 1 aya kara çıkar herhalde hayırlısı arkadaşın dosyası istinafta 2 buçuk yıl oldu o dosyanın da bozulması gerek kayseride dosyadan hesabına 1.3 milyon çeken katip bile güveni kötüye kullanmadan yargılanacak

Erşah özer
Aday Memur
18 Nisan 2024 18:12

kürşat bey özelden dönme şansınız var mı?
KURSATKÇÇ, 1 yıl önce

Benim davam da hakim dinlemedi bile ceza verdi istinafta onadı bakalım idari mahkemede dosya hakim de 1 aya kara çıkar herhalde hayırlısı arkadaşın dosyası istinafta 2 buçuk yıl oldu o dosyanın da bozulması gerek kayseride dosyadan hesabına 1.3 milyon çeken katip bile güveni kötüye kullanmadan yargılanacak

19 Nisan 2024 02:15

Arkadaşın istinaf adli mi idare mi?

KURSATKÇÇ, 1 yıl önce

KURSATKÇÇ
Aday Memur
19 Nisan 2024 15:41

Benim idari mahkemede kararı bekliyorum arkadışın adli dosyası istinafta karara çıkmadığı için onu bekliyor

Asgariucretlimemur2, 1 yıl önce

Arkadaşın istinaf adli mi idare mi?

19 Nisan 2024 16:05

İşten atıldın ve iade için dava açtın

Adlide suçlu mu bulundun?

KURSATKÇÇ, 1 yıl önce

Benim idari mahkemede kararı bekliyorum arkadışın adli dosyası istinafta karara çıkmadığı için onu bekliyor

KURSATKÇÇ
Aday Memur
22 Mayıs 2024 21:22

Hocam bu tarz davaarda beraat zor çıkıyor benim davam asliye ceza da görüldü 11 ay aldım arkadaş ağır cezada görüldü 16 ay aldı benim ki kesinleşti idrarı dava sonucu bekliyorum arkadaşın istinaf karar bekliyor 19 ay oldu

Asgariucretlimemur2, 1 yıl önce

Adliden beraat mı aldın ve istinaf onadı mı

İdari yargıda ne oldu?kazandın mı derece mahkemsinden mi istinaftan mı?

Diğer arkadaşın adli ?

İdari?

24 Mayıs 2024 12:08

Anladım ben aaliye cezada yargılandım beraat aldım saçma sapan olaydı sürgün davasını bekliyorum

KURSATKÇÇ, 12 ay önce

Hocam bu tarz davaarda beraat zor çıkıyor benim davam asliye ceza da görüldü 11 ay aldım arkadaş ağır cezada görüldü 16 ay aldı benim ki kesinleşti idrarı dava sonucu bekliyorum arkadaşın istinaf karar bekliyor 19 ay oldu

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi