Editörler : cihan27E.Kayı Han

elektronik49
Şube Müdürü
14 Mart 2024 23:11

Muhendisten fazla alıyorsunuz.bosuna üniversitelerde vize final stresi çekmeye gerek yok,problemli hocaların agi kokusunu çekmeye,sabah erkenden yollara düşmeye, akbil varmi derdini çekmeye ne gerek varki artık.okumak boş işler

Abbas.KILKUYRUK2, 1 yıl önce

Aşçı İçişleri bakanlığı 9/2 beş yok. Sendika yok. 47 bin.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
15 Mart 2024 00:07

Katılıyorum. İlköğretim mezunuyum. Maaş yetiyeah.

elektronik49, 1 yıl önce

Muhendisten fazla alıyorsunuz.bosuna üniversitelerde vize final stresi çekmeye gerek yok,problemli hocaların agi kokusunu çekmeye,sabah erkenden yollara düşmeye, akbil varmi derdini çekmeye ne gerek varki artık.okumak boş işler

Servet Demirel
Aday Memur
15 Mart 2024 00:25

12/1 hizmetli 30600

tolgperperek
Daire Başkanı
15 Mart 2024 08:25

Bende anlam veremedim herhalde doktorayı marketten alınabilir sanıyor.

orman05, 1 yıl önce
yok dr unvanı ismimin önünde yer aliyo akademik bir ortamda ise zaten kullanmama gerek yok bilinir. farklı olması gerektiğine dikkat çekmek için yazıyorum. neden rahatsız ediyor sizi. o kadar emeğin sonucu bu. bakış açınız başka olduğu icin rahatsız oluyorsunuz

tolgperperek
Daire Başkanı
15 Mart 2024 08:27

İçişleri Bakanlığı derken çözemedim 9 lu kadro öyle maaş bizim bakanlıkta yok başka müdüriyet kendi bütçesi olan yer olmasın o.

murat_326
Şube Müdürü
15 Mart 2024 10:09

Öğrenince ne yapacaksın

pingvar
Aday Memur
15 Mart 2024 15:13

İzmir büyükşehir belediyesi veya izmir ilçe belediyelerinde şef,vhki, bilgisayar işletmeni, memur olarak çalışan arkadaşların maaşı ne kadardır var mı paylaşabilecek?

murataslan2014
Kapalı
15 Mart 2024 17:17

hadi boş yapma işine bak
murat_326, 1 yıl önce

Öğrenince ne yapacaksın

remzi061906
Aday Memur
15 Mart 2024 18:28

10/2 koruma güvenlik görevlisi silahsız bes yok 32668 tt

Smart 11
Aday Memur
16 Mart 2024 00:38

ikm 3/1 evli iki çocuk eş çalışmıyor 42175

sanalgazi
Aday Memur
18 Mart 2024 01:04

İstanbull İBB veyahut ilçe belediye lerinde memur maaşları yazabilecek varmı yada sds si ne kadar

tolgperperek
Daire Başkanı
18 Mart 2024 15:38

normal ek geliri omayan bir kurumdaki vhki nin maaşına 8000-16000TL yerine göre eklenir öyle hesapla.

pingvar, 1 yıl önce

İzmir büyükşehir belediyesi veya izmir ilçe belediyelerinde şef,vhki, bilgisayar işletmeni, memur olarak çalışan arkadaşların maaşı ne kadardır var mı paylaşabilecek?

pingvar
Aday Memur
18 Mart 2024 16:48

çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım ve sonuca ulaştım. Peki Belediye de çalışıyorsanız bana belediyenin dezavantajlarını saymanız mümkün müdür? Neden diye sorarsanız belediyeye nakil olmayı ciddi manada düşünüyorum ancak nasıl bir durum ile karşılaşacağımı öğrenebilmek istiyorum.

tolgperperek, 1 yıl önce

normal ek geliri omayan bir kurumdaki vhki nin maaşına 8000-16000TL yerine göre eklenir öyle hesapla.

tolgperperek
Daire Başkanı
18 Mart 2024 17:00

kuzenim belediyede ben içişlerindeyim, dışarıdan içişleri siyasi baskı gören kurum gibi geliyor insanlara ama içişleri bakanlığındaki bir memur çok rahat şekilde yanlış olan işi geri çeviriyor kimsede birşey yapamıyor yani para az ama siyasi kişilkler en fazla zorla yer değiştirtir sana ondada geri dönersin...belediyelerde full siyaset ile yürüyor ya vurdumduymaz olman gerekiyor yada işte sen anla.....

pingvar, 1 yıl önce

çok teşekkürler dediğiniz gibi yaptım ve sonuca ulaştım. Peki Belediye de çalışıyorsanız bana belediyenin dezavantajlarını saymanız mümkün müdür? Neden diye sorarsanız belediyeye nakil olmayı ciddi manada düşünüyorum ancak nasıl bir durum ile karşılaşacağımı öğrenebilmek istiyorum.

Heluos
Aday Memur
22 Mart 2024 16:41

1.5 yıllık mühendis sağlık bakanlığı 49750 TL

Fatmanur Öztopuz
Aday Memur
03 Nisan 2024 11:10

tolga Bey merhaba lu anda içişleri yeni başlayan büro personeli maaşı ne kadar acaba?
tolgperperek, 1 yıl önce

kuzenim belediyede ben içişlerindeyim, dışarıdan içişleri siyasi baskı gören kurum gibi geliyor insanlara ama içişleri bakanlığındaki bir memur çok rahat şekilde yanlış olan işi geri çeviriyor kimsede birşey yapamıyor yani para az ama siyasi kişilkler en fazla zorla yer değiştirtir sana ondada geri dönersin...belediyelerde full siyaset ile yürüyor ya vurdumduymaz olman gerekiyor yada işte sen anla.....

tolgperperek
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 13:43

büro personeli diyebir ünvan yok hizmetli yada memur diye başlar içişleri bakanlığında, eğer işçi kadrosuysa büro işçisi derler ama sürekli işçidir aslı. Hizmetli maaşı yeni başlayan 30000TL alır, işçilerde bu ay tediye vb var onlar 70000-78000TL gibi rakamları görecektir deniyor.

Fatmanur Öztopuz, 1 yıl önce
tolga Bey merhaba lu anda içişleri yeni başlayan büro personeli maaşı ne kadar acaba?

Fatmanur Öztopuz
Aday Memur
03 Nisan 2024 13:48

içişleri bakanlığının yeni alımı için yazmıştım büro personeli de alıyor sözleşmeli olarak ona istinaden sordum memur olarak yeni başlayan bir memur ne kadar alıyor acaba sözleşmeli de nihayetinde kadroya gececektir çünkü.
tolgperperek, 1 yıl önce

büro personeli diyebir ünvan yok hizmetli yada memur diye başlar içişleri bakanlığında, eğer işçi kadrosuysa büro işçisi derler ama sürekli işçidir aslı. Hizmetli maaşı yeni başlayan 30000TL alır, işçilerde bu ay tediye vb var onlar 70000-78000TL gibi rakamları görecektir deniyor.

Onurtosu
Aday Memur
10 Nisan 2024 13:40

Hocam ÇSGB?de 10/1 Aşçıyım bana yatan 31.600 (bekar, çocuksuz). Sizin kadronuz ths galiba yoksa bu miktarı almanız imkansız.

elektronik49
Şube Müdürü
10 Nisan 2024 14:02

Maaşların ödenmesi kurumların insiyatifine bırakılmışsa o baştakiler ne diye var.Devlet herkes için adil bir şekilde yönetmek için var.

Güvenimiz yerle yeksan oldu.

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi