Editörler : supporters.
14 Mart 2024 15:58

Evlenememis ogretmenler

yaş Kemal'i gecti aldı başını yürüdü yıllarca aşkı bekledim il dışı il dışı memleket civarına yeni geldim.. geldim gelmesine ya emekli olanlar ya çoktan evlenmiş herkes kalmamış kimse.. ya da boşanmış hayata da küsmüş birde karşıma çıkan benden 10 yaş küçükler olmaz cix.cix .. ne yapmalı bu işleri hala umut mu etmeli Armut sapı üzüm çöpü demedik zorunlu görev yerleri kaderi...

Hukuk10
Genel Müdür
15 Mart 2024 11:48

armutun sapı üzümün çöpü demedik diyorsunuz ama öyle demeseydiniz çoktan evlenirdiniz ülkede zaten aşırı erkek fazlası var ortalık bekar erkekten geçilmiyor herkes arayışta, siz aşırı seçici olduğunuz için bu yaşa kadar evlenmemişsiniz hiç seçici değilim demeyin ben eminim ki sosyal medyadan çevreden yüzlerce evlilik ve arkadaşlık teklifleri alıyorsunuz türkiye zaten bekar erkek cehennemine dönmüş bu ülkede bir bayan istersen hemen evlenir eğer evlenmiyorsa kriterleri çok yüksektir hele hele öğretmenseniz elinizi sallasanız ellisi şuan bile dm kutunuza onlarca mesaj geldiğine eminim

hiranurrr34
Aday Memur
30 Ekim 2025 15:19

seküler görüşlü modern kadınlar için olabilir ama ,

muhafazakar kadınlar için öyle değil . müslüman kadınların dm si boştur çünkü onlar ahlaktan güvenden taviz vermez .

Hukuk10, 2 yıl önce

armutun sapı üzümün çöpü demedik diyorsunuz ama öyle demeseydiniz çoktan evlenirdiniz ülkede zaten aşırı erkek fazlası var ortalık bekar erkekten geçilmiyor herkes arayışta, siz aşırı seçici olduğunuz için bu yaşa kadar evlenmemişsiniz hiç seçici değilim demeyin ben eminim ki sosyal medyadan çevreden yüzlerce evlilik ve arkadaşlık teklifleri alıyorsunuz türkiye zaten bekar erkek cehennemine dönmüş bu ülkede bir bayan istersen hemen evlenir eğer evlenmiyorsa kriterleri çok yüksektir hele hele öğretmenseniz elinizi sallasanız ellisi şuan bile dm kutunuza onlarca mesaj geldiğine eminim

24773
Aday Memur
12 Aralık 2025 23:59

başlık ilgimi çekti konu güncel mi hala :)

girayhan06
Aday Memur
19 Aralık 2025 03:17

emin ol hep bastırılmışlık duygusu onlarda en çok onlardan çıkıyor
hiranurrr34, 5 ay önce

muhafazakar kadınlar için öyle değil . müslüman kadınların dm si boştur çünkü onlar ahlaktan güvenden taviz vermez .

hiranurrr34
Aday Memur
19 Aralık 2025 09:14

Helal mi ?

haram mı ?

kültür adın altında herşey normal olamaz!

sapkın kültürlerde vardır tarihi bilen bilir ki ,bu günde öyle sapık topluluklar var.

dindarlarda insandır ,

onlarda da nefis vardır ...

24773, 4 ay önce
başlık ilgimi çekti konu güncel mi hala :)

sevgi ve aşk
Daire Başkanı
22 Aralık 2025 15:03

katılıyorum..

hiranurrr34, 5 ay önce

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
24 Aralık 2025 01:25

ee nasil evlenecekler

ekk olmasinlar da sonra

hiranurrr34, 5 ay önce

JW Argo İzmir 3310
Şube Müdürü
24 Aralık 2025 07:59

genelleme olduqundan kabul görmez. tanıma uyan piyasayı hardcore yasayanlar görüldü tamam
hiranurrr34, 5 ay önce

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
20 Ocak 2026 19:47

2 ayakli yesil pasaport

Cafer Kalın
Aday Memur
21 Ocak 2026 10:26

allah herkesin gönlüne göre versin

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
06 Mart 2026 21:55

kadina emir vereceksin ...

Canimİstanbul
Yasaklı
06 Mart 2026 22:02

Neyine katiliyorsun acaba?

Tanımasam neyse.

Hiç yakistiramadim

sevgi ve aşk, 4 ay önce

katılıyorum..

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
06 Mart 2026 22:32

demekki o sekuler :))

Canimİstanbul, 1 ay önce

Neyine katiliyorsun acaba?

Tanımasam neyse.

Hiç yakistiramadim

Canimİstanbul
Yasaklı
06 Mart 2026 23:00

Atanamamis ogretmenler vardı bir de evlenememişi mi cikti mi çıktı,?

JW Argo İzmir 3310
Şube Müdürü
10 Mart 2026 01:16

Taze taze

Canimİstanbul, 1 ay önce

Atanamamis ogretmenler vardı bir de evlenememişi mi cikti mi çıktı,?

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi