Editörler : E.Kayı Han
19 Mart 2024 23:14

Havuz tayini hakkında

Merhaba arkadaşlar ben 2010 yilinda denizlide göreve başladım 15.09.2019 tarihinde ankaraya tayin geldim şimdi ankara bati adliyesine tayin olmak istiyorum evim oraya çok yakın şimdi önceki ilanları okudum hep 31.08 baz alınmış ben 15 gün için tayin isteyemeyecek miyim birde son komisyon puani mi dikkate alınıyor yoksa komple memuriyet puani ki dikkate alınıyor

Vortex8
Aday Memur
20 Mart 2024 00:05

Hocam siz tecrübelisiniz bende size sormak istiyorum 2024 havuz sizce ne zaman açılır?

Ugur0620
Aday Memur
20 Mart 2024 05:30

Büyük bir ihtimal nisanın sonuna doğru ilan verirler

20 Mart 2024 14:56

Ben iki sene önce 12 gün için başvuramadım, zaten 1.bölgede tam 5 yılını doldurmazsan sistem başvurunu kabul etmiyor, direkt uyarı veriyor mazeret olarak başvurabilirsin diye havuza başvuramıyorsun bile.

Ben biri eş durumundan olmak üzere havuz tayiniyle iki kere yer değiştirdim başvurularımda puanımı hiç düşürmemişlerdi ama değerlendirirken nasıl yapılıyor net bilemiyorum, benim bildiğim kadarıyla 1.bölgede 5 yılını tamamlarsan kaçıncıya yer değiştirirsen değiştir puanın düşmüyor

Ugur0620
Aday Memur
20 Mart 2024 16:52

Merhabalar dostum, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Kaç yıllık memursun ve ikinci havuz tayini olduğun zaman bulunduğun komisyonda kaçıncı yılındı

mystarinthesky, 2 yıl önce

Ben iki sene önce 12 gün için başvuramadım, zaten 1.bölgede tam 5 yılını doldurmazsan sistem başvurunu kabul etmiyor, direkt uyarı veriyor mazeret olarak başvurabilirsin diye havuza başvuramıyorsun bile.

Ben biri eş durumundan olmak üzere havuz tayiniyle iki kere yer değiştirdim başvurularımda puanımı hiç düşürmemişlerdi ama değerlendirirken nasıl yapılıyor net bilemiyorum, benim bildiğim kadarıyla 1.bölgede 5 yılını tamamlarsan kaçıncıya yer değiştirirsen değiştir puanın düşmüyor

The Last000
Aday Memur
21 Mart 2024 09:06

Arkadaşlar merhaba toplam puanım 72, merkez adliyede çalışıyorum, sizce başka bir ilin mülhakat adliyesini tercih ettiğim zaman tayinimin çıkma ihtimali var mı?

21 Mart 2024 13:32

bir önceki sene 5 yılım dolmadığı için tayin başvurumu kabul etmedi sistem, mazeret olarak verdim bende red geldi, geçen sene 6.yılımda (yaklaşık 5 yıl 11,5 ay ) olursa diye tekrar başvurdum ve çıktı. puanım yaklaşık 200 olmuştur benim ben 15 yıldan fazladır memurum.

Ugur0620, 2 yıl önce

Merhabalar dostum, cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Kaç yıllık memursun ve ikinci havuz tayini olduğun zaman bulunduğun komisyonda kaçıncı yılındı

Ugur0620
Aday Memur
22 Mart 2024 11:19

yılın dolduysa neden olmasın ha çıkar mı çıkmaz mı orası meçhul

The Last000, 2 yıl önce

Arkadaşlar merhaba toplam puanım 72, merkez adliyede çalışıyorum, sizce başka bir ilin mülhakat adliyesini tercih ettiğim zaman tayinimin çıkma ihtimali var mı?

The Last000
Aday Memur
05 Nisan 2024 11:13

Neye göre çıkıyor, neye göre çıkmıyor anlamıyorum bu işi ben 2. bölgeden daha kötü bir bölge istiyorum 3. bölge ancak neden çıkmayacak anlamıyorum bakanlık liste neden yayınlamıyor bu işlerde ona göre tercih yaparız böyle belirsiz beklemek enteresan

Ugur0620, 2 yıl önce

yılın dolduysa neden olmasın ha çıkar mı çıkmaz mı orası meçhul

memuraday-y
Daire Başkanı
07 Nisan 2024 22:17

Güncel ?

Bahadır meydan
Aday Memur
29 Mayıs 2025 19:03

Merhabalar herkese, ben 1. Bölge olan İstanbul Anadolu adliyesinden 4. Yılında sözleşmeli iken eş durumu mazereti ile yine 1.bölge olan Bursa iline tayin olmuştum, 6. Senemde kadroya geçtikten sonra Bursada 4. Senemde havuz tayinine başvurabilir miyim? Ayrıca 1.bölge olan İstanbul dan yine 1.bölge olan Bursaya eş mazareti geçiş sonrası eş mazeret tayini havuz tayin puanını etkiler mi?

Yunus7878
Aday Memur
29 Mayıs 2025 19:16

puanini etkilemez sozlesmeli surende puani eklenir bursa 1. bolge oldugu icin 5 seneyi doldurup tayin yazabilirsin
Bahadır meydan, 9 ay önce

Merhabalar herkese, ben 1. Bölge olan İstanbul Anadolu adliyesinden 4. Yılında sözleşmeli iken eş durumu mazereti ile yine 1.bölge olan Bursa iline tayin olmuştum, 6. Senemde kadroya geçtikten sonra Bursada 4. Senemde havuz tayinine başvurabilir miyim? Ayrıca 1.bölge olan İstanbul dan yine 1.bölge olan Bursaya eş mazareti geçiş sonrası eş mazeret tayini havuz tayin puanını etkiler mi?

Zamazingo53
Aday Memur
04 Haziran 2025 20:34

5 sene doldurup tayin yaz

Bahadır meydan
Aday Memur
12 Şubat 2026 00:05

Eş mazereti sonrası havuz tayini ile yeri değişen kişiler var mı burada?

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi