Editörler : crops35

Scodield
Aday Memur
16 Nisan 2024 22:21

Artik memur olarak almiyor aldigini taseron olarak aliyor bu yuzden bu kurumun nereye varmak istedigini kestirmek gercekten cok zor ve kurumda aidiet hissi kalmadi herkes kurtulmak icin bisiler ariyo postacisindan tut gisesine taseonundan tut ihsilisine kadar bende bunlardan biriyim ama zorbu yastan sonra ve mehmer simsegin aciklamasindan sonra hakkimizda artik hayirlisi

Feyza Y, 1 yıl önce

PTT 2018 den beri sınav açmıyor.Benim atladığım bir sınavı oldu mu bilmiyorum ancak 6 senedir sınav açmıyor?Yakın zamanda sınav yapar mı duyum alan var mı?

ibrahim armağan
Aday Memur
25 Nisan 2024 09:48

İstanbulda tam performans ile çalışıyorsanız herşey dahil aldığınız ücret ile klasik bir 657 arasında şuan ortalama 10-12 bin lira civarı fark var. 399 olmadığınız ya da bir uzman yardımcılığı vs olmadığı sürece bu ücreti herhangi 4b den ya da 657 den alma şansınız yok. dolayısıyla maddiyat sizin adınıza önemliyse pttde kalmanız daha doğru olacaktır. ancak daha insani şartlarda çalışayım, daha stressiz bir hayatım olsun diyorsanız kesinlikle kurum değiştirmenizi tavsiye ederim. Kaldı ki dediğiniz gibi kpss puanı ile atandığınız bir kurumda iş güvencenizin olmaması oldukça üzücü. Olacağını düşünmesem de herhangi bir özelleştirme durumunda vs belki 40-50 yaşından sonra iş arama telaşına düşme ihtimali de mevcut. Hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim.

Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi