Editörler : E.Kayı Han
20 Mart 2024 23:00

idari soruşturma
kullanmayı bilmeden farklı yerde konu açmışız. başına gelen varsa yardımcı olabilir mi? idari ve adli süreçteyim. yalnız adli olarak henüz bi dava açılmadı bekliyor iddia name yok. lakin idari soruşturma ihraç istemiyle savunmamı istedi? bunu uygular mı mahkemeyi bekler mi? başına gelen bilgisi olan yardımcı olursa müteşekkir olurum

hektor16
Şef
21 Mart 2024 00:44

Her ne kadar adli ve idare birbirinden bagimsiz olsada yizde 90 adli davanin sonucunu bekliyorlar

Erşah özer
Aday Memur
21 Mart 2024 00:53

o zaman açık sürem bitince beni bi sürerler beklerler desene.
hektor16, 1 yıl önce

Her ne kadar adli ve idare birbirinden bagimsiz olsada yizde 90 adli davanin sonucunu bekliyorlar

Ali656506
Aday Memur
21 Mart 2024 01:40

beklemeyebilirler delil durumuna bağlı

Erşah özer
Aday Memur
21 Mart 2024 01:42

delil var lakin adli süreçten hagb yani en baba 6 ay alınacak bişey. ilk ifade alırken adli süreci bekleyeceklerini beyan etmişlerdi
Ali656506, 1 yıl önce
beklemeyebilirler delil durumuna bağlı
22 Mart 2024 11:41

MAhkemeyi beklemeden memurluktan çıkarma cezası verebilir. itiraz edip yüksek disiplin kurulunda savunma yapacaksınız. Yüksek Disiplin kurulu onarsa iptal davası açmanız, ceza dosyası ile eş güdümlü yürütmeniz gerekmekte.

Erşah özer
Aday Memur
30 Mart 2024 01:43

size mesaj atmaya çalıştım ama mesajlarınız kapalı
Memuravukatı, 1 yıl önce

MAhkemeyi beklemeden memurluktan çıkarma cezası verebilir. itiraz edip yüksek disiplin kurulunda savunma yapacaksınız. Yüksek Disiplin kurulu onarsa iptal davası açmanız, ceza dosyası ile eş güdümlü yürütmeniz gerekmekte.

Ckral86
Aday Memur
30 Mart 2024 05:24

merhabalar özelden bana dönüş yapabilir misiniz
Memuravukatı, 1 yıl önce

ogrtmn3435
Aday Memur
09 Nisan 2024 02:20

konu nedir özel değilse 6 ay alınacak bir şey için ihraç mi istediler belli olmaz belki bir alt ceza verebilirler.
Erşah özer, 1 yıl önce
delil var lakin adli süreçten hagb yani en baba 6 ay alınacak bişey. ilk ifade alırken adli süreci bekleyeceklerini beyan etmişlerdi

Erşah özer
Aday Memur
09 Nisan 2024 02:22

mesaj atabilirsiniz bana hocam
ogrtmn3435, 1 yıl önce
konu nedir özel değilse 6 ay alınacak bir şey için ihraç mi istediler belli olmaz belki bir alt ceza verebilirler.
Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi