Editörler : crops35
27 Mart 2024 14:19

Teknikerlikten programcılığa

merhabalar arkadaşlar, bi kurumda 1/4 ü tekniker kadrosunda çalışıyorum programcı kadrusona geçmek istiyorum avantaj ve dezavantajları konusunda bilgisi olan var mıdır?

dewis33
Aday Memur
15 Mayıs 2024 11:28

Bence hiçbir fark yok ancak avantaj olarak programcı genelde bilgi işlemde çalışır, tekniker genel olabiliyor(ya da idareye kalmış benm gördüğüm bu şekilde). Dezavantaj olarak da geçen toplu sözleşmede verilen tekniker-teknisyene 20 10 puanı programcıya vermediler sanırsam. Bu yüzden maaş farkı vardı şu an kalmadı, geçebiliyorsan geç ama zorlamaya gerek yok :)

bravehard
Genel Müdür
16 Mayıs 2024 09:40

Arkadaş cevaplamış zaten Maaşlar aynı, ek gösterge aynı. Neden geçmek isteyeceksiniz ki?

MasterOfScorpions
Aday Memur
21 Mayıs 2024 09:12

arkadasin cevapta belirttigi gibi tekniker genel ben sadece programci kadrosunda olmak istedigim icin dusunuyorum.. kurum gecisi vs yaparsam yeni kurumda calisacagim alan idarenin insiyatifine kalmasin diye

bravehard
Genel Müdür
21 Mayıs 2024 15:16

Kurumunuzu bilmiyorum ama örneğin Belediyeler de, ne Teknikeri olduğunuz önemli değil sizin de bildiğiniz gibi bu yüzden İnşaat Teknikeri illaki İmar Müdürlüğünde çalışacak diye bir şey yok Temizlik İşleri Müdürlüğünde de çalıştırabiliyorlar, bu yüzden programcı illaki Bilgi işlem de çalışacak diye de bir şey yok alıp park ve Bahçeler Müdürlüğünde de çalıştırabilirler, tabii Bakanlıklarda ya da merkezi Bütçeli kurumlarda böyle değildir diye düşünüyorum.

MasterOfScorpions, 12 ay önce

arkadasin cevapta belirttigi gibi tekniker genel ben sadece programci kadrosunda olmak istedigim icin dusunuyorum.. kurum gecisi vs yaparsam yeni kurumda calisacagim alan idarenin insiyatifine kalmasin diye

trsalgado
Daire Başkanı
21 Mayıs 2024 18:14

aynı hocam, şoför unvanlı kişiyi muhasebede, teknikeri personelde, vs vs çalıştırırlar ihtiyaç nerede oraya veriyorlar, unvana pek takan yok

bravehard, 12 ay önce

Kurumunuzu bilmiyorum ama örneğin Belediyeler de, ne Teknikeri olduğunuz önemli değil sizin de bildiğiniz gibi bu yüzden İnşaat Teknikeri illaki İmar Müdürlüğünde çalışacak diye bir şey yok Temizlik İşleri Müdürlüğünde de çalıştırabiliyorlar, bu yüzden programcı illaki Bilgi işlem de çalışacak diye de bir şey yok alıp park ve Bahçeler Müdürlüğünde de çalıştırabilirler, tabii Bakanlıklarda ya da merkezi Bütçeli kurumlarda böyle değildir diye düşünüyorum.

bravehard
Genel Müdür
22 Mayıs 2024 09:09

Bu konu da her yazılana eksi veren ruh hastası kim çok merak ediyorum? Bu arkadaş, neyi yanlış görmüş de herkese eksi veriyor, çıksın adam gibi sorsun açıklayalım.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi