Editörler : Pangaea
27 Mart 2024 15:20

1 Nisan
okullar tatil mi ? Resmi bir açıklama yapıldı mı?
27 Mart 2024 15:59

şuan yok,bekliyoruz

Kagiş
Müsteşar
27 Mart 2024 17:03

Bu sefer tatil yapacak gibi durmuyorlar!! Seçime dört gün kalmış ama çıt çıkmıyor bakanlıktan! Haa şaşırdık mı tabi ki hayır! Ellerinden gelse yaz tatilini de kaldıracaktır ve bizi 7/24 'e bağlayacaklar!! Her şeyi bekliyorum artık; ben de pazar günü sandığa bu düşüncelerle gidip mührü basacağım.)))

Mehker
Daire Başkanı
27 Mart 2024 17:20

Resmi açıklamaya bile gerek yok, gece geç saatlere hatta sabahlara kadar sayımın sürdüğü okullar var, ayrıca okullarda hazırlık yapılması gerekiyor, öğrenciler ve öğretmenler seçim sandıklarının, perdelerin arkadında mı ders yapsınlar? Ayrıca şimdiye kadar hep seçim sonrası gün tatil oldu, yani kısaca 1 Nisan okullar tatil olur

Alex10alec
Şube Müdürü
27 Mart 2024 17:28

Tatil edilir. Bu yıllardır hep böyle okullar da gece geç saatlerine kadar oy sayımları yapılmaktadır .Okulların sabah eğitim ve öğretime hazırlanması gerekiyor bu da mümkün olmadığından okullar yüz de yüz tatil edilir.

Lnfx
Aday Memur
27 Mart 2024 19:00

Tatil yazi geldi.Hatta salı da yarım gün tatil

Lnfx
Aday Memur
27 Mart 2024 19:01

İlgi yazı ile kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 8 Nisan Pazartesi günü tam gün ve 9 Nisan Sah günü ise yarım gün idari izinli sayılmalarının Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görüldüğü bildirilmiştir.

Bu çerçevede konunun biriminize ve iliniz dahilindeki kamu kurumları ile mahalli idarelere duyurularak gereğinin yapılmasını rica ederim.

Lnfx
Aday Memur
27 Mart 2024 19:02

Istanbulda geldi yazi diger illeri bilmiyorum

yahya4155
Aday Memur
27 Mart 2024 19:08

millet 1 nisanı soruyor sen 7 ve 8 nisandan bahsediyorsun
Lnfx, 1 yıl önce

Istanbulda geldi yazi diger illeri bilmiyorum

27 Mart 2024 19:09

o bayram haftası için
Lnfx, 1 yıl önce

Tatil yazi geldi.Hatta salı da yarım gün tatil

Mehker
Daire Başkanı
27 Mart 2024 19:12

9 nisan yarım gün idari izinli ne demek? !! Cumhurbaşkanı açıklamadı mı o hafta boyunca tüm memurlar idari izinli diye??

edebicihan
Memur
27 Mart 2024 19:16

Tatil haberi gelir acele etmemek lazım. Bugüne kadar yapılan seçimlerden sonra tatil edildi okullar.

uca
Daire Başkanı
27 Mart 2024 21:00

beş gun tatıl

matemkogr
Kapalı
27 Mart 2024 21:34

Arife günü (salı) yarım ve bayram üç gün resmi tatil zaten. Dolayısıyla pazartesi tam gün ve salı sabah yarım gün idari izin verilince haftasonları ile birlikte toplamda dokuz günlük bir tatil süreci bekliyor memurları.

Kaldı ki bu cevabın sorulan soru ile alakası yok. Konu sahibi seçimin olduğu pazar gününün ertesi olan pazartesi günü idari izilinli olup olmadığımızla ilgili bir yazı geldi mi diye merak etmiş.

Mehker, 1 yıl önce

9 nisan yarım gün idari izinli ne demek? !! Cumhurbaşkanı açıklamadı mı o hafta boyunca tüm memurlar idari izinli diye??

Kagiş
Müsteşar
27 Mart 2024 23:59

Millete oruç vurmuş anlaşılan!))) Bize diyoruz Malkara -Keşan, bazıları diyor hoppala paşam!! Yahu kardeşim biz 1 Nisan pazartesinin akıbeti belli değil daha diyoruz, vatandaş daha sonraki hafta bayram tatilini konuşuyor!! Vahh ki vahhh!! İşte temel problem bu!! Ne konuştuğumuzu anlamıyoruz daha!!)))

Adaletliolmak05
Aday Memur
28 Mart 2024 00:04

okulların tatil olmama ihtimali var bence

Kagiş
Müsteşar
28 Mart 2024 05:08

Gördüğüm en güzel yorum(!). Umut böyle bir şey demek ki! Ne yiyip içiyorsunuz üstadım lütfenn paylaşın! Ohh miss vallahi miss!)))

edebicihan, 1 yıl önce
Tatil haberi gelir acele etmemek lazım. Bugüne kadar yapılan seçimlerden sonra tatil edildi okullar.

b3rn4
Müsteşar
28 Mart 2024 05:11

Eşim hem görevli hem idareci. Dün cumhurbaşkanlığının karar yazısında sadece seçim görevlilerinin idari izinli olarak yazdığını o yüzden okulun tatil olmayabileceğini söyledi. Önceki senelerde durum neydi tatil öncesinde yine görevliler için izinli sayılırlar maddesi var mıydı bilmiyorum.

didaof
Memur
28 Mart 2024 05:39

Seçim görevi bulunan öğretmen dışındaki tüm kamu görevlilerinin de 1 nisanda idari izinli olmalarını içeren yazı o. Çünkü öğretmenler okullar tatil olduğu için zaten izinli sayılıyorlardı ancak seçimde görev alan diğer personeller işe gidiyorlardı. Ayrım ortadan kalkmış oldu. Ve evet 1 nisan okullar tatil olacaktır. Bunun için duyuru beklemeye bile gerek yok.

b3rn4, 1 yıl önce

Eşim hem görevli hem idareci. Dün cumhurbaşkanlığının karar yazısında sadece seçim görevlilerinin idari izinli olarak yazdığını o yüzden okulun tatil olmayabileceğini söyledi. Önceki senelerde durum neydi tatil öncesinde yine görevliler için izinli sayılırlar maddesi var mıydı bilmiyorum.

Mehker
Daire Başkanı
28 Mart 2024 06:50

Neden var? Şimdiye kadar böyle bir şey mi oldu, ne değişti?

Adaletliolmak05, 1 yıl önce
okulların tatil olmama ihtimali var bence

b3rn4
Müsteşar
28 Mart 2024 10:43

Yusuf Tekin

Mehker, 1 yıl önce

Neden var? Şimdiye kadar böyle bir şey mi oldu, ne değişti?

Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi