Editörler : swat3410

Hugosancez
Memur
17 Nisan 2024 22:52

Yazdım özelden

Karan88, 1 yıl önce
size yazamiyorum bana donus yaparmisiniz

Hugosancez
Memur
18 Nisan 2024 18:18

Yokmu Danıştaydaki kararı belli olan kimse

Beyazyunus07
Aday Memur
18 Nisan 2024 20:12

Merhaba arkadaşlar 31 temmuz 2022 de ihraç olan devrem vardı. Daniştay 5 daireden kararı yüklenmiş daha önce adana 2. Daire ve bölge Red vermişti... usulen demiş ve itirazı Red vermiş maalesef...kriter sc kod ve tanık vardı.

Hugosancez
Memur
18 Nisan 2024 21:29

Dosyası onanan kimse duymadık daha hep olumsuz yönde geliyor

Beyazyunus07, 1 yıl önce

Merhaba arkadaşlar 31 temmuz 2022 de ihraç olan devrem vardı. Daniştay 5 daireden kararı yüklenmiş daha önce adana 2. Daire ve bölge Red vermişti... usulen demiş ve itirazı Red vermiş maalesef...kriter sc kod ve tanık vardı.

Burak123.
Aday Memur
19 Nisan 2024 16:02

Danıştay 12 daire kalemini aradım dedim karar verildi yazısından sonra 5 ay geçti karar çıkmadı gerekçeli karar yazılmış diyorsunuz dedim şimdide diyorlar karar hem yazılıyor hem imzalanıyor 1 ay da süren var 10 ay da diyorlar ben böyle adaletin ta anasını arvardını......

Hugosancez
Memur
19 Nisan 2024 16:13

Canına yandigimin adaleti

Burak123., 1 yıl önce

Danıştay 12 daire kalemini aradım dedim karar verildi yazısından sonra 5 ay geçti karar çıkmadı gerekçeli karar yazılmış diyorsunuz dedim şimdide diyorlar karar hem yazılıyor hem imzalanıyor 1 ay da süren var 10 ay da diyorlar ben böyle adaletin ta anasını arvardını......

Burak123.
Aday Memur
19 Nisan 2024 16:23

En sonunda dilekçede hepsinin anasına arvadına yiteleyeceğim onu göndereyim öyle dilekçeyi gelip almaları beş dakka sürmez Allah ta bu adamların yanında öbür tarafa gidersem o Allah'a iki çift sözüm olacak

Hugosancez, 1 yıl önce

Canına yandigimin adaleti

Pelegrinli
Şube Müdürü
20 Nisan 2024 01:01

Boş konuşan birisin

Burak123., 1 yıl önce

En sonunda dilekçede hepsinin anasına arvadına yiteleyeceğim onu göndereyim öyle dilekçeyi gelip almaları beş dakka sürmez Allah ta bu adamların yanında öbür tarafa gidersem o Allah'a iki çift sözüm olacak

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 15:09

Her iki mahkeme kararı red çıkan olumsuz çıktı şu ana kadar Danıştaydaki kararı belli olan arkadaşlarin yazdıklarından.Her iki mahkeme kararı olumlu olanlardan Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadık yazmadı bilmiyoruz sadece Ali Aktaş paylaşmış bir kaç gün önce BİM kararı red çıkan biri Danıştay olumlu vermiş günahını almayayım muhtemelen referans vardır diye düşünüyoruz kararlar gelmeye başladı muhtemelen Mayıs ayında daha fazla karar göreceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun fetonunde tüm hainlerin de belasını versin devletimiz varolsun karar verici kisilerede adalet merhamet versin...

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 15:34

Ben bir çok avukata dosyası Danıştay'ta olanlara sordum araştırdım iki mahkeme kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadım dahası yok varsada muhtemelen referans ile vardır.Su gorusede katılmıyorum işte yerel mahkeme ve BİM kararı olumlu çıkanı Danıştay onar diye bir şey yok madem öyle neden duymadık öğrenemedik.

mahla
Memur
20 Nisan 2024 17:35

Yani duyduklarınızın 2 mahkemesi de lehine sonuçlananların da mı hepsi red almış?
Hugosancez, 1 yıl önce

Ben bir çok avukata dosyası Danıştay'ta olanlara sordum araştırdım iki mahkeme kararı lehine çıkıp Danıştay'ta kararı onanan kimse duymadım dahası yok varsada muhtemelen referans ile vardır.Su gorusede katılmıyorum işte yerel mahkeme ve BİM kararı olumlu çıkanı Danıştay onar diye bir şey yok madem öyle neden duymadık öğrenemedik.

Hugosancez
Memur
20 Nisan 2024 17:51

Hayır yanlış anlaşılma oldu her iki mahkeme kararı red çıkan lar Danıştaydanda red aldı diye yazdım.Buraya yazanlardan çıkarım yaptım

mahla, 1 yıl önce
Yani duyduklarınızın 2 mahkemesi de lehine sonuçlananların da mı hepsi red almış?

mahla
Memur
20 Nisan 2024 17:53

Allah herkesin yardımcısı olsun. Tüm masumları korusun..
Hugosancez, 1 yıl önce

Hayır yanlış anlaşılma oldu her iki mahkeme kararı red çıkan lar Danıştaydanda red aldı diye yazdım.Buraya yazanlardan çıkarım yaptım

Toplam 133 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi