Editörler : crops35

rainmaker675
Aday Memur
03 Eylül 2024 09:55

şahsa bağlı kadro nedir hocam nasıl oluyor anlamadım
musa1992, 1 yıl önce

Kendimde üniversiteden izmirin ilçe belediyesine geçmek için uğraşıyorum çalışanlardan öğrendiğim sadece sds var net 25.000 tl yani en düşük maaş dediğim gibi ortalama 60.000 Tl. Şahsa bağlı kadro olduğumdan dplayı nakil kontenjanı beni etkilemiyor (şehit-gazi yakınları gibi değerlendiriliyorum)

rainmaker675
Aday Memur
03 Eylül 2024 10:00

atıyor işte bunlar yüksek alıyor gizliyor başta kimse almıyor dedi sonra alan personel sayısı %25 dedi bir kesim personele fazla maaş veriip bir kesiimine vermemek mümkün değil dolayısı ile alan personeller diğerlerinden gizler tabi veya bu şekilde milleti yanıltır ..
Erel28, 1 yıl önce

Böyle bir olay ilk kez duyuyorum :) ya herkes alır ya almaz. Kişiye özel sözleşmemi yapılıyor yani? Hangi belediyeymiş yanlışınız olmasın. İzmirdeki çoğu belediyenin sözleşmesini bilirim

rainmaker675
Aday Memur
03 Eylül 2024 10:03

işte son zamanlarda su duyduğum memurlar ile ilgili en güzel en doğru yorum bizzat yaşadım..
yerelmen, 12 ay önce

kardeşim hangi belediyeye geçme durumun varsa o belediyeyi araştır. internetten toplu iş sözleşmelerini bulabilirsin. yada oradan birilerine sor. bazı belediyeler uçuk sds ler veriyorlar diye gidersin, gittiğin belediye hiç sds vermiyorda olabilir. bir de siyasi sorunlarla uğraşırsın. bizim belediyede parti değişti şimdi ortalık toz duman. ona göre belediyelerde mevsimler çok sert değişir. bir bakmışsın artık sds vermiyoruz demişler. herşey başkanın iki dudağı arasında. tabi birde kraldan çok kralcı vardır belediyelerde. hakkınla bir yere gelemezsin. hakkınla ancak iyi bir amele olursun. bilgili kişileri yükseltmezler genelde. çünkü onlar yanlışa yanlış derler. iş bilmezler daha kolay imza atarlar vs vs çok uzattım kusura bakmayın

Toplam 43 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi