Editörler : Pangaea
28 Mart 2024 00:54

Görevi kötüye kullanan müdür

görevi kötüye kullanmadan dolayı kademe ilerlemesi durdurma cezası alan ve bu konuda cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulan müdürün müdürlük görevi devam eder mi?

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
28 Mart 2024 01:19

Etmez soruşturma başladığında tedbiren görevden alınır

Ybyy
Aday Memur
28 Mart 2024 01:26

bu kesin mi hocam? yoksa keyfi uygulamalar olabilir mi?
Memleketinogretmeni, 1 yıl önce

Etmez soruşturma başladığında tedbiren görevden alınır

Agency
Şef
28 Mart 2024 02:45

İdari soruşturma tamamlanmış ve idari yönden verilecek olan disiplin cezası verilmiş akabinde ceza soruşturması başlatılması için suç bildiriminde bulunulmuş. Disiplin yönünden işlemler tamamlanmış gibi daha niye görevden alsınlar ki alacak olsalar disiplin soruşturması sonrasında alırlardı.

Ybyy
Aday Memur
28 Mart 2024 04:52

disiplin soruşturması bitti, getirilen teklifler görevi kötüye kullanmaktan kademe ilerlemesi durdurulması cezası ve görevi kötüye kullanmaktan dolayı baş savcılığa suç duyurusunda bulunuldu
Agency, 1 yıl önce
İdari soruşturma tamamlanmış ve idari yönden verilecek olan disiplin cezası verilmiş akabinde ceza soruşturması başlatılması için suç bildiriminde bulunulmuş. Disiplin yönünden işlemler tamamlanmış gibi daha niye görevden alsınlar ki alacak olsalar disiplin soruşturması sonrasında alırlardı.

didaof
Memur
28 Mart 2024 05:32

Hiçbir şey olmaz görevine devam eder. Görürsün bak

Ybyy
Aday Memur
28 Mart 2024 07:45

inanırım, devam ederse de şaşırmam :))
didaof, 1 yıl önce

Hiçbir şey olmaz görevine devam eder. Görürsün bak

erdem.k88
Genel Müdür
28 Mart 2024 07:55

artiriyorum bi kac aya kalmaz bi yere il ilçe müdürü hatta 1-2 yıla daire başkanı vs olur.

Ybyy
Aday Memur
28 Mart 2024 08:06

:))), olur vala
erdem.k88, 1 yıl önce
artiriyorum bi kac aya kalmaz bi yere il ilçe müdürü hatta 1-2 yıla daire başkanı vs olur.

ilker484
Şef
28 Mart 2024 09:59

Görev yeri değişikliği veriyorlar genelde müdürlük görevini almasalar bile. Oda garip git başka yerde aynı şeyleri yapmaya devam et der gibi.

gshkn
Memur
28 Mart 2024 15:00

hocam bana özelden yazabilir misiniz?

Ybyy
Aday Memur
28 Mart 2024 16:16

hayırdır
gshkn, 1 yıl önce
hocam bana özelden yazabilir misiniz?

Ybyy
Aday Memur
29 Mart 2024 20:32

tam komedi olur, o zaman :)
ilker484, 1 yıl önce

Görev yeri değişikliği veriyorlar genelde müdürlük görevini almasalar bile. Oda garip git başka yerde aynı şeyleri yapmaya devam et der gibi.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi