Editörler : E.Kayı Han
29 Mart 2024 19:17

Önemli Soru
Merhaba Cezaevinde çalışan bir arkadaşım infaz koruma memuru adliyenin dışında beylik silahını kafasına dayadı tetiği çekti fakat silah patlamamış. polisler silahını alarak memur hakkında adli ve idari soruşturma başlatmış. sizce sonuçları ne olur fikirlerinizi almak istiyorum

ByAstsubay
Memur
29 Mart 2024 20:50

memurluktan ihraç

Zeytun31
Şef
29 Mart 2024 20:55

intihar teşebbüsü cezası ihraç olur mu?
ByAstsubay, 1 yıl önce

memurluktan ihraç

Saglikcibaba
Kapalı
29 Mart 2024 21:17

Adam hayattan ihraç olmayı kafasına koymuş. Memurluktan ihraç mı koyar ona?
Zeytun31, 1 yıl önce
intihar teşebbüsü cezası ihraç olur mu?

Zeytun31
Şef
29 Mart 2024 21:22

Yıllarca memurluk yapan birinin ihraç olması işsiz kalması da zor bir durum
Saglikcibaba, 1 yıl önce

haliyldrm
Aday Memur
29 Mart 2024 23:01

Çok geçmiş olsun ihraç olurmu bilemem ama kurum hastaneye piskiyatriye sevk edip sonrasında duruma göre açığa alabilir

Zeytun31
Şef
29 Mart 2024 23:03

bende öyle düşünüyorum. Silahına el konur ruhsat iptal olur. psikiyatriden rapor talep edilir diye düşünüyorum
haliyldrm, 1 yıl önce
Çok geçmiş olsun ihraç olurmu bilemem ama kurum hastaneye piskiyatriye sevk edip sonrasında duruma göre açığa alabilir

haliyldrm
Aday Memur
29 Mart 2024 23:07

Cezaevi çok kötü bende jandarma personeli olarak iki yıl çalıştım Allah'ın izni ile bu sene bırakıcam ve bir daha memurluk düşünmüyorum asgari ücrette kazansamkendi işimi yapmayı düşünüyorum Allah sizin ve diğer kalan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun
Zeytun31, 1 yıl önce
bende öyle düşünüyorum. Silahına el konur ruhsat iptal olur. psikiyatriden rapor talep edilir diye düşünüyorum

Zeytun31
Şef
29 Mart 2024 23:11

Cezaevi çalışanlarının hepsi psikolojik desteğe ve zorunlu tatile tabi tutulmalı bende borçlar bitince bırakacağım
haliyldrm, 1 yıl önce
Cezaevi çok kötü bende jandarma personeli olarak iki yıl çalıştım Allah'ın izni ile bu sene bırakıcam ve bir daha memurluk düşünmüyorum asgari ücrette kazansamkendi işimi yapmayı düşünüyorum Allah sizin ve diğer kalan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun

haliyldrm
Aday Memur
29 Mart 2024 23:14

Zorunlu tatilmi ah hocam amirlerimiz çalışma sistemimizi dahi duzeltmiyorlar 24/24 çalışıyoruz inşallah sizinde tez zamanda borcunuzu bitirmeniz dileğiyle iyi akşamlar
Zeytun31, 1 yıl önce
Cezaevi çalışanlarının hepsi psikolojik desteğe ve zorunlu tatile tabi tutulmalı bende borçlar bitince bırakacağım

Zeytun31
Şef
29 Mart 2024 23:22

inşallah teşekkür ederim cevap için
haliyldrm, 1 yıl önce
Zorunlu tatilmi ah hocam amirlerimiz çalışma sistemimizi dahi duzeltmiyorlar 24/24 çalışıyoruz inşallah sizinde tez zamanda borcunuzu bitirmeniz dileğiyle iyi akşamlar
09 Nisan 2024 09:36

:))))
Saglikcibaba, 1 yıl önce
Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi