Editörler : Pangaea
01 Nisan 2024 10:57

Bazı Müdürlerin okula her gün geç gelmesi

mesai 8.30 fakat mudur 9.00 da geliyor.yasal mi

Yamyamav
Şef
01 Nisan 2024 11:24

Değil ama bazıları haftada en az 2 gün hiç gelmeyenler var . Özellikle köy okullarindaki idareciler çok sıkı denetime alınmalıdır.

lpdeniz
Memur
01 Nisan 2024 12:14

cimere yaz gitsin

235U
Genel Müdür
01 Nisan 2024 14:38

İdareci değilim ancak bir okul müdürünün okuluna 1 saat geç gelmesi mesele edilmemeli

adam kurumun en üst idari amiri

o kadar olmalı

tabi altındaki personele mobbing yaparak rahatlayan adamlar için demiyorum

mobing amacıyla öğretmeni nöbetinde kameradan izleyen tipleri 15 dk geç kalsa bile şikayet etmeli

AtlantisMD
Aday Memur
01 Nisan 2024 14:41

ben vaktinde gelip giden müdürü ilk defa geçen sene gördüm. o da köyde kalıyordu. bu sene ki müdür canı sıkılınca çıkıp gidiyor.

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
01 Nisan 2024 14:55

Niye sorun edilmiyor ? Parayı 8 de gelsin diye vermiyor mu devlet

235U, 1 yıl önce

İdareci değilim ancak bir okul müdürünün okuluna 1 saat geç gelmesi mesele edilmemeli

adam kurumun en üst idari amiri

o kadar olmalı

tabi altındaki personele mobbing yaparak rahatlayan adamlar için demiyorum

mobing amacıyla öğretmeni nöbetinde kameradan izleyen tipleri 15 dk geç kalsa bile şikayet etmeli

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 15:11

müdürün mesai saati öğretmenler gibi değil. adamın okul dışında isleri de oluyor. belki maliyeye gitmiş belki milli eğitime gitmiş belki diğer okul müdürlerinin ziyarete gitmiş belki veli ziyaretini ziyarete gitmiş. okul müdürü sizi mağdur ediyorsa okulda olmadığı zaman mağdur oluyorsanız şikayet edin. diğer türlü müdür ile uğraşmayın yoksa okul çekilmez hale gelir iki taraf için. siz mecburen zamanında gelmek zorundasınız sizi bekleyen bir sınıf var. sizde geç gelme inisiyatifi yok
SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Niye sorun edilmiyor ? Parayı 8 de gelsin diye vermiyor mu devlet

Unutmasakinevlat
Aday Memur
01 Nisan 2024 15:16

okul muduru sabah evden geliyor.Belde ilkokulu mesai 8.30 fakat öğrenciler dersler 9.00 da başlıyor.her zaman çocuğuyla beraber geliyor. Hergun aynı saatte geliyor. Beldede sabah resmi kurumla işi olmaz. yani bal tutan parmağını yalar diyorsunuz.
Asur72, 1 yıl önce
müdürün mesai saati öğretmenler gibi değil. adamın okul dışında isleri de oluyor. belki maliyeye gitmiş belki milli eğitime gitmiş belki diğer okul müdürlerinin ziyarete gitmiş belki veli ziyaretini ziyarete gitmiş. okul müdürü sizi mağdur ediyorsa okulda olmadığı zaman mağdur oluyorsanız şikayet edin. diğer türlü müdür ile uğraşmayın yoksa okul çekilmez hale gelir iki taraf için. siz mecburen zamanında gelmek zorundasınız sizi bekleyen bir sınıf var. sizde geç gelme inisiyatifi yok

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 15:19

hocam yine diyorum okul müdürünün mesaisi 8 ile 5 değil. okul müdürü gerekirse gece olsa dahi okulu açmak zorunda kalabilir. hafta sonu okulu açma zorunda kalabilir. sizi hiç kimse hafta sonu ya da aksam vakti sıcak yataginizda kaldırıp okula getiremez ama müdür gerekirse gitmek zorundadır. her ikisinin avantajı ve dezavantajı var. sizde idareci olabilirsiniz. emin olun size o yarım saat geç gelme cazip olabilir ama işin içine bir girin idareciligin ne kadar zor ve yapılmayacak iş olduğunu görürsünüz.
Unutmasakinevlat, 1 yıl önce
okul muduru sabah evden geliyor.Belde ilkokulu mesai 8.30 fakat öğrenciler dersler 9.00 da başlıyor.her zaman çocuğuyla beraber geliyor. Hergun aynı saatte geliyor. Beldede sabah resmi kurumla işi olmaz. yani bal tutan parmağını yalar diyorsunuz.

Unutmasakinevlat
Aday Memur
01 Nisan 2024 15:21

ben sadece yasal mı o nu merak ettim
Asur72, 1 yıl önce
hocam yine diyorum okul müdürünün mesaisi 8 ile 5 değil. okul müdürü gerekirse gece olsa dahi okulu açmak zorunda kalabilir. hafta sonu okulu açma zorunda kalabilir. sizi hiç kimse hafta sonu ya da aksam vakti sıcak yataginizda kaldırıp okula getiremez ama müdür gerekirse gitmek zorundadır. her ikisinin avantajı ve dezavantajı var. sizde idareci olabilirsiniz. emin olun size o yarım saat geç gelme cazip olabilir ama işin içine bir girin idareciligin ne kadar zor ve yapılmayacak iş olduğunu görürsünüz.

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 15:22

yönetmelikte müdür 8 ile 5 okulda olur diye bir madde yazmaz. ona bakarsan hafta sonu okul müdürünün okula gitmesi de yasal değil. okul müdürü ile uğraşıp başinızı agritmayin enerjinizi derse harcayin
ben sadece yasal mı o nu merak ettim

Unutmasakinevlat
Aday Memur
01 Nisan 2024 15:26

kimin başı ağrıyacak kim suçlu ise cezasını çeker herkes devlet memuru ne yapacak memuriyetten mi atacak
Asur72, 1 yıl önce
yönetmelikte müdür 8 ile 5 okulda olur diye bir madde yazmaz. ona bakarsan hafta sonu okul müdürünün okula gitmesi de yasal değil. okul müdürü ile uğraşıp başinızı agritmayin enerjinizi derse harcayin

Unutmasakinevlat
Aday Memur
01 Nisan 2024 15:28

sabah okula gelis saatini bir hafta boyunca kayıt edip şikayet etsem ceza alır mi
lpdeniz, 1 yıl önce
cimere yaz gitsin

lpdeniz
Memur
01 Nisan 2024 15:47

şansını dene,
sabah okula gelis saatini bir hafta boyunca kayıt edip şikayet etsem ceza alır mi

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 15:50

o bir ceza alırsa çok çok zor ama size hayatı dar eder okulda. hiç bulaşmayın derim. göreviniz olan dersinize girip çıkarsınız müdüre selam dahi vermezsiniz yokmuş gibi davranirsiniz

bhdrzn
Şef
01 Nisan 2024 16:20

Ben ilk defa geldiğim bu ilçede müdürlerin vaktinde geldiğini gördüm. İlk atandığım ilçede okul müdürü ve eşi müdür yrdımcısı ve eşi aynı okuldaydık eşler bile dersi olduğu halde hasta diye gelmezdi rapor almazlardı ve idare edilirlerdi kendileri de öyle istediklerinde gelir istediklerinde giderlerdi. Ek derslerim hep yanlış yatardı bahanede müdür yardımcısı çok meşgul hangi birini yapsın ne paragözsünüz falan derlerdi Komik ama gerçek.

Unutmasakinevlat
Aday Memur
01 Nisan 2024 16:44

hayatı dar eder ne demek derse girip çıktıktan planlar tam olduğunda bi bok yapamaz. bizim burada bi müdür var di başını yediler adamın müdür olduğuna pişman oldu. artık sendikadan milletvekilinden yardım istiyormuş adamı savcılığa şikayet ettiler
Asur72, 1 yıl önce
o bir ceza alırsa çok çok zor ama size hayatı dar eder okulda. hiç bulaşmayın derim. göreviniz olan dersinize girip çıkarsınız müdüre selam dahi vermezsiniz yokmuş gibi davranirsiniz

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 16:55

hocam müdürle mücadele et bakalım bu işin kazananı kim olacak. Mevzuata hakim bir müdürle çatışma her zaman kaybettirir. Her şey plan program değil.
hayatı dar eder ne demek derse girip çıktıktan planlar tam olduğunda bi bok yapamaz. bizim burada bi müdür var di başını yediler adamın müdür olduğuna pişman oldu. artık sendikadan milletvekilinden yardım istiyormuş adamı savcılığa şikayet ettiler

SorunCevaplayıN
Genel Müdür
01 Nisan 2024 16:59

Mesai kavramı var :) 8 17 bu işin aslı hatta saat değişirse okullara yazı gelir :) neyin kafasında yaşıyorsun yeni müdürsun sanirim :) aklını alırlar adamın:)

Asur72, 1 yıl önce

Asur72
Memur
01 Nisan 2024 17:04

10 yıllık müdürüm o mesai saati müdür için geçerli değil. Sen yeni öğretmensin galiba yeni atanmışsın. Adam veli ziyareti yapmışım der biter. Adam der ki okulun ihtiyacı vardı onu almak için geç geldim okula. Adam der Milli Eğitime uğradım okul evrak kutusunu kontrol etmeye. Adam der komşu okulun müdürüne yardıma gittim sistem konusu hakkında. Yav bu kadar toy olmayın. Müdür art niyetli ise Allah korkusu yoksa bir öğretmene yapabileceklerinden bahsetmek bile istemiyorum. Neyse kararınızı verdiniz cimere bimere her yere şikayetinizi yazın bakalım ne olacak.
SorunCevaplayıN, 1 yıl önce

Mesai kavramı var :) 8 17 bu işin aslı hatta saat değişirse okullara yazı gelir :) neyin kafasında yaşıyorsun yeni müdürsun sanirim :) aklını alırlar adamın:)

hoca7979
Aday Memur
01 Nisan 2024 17:19

Vucudumuza yön veren degerli mududum atsana şu yönetmeliği görelim mudurlere esnek zaman taniyan yönetmeliği hadi bakayım.
Asur72, 1 yıl önce
10 yıllık müdürüm o mesai saati müdür için geçerli değil. Sen yeni öğretmensin galiba yeni atanmışsın. Adam veli ziyareti yapmışım der biter. Adam der ki okulun ihtiyacı vardı onu almak için geç geldim okula. Adam der Milli Eğitime uğradım okul evrak kutusunu kontrol etmeye. Adam der komşu okulun müdürüne yardıma gittim sistem konusu hakkında. Yav bu kadar toy olmayın. Müdür art niyetli ise Allah korkusu yoksa bir öğretmene yapabileceklerinden bahsetmek bile istemiyorum. Neyse kararınızı verdiniz cimere bimere her yere şikayetinizi yazın bakalım ne olacak.
Toplam 194 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi