Editörler : Pangaea

spock
Daire Başkanı
04 Mayıs 2024 20:21

Yahu müdüre yakışıp yakışmadığını biz sorgulayamayız diyorum. bunu anlamak hiç zor değil. müdürün amiri öğretmen değil ki. bana ne isterse hiç gelmesin. benim sorunum değil. okulda işler yürüyorsa, ek dersim vaktinde tam yatıyorsa, sınıflarda kırık dökük bir şey yoksa, tuvaletler temizse bana ne isterse hiç görmeyeyim müdürü.

müdürün mesaisine gelip gelmediğini sorgulayacak adam ilçe millî eğitim müdürüdür. bizim işimiz o değil.

vatandaş olarak sorgularsın. ama öğretmen olarak kendi işimize ve öğrencinin işine bakarız ancak.

Unutmasakinevlat, 12 ay önce
burada demişsin "forumda dedikodu olur öğretmene yakismaz" burada bile öğretmene hakaret var. peki müdürün okula hergun geç gelip erken gidip kendi ozel isleri icin okuldan ayrılıp maaşı ve ekdersi tam alması müdüre yakışır mi

difficulties
Yasaklı
04 Mayıs 2024 21:48

hacım sen diyon ya? savunduğun şey kanunen suç.

spock, 12 ay önce

Yahu müdüre yakışıp yakışmadığını biz sorgulayamayız diyorum. bunu anlamak hiç zor değil. müdürün amiri öğretmen değil ki. bana ne isterse hiç gelmesin. benim sorunum değil. okulda işler yürüyorsa, ek dersim vaktinde tam yatıyorsa, sınıflarda kırık dökük bir şey yoksa, tuvaletler temizse bana ne isterse hiç görmeyeyim müdürü.

müdürün mesaisine gelip gelmediğini sorgulayacak adam ilçe millî eğitim müdürüdür. bizim işimiz o değil.

vatandaş olarak sorgularsın. ama öğretmen olarak kendi işimize ve öğrencinin işine bakarız ancak.

difficulties
Yasaklı
04 Mayıs 2024 21:56

boyuna hikayeler bahaneler gırla. la iki dakika düzgün olun doğruyu savunun. ben sizin savunduğunuz şeyin doğru olmadığını o okula gittiğim her allahın günü görüyorum. benden önce servisleri karşılamak için çıkar müdür. benden önce eve gittiğini görmedim. okulda işler yürür, bozuk şeyler tamir edilir haberin dahi olmaz. veli gelir senin yerine kavgayı eder veliyi gönderir. okula geldin baktın müdür yok, odasına gittin baktın müdür yok. nerede dersin anında yerini söyler memur. ilçede şu toplantıya gitti der. servis denetim komisyonu der, müdürler toplantısı der. denilen yerde olduğunu da biliriz.

spock
Daire Başkanı
05 Mayıs 2024 06:35

amiri sorgulamak mı suç anlamadım.

difficulties, 12 ay önce

hacım sen diyon ya? savunduğun şey kanunen suç.

alparslan...
Müsteşar Yardımcısı
05 Mayıs 2024 09:51

Bazı öğretmenlerin her gün derse geç girmesi

Bazı öğretmenlerin derslerde telefonları ile meşgul olması vs. vs. başlıkları çoğaltabilirim. Cümlenin başına bazı yazınca sonrasına aklına geleni yaz sonra da bir grubu dilediğin gibi suçla. Ne güzel...

Unutmasakinevlat
Aday Memur
05 Mayıs 2024 09:57

bazı müdürlerin mesai saatlerinde sürekli telefonla ilgilenmesi sanki sürekli watcap mudurler grubundan mesaj geliyor veya her dakika yönetmelik değişiyor onu takip ediyor. Ne mi yapıyorlar okula geldiklerinde ya borsa bitcoin at yarışı v.s takip ediyorlar ya da sosyal medya tabi ki hepsi değil bir kaç tane
alparslan..., 12 ay önce

Bazı öğretmenlerin her gün derse geç girmesi

Bazı öğretmenlerin derslerde telefonları ile meşgul olması vs. vs. başlıkları çoğaltabilirim. Cümlenin başına bazı yazınca sonrasına aklına geleni yaz sonra da bir grubu dilediğin gibi suçla. Ne güzel...

Unutmasakinevlat
Aday Memur
05 Mayıs 2024 10:16

benim görüşüm ülkemizdeki okul müdürlerinin bir kısmı mesai saatlerine uymuyorlar. ben mesajı yazdıktan sonra bir instagram sayfasında yorumlandı .1300 civarı yorum yapıldı.Ve yorumların büyük çoğunluğu müdürlerin mesai saatlerine uymadiklari şeklindeydi.Mudurler ise bazen(yılda bir iki kez)haftasonu veya mesai dışında okula geldiklerinden bunu doğal hak olarak görüyorlar.Ve bunun dile getirilmesinden hoşnut değiller.Ve dile getirildiğinde karşı saldırıya geçip öğretmenlerde derse geç giriyor v.s baskın çıkıyorlar her zaman ki gibi.

alone02
Memur
05 Mayıs 2024 10:46

Arkadaşlar geç ne kadar geç gelirlerse personeller o kadar rahat yani

difficulties
Yasaklı
05 Mayıs 2024 11:26

ortada görevini yapmayan birisi varsa göz yumamazsın. bize ne demek suçtur. okulda işler aksamıyor diye bir şey yok. biizm okul tek müdür iken işler hiç aksamıyordu. 2 tane müdür yardımcısı geldi yine aksamıyor. iki müdür yardımcısı gitse yine aksamayacak. bunlar okula hiç gelmese nasılsa okulda işler aksamıyor diye sesimizi çıkarmyacak mıyız?

spock, 12 ay önce

amiri sorgulamak mı suç anlamadım.

lisans mezunu
Kapalı
06 Mayıs 2024 13:47

Hocam aslında okul müdürü, öğretmen ve diğer memurların disiplin amir olup ayrıca okuldan sorumludur. Öğretmenlerin müdürle pek işi olmaması gerekir . Herif geç gelmiş ,erken çıkmış veya her ne yapıp yapmadığı öğretmeni pek alakadar etmez. Öğretmenin görevi ise öğrencisidir. Öğrencinin herhangi bir sıkıntısı varsa veya öğrencisine karşı müdür yada başka biri tarafından bir şuç işlenmiş ise öğretmen derhal suç duyurunda bulunması gerekir .Gerisi öğretmeni ilgilendirmez.

difficulties, 12 ay önce

ortada görevini yapmayan birisi varsa göz yumamazsın. bize ne demek suçtur. okulda işler aksamıyor diye bir şey yok. biizm okul tek müdür iken işler hiç aksamıyordu. 2 tane müdür yardımcısı geldi yine aksamıyor. iki müdür yardımcısı gitse yine aksamayacak. bunlar okula hiç gelmese nasılsa okulda işler aksamıyor diye sesimizi çıkarmyacak mıyız?

06 Mayıs 2024 16:01

nasıl kimse sıcak yatağında kaldırıp getiremez kaymakam vali seni cumartesi günü cağırsın hafta sonu gelemem de bakım

Asur72, 1 yıl önce
hocam yine diyorum okul müdürünün mesaisi 8 ile 5 değil. okul müdürü gerekirse gece olsa dahi okulu açmak zorunda kalabilir. hafta sonu okulu açma zorunda kalabilir. sizi hiç kimse hafta sonu ya da aksam vakti sıcak yataginizda kaldırıp okula getiremez ama müdür gerekirse gitmek zorundadır. her ikisinin avantajı ve dezavantajı var. sizde idareci olabilirsiniz. emin olun size o yarım saat geç gelme cazip olabilir ama işin içine bir girin idareciligin ne kadar zor ve yapılmayacak iş olduğunu görürsünüz.

alperrr21
Aday Memur
07 Mayıs 2024 10:09

art niyetli olan bir müdur yönetmeliği ve haklarini bilen bir öğretmene hiç bir sey yapamaz.sadece dener.
Asur72, 1 yıl önce
10 yıllık müdürüm o mesai saati müdür için geçerli değil. Sen yeni öğretmensin galiba yeni atanmışsın. Adam veli ziyareti yapmışım der biter. Adam der ki okulun ihtiyacı vardı onu almak için geç geldim okula. Adam der Milli Eğitime uğradım okul evrak kutusunu kontrol etmeye. Adam der komşu okulun müdürüne yardıma gittim sistem konusu hakkında. Yav bu kadar toy olmayın. Müdür art niyetli ise Allah korkusu yoksa bir öğretmene yapabileceklerinden bahsetmek bile istemiyorum. Neyse kararınızı verdiniz cimere bimere her yere şikayetinizi yazın bakalım ne olacak.

my2000
Aday Memur
07 Mayıs 2024 19:36

Az fedakarlık yapın. Siz de müdür olun. Siz de okula geç gelin.

difficulties
Yasaklı
10 Mayıs 2024 21:42

Ne güzel kafanıza göre kanun yorumu yapıyorsunuz :)

İnsanları etki altına almaya çalışmaya gerek yok. Elmayla armudu karıştırmayın.

lisans mezunu, 12 ay önce

Hocam aslında okul müdürü, öğretmen ve diğer memurların disiplin amir olup ayrıca okuldan sorumludur. Öğretmenlerin müdürle pek işi olmaması gerekir . Herif geç gelmiş ,erken çıkmış veya her ne yapıp yapmadığı öğretmeni pek alakadar etmez. Öğretmenin görevi ise öğrencisidir. Öğrencinin herhangi bir sıkıntısı varsa veya öğrencisine karşı müdür yada başka biri tarafından bir şuç işlenmiş ise öğretmen derhal suç duyurunda bulunması gerekir .Gerisi öğretmeni ilgilendirmez.

Toplam 194 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi