Editörler : E.Kayı Han

Mehmet Ali kaya 23
Aday Memur
08 Nisan 2024 02:33

Elazığ Kovancılar büro personeli yedek 1.siradayim kazanan arkadaş gidecek mi acaba

ilknurkara
Aday Memur
09 Nisan 2024 01:25

Arkadaşlar şehir sıralamasının bi önemi var mı? 30 kadro tercih yaptım. Ama mesela Çorum sırf benim 30. Tercihim benden puanı düşük olsa da başkasının 1. Tercihi diye benim yerime o kişimi asil oluyor? Bilgisi olan lütfen yazsın

erdogancengiz77
Aday Memur
09 Nisan 2024 16:16

Düzce,Büro Personeli, 2.yedek,ŞÖNİM,55.Alt ilan. Asil ve 1.yedek ne durumdalar.

Umut0621
Genel Müdür
10 Nisan 2024 13:52

Aipe ve sosyal hizmetler bakanlığında, psikologlar nasıl çalışır, maaş durumları nedir bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

elmagnifico
Aday Memur
10 Nisan 2024 16:09

Hangi kurumda olduğunuza bağlı olarak değişir, Bakanlığa bağlı birçok farklı kurum var, SHM, ŞÖNİM, ÇES, ADEM, ÇATOM gibi. Normal psikolog işi yaparsınız, psikolojik görüşme yapmak gibi, bir de personel eksiği varsa o kurumun mutat işlerinden herkese paylaştırıyorlarsa size de verirler.

Umut0621, 1 yıl önce
Aipe ve sosyal hizmetler bakanlığında, psikologlar nasıl çalışır, maaş durumları nedir bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim

erdogancengiz77
Aday Memur
10 Nisan 2024 19:44

30 tercihe bakılıyor asil atama olmazsa en uygun tercihinizi yedek oluyorsunuz.

https://youtu.be/8CiXm5DNVx4?si=_7zFQecnWjgKxFcw

ilknurkara, 1 yıl önce

Arkadaşlar şehir sıralamasının bi önemi var mı? 30 kadro tercih yaptım. Ama mesela Çorum sırf benim 30. Tercihim benden puanı düşük olsa da başkasının 1. Tercihi diye benim yerime o kişimi asil oluyor? Bilgisi olan lütfen yazsın

tekmanfurri
Aday Memur
10 Nisan 2024 20:36

Maalesef, tercihe göre yedek atamışlar. Yani tüm tercihlerinize bakılmamış,

erdogancengiz77, 1 yıl önce
30 tercihe bakılıyor asil atama olmazsa en uygun tercihinizi yedek oluyorsunuz. https://youtu.be/8CiXm5DNVx4?si=_7zFQecnWjgKxFcw

ilknurkara
Aday Memur
12 Nisan 2024 10:31

Arkadaşlar diğer tercihlerimizde asilde kpss puanımızla sıralamaya alınmadan yedeklerde bekletilmek kul hakkı. 10 Puan düşük biri asil olarak kazanacak ben yedeklerde bekletilicem haksızlık.Tüm tercihlerlerimiz için asilde sıralamaya giremezsek şayet sırayla1. yedek 2. yedek olmalıyız.İlan metninde bizim yedeklerde bekletilip diğer tercihlerimiz için asil de değerlendirilmeyeceğimize dair bir ibare yok. Ben Cimere şikayette bulunucam mağdur olan herkes şikayet etsin Cimere. Danıştaya yürütmeyi durdurma kararı içinde başvurucam. Herkes hakkını sorarsa tekrar tercih sıralaması yaparlar. SUSMAYIN

oguz32
Aday Memur
13 Nisan 2024 06:58

Bu bilgi doğrumudur benim anladığım aday tercihine yerleşmezse 1.tercihinden yedeğe alınıyor

Artı bence yedek olayı il bazında yapılması gerekli inşallah öyledir

ilknurkara, 1 yıl önce

Arkadaşlar diğer tercihlerimizde asilde kpss puanımızla sıralamaya alınmadan yedeklerde bekletilmek kul hakkı. 10 Puan düşük biri asil olarak kazanacak ben yedeklerde bekletilicem haksızlık.Tüm tercihlerlerimiz için asilde sıralamaya giremezsek şayet sırayla1. yedek 2. yedek olmalıyız.İlan metninde bizim yedeklerde bekletilip diğer tercihlerimiz için asil de değerlendirilmeyeceğimize dair bir ibare yok. Ben Cimere şikayette bulunucam mağdur olan herkes şikayet etsin Cimere. Danıştaya yürütmeyi durdurma kararı içinde başvurucam. Herkes hakkını sorarsa tekrar tercih sıralaması yaparlar. SUSMAYIN

Umut0621
Genel Müdür
13 Nisan 2024 18:16

Böyle bir şey yok. Herkese 30 tercih hakkı veriliyor, sıralamaya bakılarak hangisime puan tutuyorsa asil olarak atanır, asil olarak atandığı yerin dışındaki yerlere yedek olarak atama olmaz çünkü bu hak yemektir. Tercih sıralamasında en üstte Asil olarak atanan birisi diğer tercihlerinde geçersiz sayılarak 1 pozisyona atanır. Asil olarak atanamayan kişiler ise yedek 1, 2, 3 ve 4 sıralamasından başlanarak belirlenirler. Asil olarak atananlar gitmezse yedekler çağrılır. Sizin dediğiniz ise ilk tercihte yedek yerleşip diğer tercihlerden elenmek. Bu konuda kanıtınız varsa mahkemeye sunun yok eğer yoksa ilgili bakanlıkta sizin hakkınızda iftira davası açabilir. Adamlar ilk tercihte yedek alıp diğer tercihlerde eleme yapıyorsa o zaman neden 30 tercih hakkı veriliyor? Yani mesela, mahkemeye başvurup ben şu pozisyona başvurdum ama bu pozisyona yerleşen şu isimli aday benim puanımdan daha düşük puanla yerleşmiş diyebileceğiniz bir kanıtınızın olması gerekir. Eğer kanıtınız yoksa neye göre böyle bir şeyin olduğunu iddia ettiniz? Mesela, bir kanıt sunup falanca puan almış kişi benim tercih yaptığım kadroya benim puanımdan daha düşük olmasına rağmen asil yerleşmiştir ben ise ondan fazla puan aldığım halde yedek sıralamadayım diyeceğiniz bir kanıtınız, evrağınız, belgeniz vs var mıdır? Yoksa neye göre böyle olduğunu iddia ediyorsunuz? Kpss puanınız düşükse ve atanmaya yetmemişse zaten yapacak bir şey yok.
ilknurkara, 1 yıl önce

Umut0621
Genel Müdür
13 Nisan 2024 18:23

Bir kişi aynı anda birden fazla kadroya atanamaz. Asil olarak en üstteki tercihe yerleşmişse diğer tercihlerden çıkartılıp yedek sıralamalara bile dahil edilmemelidir. Yok.en üstteki tercihte yedek ise alttakiler baz alınıp asil yerleşiyorsa yine diğer pozisyonlara yedek yerleşmemelidir. Yani sistem şöyle işliyor, 8.000 alım var ve bu 8.000 en yüksek alan kişi öncelikli olarak belirlenip asil pozisyonlara yerleştirildikten sonra diğer yerleşemeyenler de yedek sıralamalara dahil edilerek yedek listeler hazırlanır. 8.000 kişilik dilime girememiş olduğunuzdan veya 30 tercihin dışindaki yerlere gitmek istemediğinizden tercih ettiğiniz pozisyonlar içinden yedek listeye eklemişlerdir sizi. Bunun dışında bir durum varsa idare mahkemeleri var tabi.
ilknurkara, 1 yıl önce

Makarassyon
Aday Memur
16 Nisan 2024 15:22

hangi puanın kaç puanla kapattığını açıklasalar daha şeffaf olurdu

Mehmet Ali kaya 23
Aday Memur
17 Nisan 2024 17:32

ayın 30 u son evrak teslimi, yedekler ne zaman çağrılıyor acaba

notsure
Memur
17 Nisan 2024 22:45

açıklandı girip bakabilirsin bakanlık sitesinin pgm sayfasında