Editörler : E.Kayı Han
02 Nisan 2024 15:30

Otel Kayıtları Astsubaylığa Engel Mi?

Bundan 2 sene önce eski erkek arkadaşımla 1-2 kere mimli olmayan bir otelde konakladım. Fuhuş adı altında bir baskın kesinlikle olmadı. Bunun haricinde başka konaklamam olmadı.

Benim adli sicil kaydım temiz, şu ana kadar hiçbir suça karışmadım. Ailemde de böyle bir durum yok. Herhangi bir örgütle bağlantımız yok. Fakat eski erkek arkadaşımın kavga ve yasaklı madde konulu dosyası olabileceğini öğrendim. Aslında kavga konusundan eminim ama maddeden pek emin değilim. Kulaktan dolma bilgiler.. İletişim halinde değiliz. Şimdi de bir bilgim yok fakat düşüncem hapis cezası aldığı yönünde. Uzun lafın kısası adli sicil kaydı temiz değil.

Suçların şahsiliği ilkesinden dolayı benim bir problem yaşamama durumum olsa da otel kaydından elenme ihtimalim nedir bilgisi olan ya da bu sebepten ötürü elenen var mı?

Turk Kahvesi
Aday Memur
02 Nisan 2024 16:14

MİT e eleman almıyorlar merak etme otel kayıtlarına bakan olmaz.

baha3454
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 09:32

saçma sapan sorular la doldu forum

Çakırbeyliii
Aday Memur
03 Nisan 2024 10:35

hocam güvenlik soruşturması öyle bişey değil size hiçbir sorun olmaz rahat olun bu işi yapıp bilen biri olarak cvp veriyorm

serserkan
Memur
03 Nisan 2024 13:09

İlgili birimlere aktarıyorum. Bundan sonra otel kayıtlarına da baksınlar...

04 Nisan 2024 17:53

Bu iyidi :D

serserkan, 1 yıl önce

Muhammed190703
Aday Memur
05 Nisan 2024 11:14

sorun olmaz senin kendi sicilin temiz olsun yeter diğerleri seni ilgilendiren bir durum değil

sorusormaliyim
Aday Memur
05 Nisan 2024 12:23

güvenlik soruşturmasında zaten inceleniyor?

serserkan, 1 yıl önce

sorusormaliyim
Aday Memur
05 Nisan 2024 12:25

hocam güvenlikk soruşturmasında bakılıyor ama değil mi? yoksa başka durumların olmasıyla problem haline geliyor otel kayıtları?

Çakırbeyliii, 1 yıl önce
hocam güvenlik soruşturması öyle bişey değil size hiçbir sorun olmaz rahat olun bu işi yapıp bilen biri olarak cvp veriyorm

xyzs
Şef
06 Nisan 2024 12:59

Aynı odada mı konakladınız farklı odada mı?

sorusormaliyim
Aday Memur
06 Nisan 2024 15:40

O benden önce giriş yaptırmıştı ben çok sonradan. Aynı odaya mı kayıt yapıldı bir bilgim yok.

xyzs, 1 yıl önce

Aynı odada mı konakladınız farklı odada mı?

xyzs
Şef
06 Nisan 2024 19:53

Anladım hakkında hayırlısı neyse o olsun

Osman2019
Memur
16 Nisan 2024 21:40

Hiç bir şey olmaz Astsubaylık hayırlı olsun

sorusormaliyim, 1 yıl önce

O benden önce giriş yaptırmıştı ben çok sonradan. Aynı odaya mı kayıt yapıldı bir bilgim yok.

arkeomania
Şube Müdürü
17 Nisan 2024 22:03

Senin otel kaydına niye bakılsın. Yüz kızartıcı bir suç işlemiş misin terör örgütleriyle bağlantın var mı onlara bakılır.
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi