Editörler : Pangaea
02 Nisan 2024 15:42

Dilekçenin uygun değerlendirilmemesi?

Arkadaşlar aynı okulda görev yaptığım memur ile süreki tartışma ve anlaşmazlık içerisindeyiz. Bu konuyla ilgili okul müdürüme aynı okulda başka birime geçişimin sağlanması ve tartışma ve anlaşmazlıkların yaşandığını anlatan dilekçe ile başvurdum. Ama dilekçem uygun görülmedi ve aynı birimde çalışmaya devam ediyoruz. Bu durumun değişmesini sağlamak için il milli eğitim müdürlüğüne başvuruda bulunursam olumlu bir sonuç alır mıyım, yoksa başka bir yolu var mıdır?

Billoh
Aday Memur
02 Nisan 2024 19:18

Silsileyi izlemeniz gerekiyor önce ilçe sonra il. İlçe şube müdürüne gidin önce

Şahinnn3434
Aday Memur
03 Nisan 2024 16:37

İlçe müdürlüğüne başvuruda bulundum oda uygun değerlendirmedi.

Kagiş
Müsteşar
03 Nisan 2024 16:52

Demek ki bunlar sizin işi yapmak istemiyorlar ve bu konuda da anlaşmış gibi duruyorlar!! Şikayetçi olun ki çarşı biraz karışsın!!

Şahinnn3434
Aday Memur
03 Nisan 2024 20:24

Banada öyle geliyor hocam. Peki sizce şikayetimi cimer üzerinden yaparsam bu iş çözülür mü?

Şahinnn3434
Aday Memur
03 Nisan 2024 21:41

Arkadaşlar bu konuda detaylı bilgi verebilecek biri yok mu?

03 Nisan 2024 22:11

Hocam detay olacak bir durum yok. Bir sorun yaşamışsınız. Farklı bir kuruma görevlendirilmek istiyorsunuz. Bunun yolu üst amirleri ikna etmek ve farklı bir kurumda daha önem arz eden ihtiyaç olmasından geçiyor. Sırasıyla okula ilçeye ile durumunuzu anlatan bir dilekçe yazın. Okulun ilçenin cevaplarını da mutlaka ekleyin.

Şahinnn3434
Aday Memur
04 Nisan 2024 08:17

Hocam bugün ile yazacağım bakalım oradan ne cevap gelecek. Birde ilk okuluma yazdığım dilekçeme, cevabıda müdür bana yazdırdı. böyle bir durumla ilk kez karşılaştım. Yani dilekçeyi yazan ve cevap veren kanunen aynı kişi olabilir mi ?

matematikçi10, 1 yıl önce
Hocam detay olacak bir durum yok. Bir sorun yaşamışsınız. Farklı bir kuruma görevlendirilmek istiyorsunuz. Bunun yolu üst amirleri ikna etmek ve farklı bir kurumda daha önem arz eden ihtiyaç olmasından geçiyor. Sırasıyla okula ilçeye ile durumunuzu anlatan bir dilekçe yazın. Okulun ilçenin cevaplarını da mutlaka ekleyin.

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 18:31

Hocam ilçeden de konuyla ilgili okulun cevap verdiği gibi dilekçemin incelenip reddine karar verilmiş. Anlaşılan silsile ile sorunu çözemiyorum. ne yapmam gerekir cimere mi başvuruda bulunayım

Billoh, 1 yıl önce

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 18:32

Hocam ilçeden de konuyla ilgili okulun cevap verdiği gibi dilekçemin incelenip reddine karar verilmiş. Anlaşılan silsile ile sorunu çözemiyorum. ne yapmam gerekir cimere mi başvuruda bulunayım

Billoh, 1 yıl önce

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 18:35

Kagiş, 1 yıl önce

Demek ki bunlar sizin işi yapmak istemiyorlar ve bu konuda da anlaşmış gibi duruyorlar!! Şikayetçi olun ki çarşı biraz karışsın!!

Kagiş
Müsteşar
15 Nisan 2024 20:27

Davanızda haklı olduğunuza inanıyorsanız alayını gazeteye, medyaya servis edin geçin! Mahalli bir gazeteye bile haber olsanız onları titretmeye yeter!))

Şahinnn3434, 1 yıl önce

difficulties
Yasaklı
15 Nisan 2024 20:31

müdürüne başvurdun reddetti.

ilçeye başvrdun. başvurun alınır. müdürün aranır. hayırdır denir. o da anlatır. ne yapalım denir. o da ben red verdim sizde red verin der. onlar da red verir. sonra bir üstte yine aynı şey gerçekleşir. müdürün hayır dedikten sonra bu olayın gerçekleşmesi için referans gerekir.

ya da somut delilleri ile ciddi bir olayın olması gerekir.

Şahinnn3434, 1 yıl önce

Şahinnn3434
Aday Memur
15 Nisan 2024 21:23

Hocam somut delil ne yazıkki yok işin garibi tartıştığımız arkadaş ta olayı reddediyor çünkü tek çalışmak istemiyor işin özü.

difficulties, 1 yıl önce

müdürüne başvurdun reddetti.

ilçeye başvrdun. başvurun alınır. müdürün aranır. hayırdır denir. o da anlatır. ne yapalım denir. o da ben red verdim sizde red verin der. onlar da red verir. sonra bir üstte yine aynı şey gerçekleşir. müdürün hayır dedikten sonra bu olayın gerçekleşmesi için referans gerekir.

ya da somut delilleri ile ciddi bir olayın olması gerekir.

difficulties
Yasaklı
15 Nisan 2024 22:34

O zaman referans.

Şahinnn3434, 1 yıl önce

Hocam somut delil ne yazıkki yok işin garibi tartıştığımız arkadaş ta olayı reddediyor çünkü tek çalışmak istemiyor işin özü.

ackenbenbendegilim
Daire Başkanı
16 Nisan 2024 12:11

:D :D:D: D:: D:: :D: D: :D: D::D D: D:D: D: DD

olmaz998
Aday Memur
22 Nisan 2024 10:21

Dilekçe yazıp kuruma ver dys göndersin meb ile gider onay verilmezse valilik yoluna gidilir en acili

ömer42
Genel Müdür
22 Nisan 2024 10:49

Memur ile sürekli tartışıyoruz, başka bir kuruma geçmek istiyorum diye bir atama şekli yok. Haklı iseniz ve deliliniz varsa memuru şikayet edersiniz. Muhakkik gelir. İnceleme/soruşturma sonucunda sizin ve/veya memurun görev yeri değişikliğine karar verilirse yer değişikliği ancak öyle olur. Yoksa her önüne gelen ben memurla kavgalıyım, ben müdür yardımcısıyla kavgalıyım der ve bulunduğu kurumdan ayrılmak ister.

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi