Editörler : swat3410
02 Nisan 2024 17:28

Sağlık Bakanlığına geçme

Ben 29. Dönem mezunu 4 aylık polis memuruyum. Aynı zamanda sağlık bakanlığına radyoloji teknikeri olarak atandım. Sağlık bakanlığına geçmek için nasıl bir yol izlemem gerekiyor şuan bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Yok yaaaa
Aday Memur
02 Nisan 2024 18:03

sözleşmeli atandyisan direk geçersin. karşı tarafta kadroy sa ozaman zor
02 Nisan 2024 19:36

polislikte umduğunu bulabildin mi nasıl bir meslek

btm2024
Kapalı
02 Nisan 2024 21:08

Kardeşim istifa verip geçiyorsun başka araştırılacak bişey yk zaten sözleşmeli atandığın için bekleme diye bişey yk

Ma1ç
Aday Memur
02 Nisan 2024 22:53

Allah yüzüne bakmış geçmiş olsun kardeşim :))
btm2024, 1 yıl önce

Kardeşim istifa verip geçiyorsun başka araştırılacak bişey yk zaten sözleşmeli atandığın için bekleme diye bişey yk

zynepp.
Aday Memur
02 Nisan 2024 23:10

Peki herhangi bir tazminat falan ödemem gerekiyor mu okuldaki imzaladığımız senetten dolayı

mix-mix
Memur
02 Nisan 2024 23:52

okul masrafın çarpı 5.8 = . sonuç kaç tl ediyorsa o kadar borçlusun.(
zynepp., 1 yıl önce

Peki herhangi bir tazminat falan ödemem gerekiyor mu okuldaki imzaladığımız senetten dolayı

hezargol
Memur
03 Nisan 2024 00:22

mühendislik mezunu polis arkadaş vardı. Adli tıp kurumunu kazanmıştı ama emniyet 5 yılı dolmadığı için gitmesine izin vermemişti. idare mahkemesine başvurdu. idare mahkemesi kimin lehine karar verdi tam hatırlamıyorum ama devamında istinaf onun da devamında üst mahkeme. sonuçta 2 yıl sürdü ve gidemedi. sizin durum aynı mı ya da değişen bir şey var mı bilmiyorum ama böyle bir durum vardı

Muerem
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 00:54

Onu da bi zahmet öde kardeşim madem atanma ihtimalin vardı niye polis oldun birinin hakkını yiyosan bunun içinde devlet sana para harcadiysa bedelini öde sorma bile bunu yok ödemeyeydin bide ne güzel istanbul

zynepp., 1 yıl önce

btm2024
Kapalı
03 Nisan 2024 01:14

Öyle birşey yk kurumlar arası geçişte izin vermeyebilir emniyet.sen istifa edeceksin izin istemiyorsun zaten 10 gün işe gelmedinmi istifa etmiş olursun birşey bilmeden konuşanlara veya konuya vakıf olmayanlara bakma bir sürü arkadaşım polislikten istifa etti memur oldu.İstifanı ver git karşı kuruma başla emniyetle alakan yok senin zorla polislikmi yaptırcaklar

hezargol, 1 yıl önce
mühendislik mezunu polis arkadaş vardı. Adli tıp kurumunu kazanmıştı ama emniyet 5 yılı dolmadığı için gitmesine izin vermemişti. idare mahkemesine başvurdu. idare mahkemesi kimin lehine karar verdi tam hatırlamıyorum ama devamında istinaf onun da devamında üst mahkeme. sonuçta 2 yıl sürdü ve gidemedi. sizin durum aynı mı ya da değişen bir şey var mı bilmiyorum ama böyle bir durum vardı

btm2024
Kapalı
03 Nisan 2024 01:15

Sözleşmeli atamalarda bekleme yk .karşı kurum kadroluysa beklersin artık zaten devlet hep sözleşmeli alıyor

hezargol
Memur
03 Nisan 2024 01:49

Birisi bir sormuş ve siz hiç bir bilginiz hiç fikriniz olmadığı halde bilgiçlik tasladığınız yetmez gibi bir de soru soran arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz. Emniyetin muvafakatname verme konusunda ne tür engeller çıkardığını ve bu konudan kaynaklı binlerce dava olduğunu bilmeden bir insanı yanlış yönlendiriyorsunuz ve cahil kafa yapınızla başkalarına karşı küçümseyici ve küstahca konuşabiliyorsunuz
btm2024, 1 yıl önce

Öyle birşey yk kurumlar arası geçişte izin vermeyebilir emniyet.sen istifa edeceksin izin istemiyorsun zaten 10 gün işe gelmedinmi istifa etmiş olursun birşey bilmeden konuşanlara veya konuya vakıf olmayanlara bakma bir sürü arkadaşım polislikten istifa etti memur oldu.İstifanı ver git karşı kuruma başla emniyetle alakan yok senin zorla polislikmi yaptırcaklar

btm2024
Kapalı
03 Nisan 2024 02:01

Biz bilmiyoruz sen çok iyi biliyorsun ben atandım başka kuruma geçtim emniyetten istifa ediyorsun.bu sene 3 kişi atandık geçtik daha önceki senelerde bir sürü atanıp istifa edip geçen kişiler tanıyorum.kendim atandım istifa ettim geçtim sen halen bilmiyorsun diyorsun.muvafakatname kurumlar arası geçiş için istenir .atanan insanın muvafakatla ne işi var istifa edecek .

hezargol, 1 yıl önce
Birisi bir sormuş ve siz hiç bir bilginiz hiç fikriniz olmadığı halde bilgiçlik tasladığınız yetmez gibi bir de soru soran arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz. Emniyetin muvafakatname verme konusunda ne tür engeller çıkardığını ve bu konudan kaynaklı binlerce dava olduğunu bilmeden bir insanı yanlış yönlendiriyorsunuz ve cahil kafa yapınızla başkalarına karşı küçümseyici ve küstahca konuşabiliyorsunuz

btm2024
Kapalı
03 Nisan 2024 02:05

Soruda sağlık bakanlığına atandım diyor sağlık bakanlığı sözleşmeli aldığı için emniyetten istifa edeceksin sonra sağlığa gidip başlıyacaksın büyütülcek bişey yk .istifanımı engelliyecek emniyet dur edemezsin mi diyecek .Tek taraflı bir durum bu .dmk istifa ya bakın herşey var bi soru soruyonuz sonra konuya vakıf olmayan biri atlıyor mühendis arkadaşına emniyet muvafakat vermemiş vermez niye versin bende daha önce istedim vermedi .ama atanmak farklı birşey istifa ediyorsun

btm2024
Kapalı
03 Nisan 2024 02:15

Kendim atanıp başka kuruma gitmesem bizide inandıracak çok bilen arkadaş.hiç etrafında polisliği bırakan olmadı heralde .istifanı ver ya sonucunu bekle 15 güne gelir oluru yada istifanı ver 10 gün işe gitme istifa etmiş sayılırsın buradaki yorumlara bakma Google yaz herşey çıkıyor

hezargol, 1 yıl önce

diyorumki06
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 05:09

atandığınız kadro sözleşmeli ise istifayla bir sorununuz olmaz ama atandığnız kurumda kadrolu çalışacak iseniz muvaffakname almanız gerekir dava süreciyle uğraşmanız muhtemel sonucu olumsuz olanlar da vaki süreç sonunda

Yunusp3475
Aday Memur
04 Nisan 2024 00:39

Sağlık bakanlığı atamaları sözleşmeli olduğundan dolayı istifa edip geçebiliyorsun. Sağlık bakanlığı arşiv araştırman ve güvenlik soruşturmandan sonra sana tebligat gönderecek atandığına dair 15 gün içinde başla diye. Sen de o yazı geldikten sonra emniyete hemen istifa dilekçeni veririsin 10 gün içinde istifan onaylanır ve atandığın yere başlamaı yaparsın.

Krnlık42
Aday Memur
04 Nisan 2024 01:29

10 güne geliyor mu istifa peki. Aynı istifa durumu bende de var zamanını kestiremiyorum sadece.
Yunusp3475, 1 yıl önce

Sağlık bakanlığı atamaları sözleşmeli olduğundan dolayı istifa edip geçebiliyorsun. Sağlık bakanlığı arşiv araştırman ve güvenlik soruşturmandan sonra sana tebligat gönderecek atandığına dair 15 gün içinde başla diye. Sen de o yazı geldikten sonra emniyete hemen istifa dilekçeni veririsin 10 gün içinde istifan onaylanır ve atandığın yere başlamaı yaparsın.

Yunusp3475
Aday Memur
04 Nisan 2024 05:40

Vala aynı durum bende de var tarım orman bakanlığı tebligat bekliyorum. İst personel şube 10 günde geliyor dedi .

Krnlık42, 1 yıl önce
10 güne geliyor mu istifa peki. Aynı istifa durumu bende de var zamanını kestiremiyorum sadece.
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi