Editörler : cihan27E.Kayı Han
03 Nisan 2024 01:10

Memur Maaşlarında Son Dakika Değişimi: Erken Ödeme Yolda
muhasebat genel müdürlüğün tüm kurumlara yazı gönderilerek maaş güncelleme evraklarının 3 Nisan 2024 tarihine kadar tamamlanması talep edildi. maaşlar bayramdan önce yatırılacak..

mustafa1649
Aday Memur
03 Nisan 2024 01:13

Resmi yazıyı bulabilirmiyiz

Ruh adam23
Memur
03 Nisan 2024 09:57

Kardeşim evrakları 3 nisana kadar gönderin diye mesaj gönderdiler diyorsun sonra da mesajı cuma yani 5 Nisan da gönderecekler diyorsun. Aynen 5 Nisan da kurumlara evrakları 3 nisana kadar gönderin mesajı verecekler. Hahaha

harbigenco
Aday Memur
03 Nisan 2024 10:08

benim haberim değil belirtiğim internet sitesi yayınlamış bana da mantıklı gelmedi
Ruh adam23, 1 yıl önce

Kardeşim evrakları 3 nisana kadar gönderin diye mesaj gönderdiler diyorsun sonra da mesajı cuma yani 5 Nisan da gönderecekler diyorsun. Aynen 5 Nisan da kurumlara evrakları 3 nisana kadar gönderin mesajı verecekler. Hahaha

mr messi
Genel Müdür
03 Nisan 2024 10:09

Yalan haber yapıyorlar onuda beceremiyorlar.Zaten bu yalancılar çoğunlukla bir açık bırakıyor , kafası biraz çalışan insandan kaçmıyor , tebrikler ...

Ruh adam23, 1 yıl önce

r.diyojen
Genel Müdür
03 Nisan 2024 10:20

Maaşlar 15'inde ödenecek, KBS duyurusundaki tarihler mali birimlerin iş akışlarıyla ilgili..

03 Nisan 2024 10:32

Boş yere ümitlenmeyin öyle bir durum yok.

sozdemir37
Memur
03 Nisan 2024 10:55

Erken ödeme için değil haftaya memurlar izinli olduğu için gönderildi o yazı .Bildiğiniz üzere maaşlar her ayın 8'inde maliyeye teslim edilir maliye onaylar ve 15'inde yatar.

Maaşlar 15'inde ödenecek.

summer blues
Memur
03 Nisan 2024 10:56

Sizler ruh hastası mısınız ? Maliyenin yazısı olmadan kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ? Hay allahım şu zeka seviyesini test olsun diye mi yarattın ya.. Al bak maaş. Bak burada.

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 11:12

ben de reisi tanıyorsam bu hükümeti tanıyorsam maaş erken yatacak diyorum yazı ile felan değil cumhurbaşkanı her daim aynı şekilde yapıyor vereceği birseyi son anda kendi acıklar müjde diye her zaman böyle olmuştur. son sözü cumhurbaşkanı söyler ve her zaman ki gibi cuma günü açıklama gelecek:)
summer blues, 1 yıl önce

Sizler ruh hastası mısınız ? Maliyenin yazısı olmadan kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz ? Hay allahım şu zeka seviyesini test olsun diye mi yarattın ya.. Al bak maaş. Bak burada.

memur033
Memur
03 Nisan 2024 13:14

mujdelik bişey yok artık önümüzde bidaki şeçimler 4 sene sonra o zamana kdr kim kime dum duma:)
iyilikiyidir01, 1 yıl önce
ben de reisi tanıyorsam bu hükümeti tanıyorsam maaş erken yatacak diyorum yazı ile felan değil cumhurbaşkanı her daim aynı şekilde yapıyor vereceği birseyi son anda kendi acıklar müjde diye her zaman böyle olmuştur. son sözü cumhurbaşkanı söyler ve her zaman ki gibi cuma günü açıklama gelecek:)

tolgperperek
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 13:38

Reis muhabetini bırakında hayat koşullarına bakın, yurtlarda okullarda bile kalmadı reiscilik.....

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 13:40

reisicumhur derler hala bizim oralarda cumhurbaskanına. reisim dersen dediğini kabul edebilirdim ama öyle birsey dememişim.
tolgperperek, 1 yıl önce

Reis muhabetini bırakında hayat koşullarına bakın, yurtlarda okullarda bile kalmadı reiscilik.....

03 Nisan 2024 19:29

İnşallah dediğin gibi olur kardeşim Ama Bakanlar Kurulu bile toplanmıyor hangi vesileyle açıklayacak

orman05
Şube Müdürü
04 Nisan 2024 00:11

sadece burası haber yapıyor başka bir yerde yok

Ruh adam23
Memur
04 Nisan 2024 00:13

Hocam tıklanma için yapıyorlar böyle haberleri. Maaşlar erken yatacak olsa çoktan açıklama yapılırdı reni ağızdan. Bence sadece emeklilerin maaşlarını erken yatıracaklar

iyilikiyidir01
Daire Başkanı
04 Nisan 2024 01:14

23 ünde yatmaya başlayan emeklileri yatıracaklar diyorsun 15 inde yatacak memurlara erken vermezler kafası nasıl bir kafa anlayamadım
Ruh adam23, 1 yıl önce

Hocam tıklanma için yapıyorlar böyle haberleri. Maaşlar erken yatacak olsa çoktan açıklama yapılırdı reni ağızdan. Bence sadece emeklilerin maaşlarını erken yatıracaklar

mecnunismailyavuz
Aday Memur
04 Nisan 2024 09:59

Son5yil
Şef
04 Nisan 2024 10:03

Haberin doğru olduğunu düşünmemekle birlikte hala maaşlar neden erken ödenmez aklım almıyor. Mantık dışı bir hamle...

summer blues
Memur
04 Nisan 2024 10:42

Reisten, bu seçimlerin üstüne böyle bir hamle beklemek abesle iştigal.

mecnunismailyavuz
Aday Memur
04 Nisan 2024 10:50

Tamamen seçim sonuçlarıyla alakalı dostum

Son5yil, 1 yıl önce

Haberin doğru olduğunu düşünmemekle birlikte hala maaşlar neden erken ödenmez aklım almıyor. Mantık dışı bir hamle...

Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi