Editörler : Pangaea
03 Nisan 2024 08:24

Seçim görevi

yerel seçimlerde görev aldım. sandık teslim etmeye giderken görevli otobüsler ile gittik. teslim kuyruğu uzundu. dönüşüm gece 3 oldu. çıktığımda benim gideceğim güzergaha, görev aldığım okula kadar bırakılacağını söyledikleri halde, çıkışta görev aldığım okul civarına giden kimse olmadığını 1-2 saat daha bekleyip 4-5 kişi olursak araç çıkaracaklarını söylediler. bu durumda ben de taksi tutup gittim okula kadar. müdür beyi aradığımda da bu duruma bir çözüm üretemeyeceğini söyledi. bu durumu ileteceğim bir kanal var mı?bilgisi oılan var mı?

03 Nisan 2024 08:44

en güzeli görev almamak. aldığınız para çektiğiniz çileye değmez.

erdem.k88
Genel Müdür
03 Nisan 2024 08:53

ben göreve kendi aracımla gittim sandik baskaniydim, dönüşte ilce seçim kurulunun tahsis ettiği arac ve polis korteji eşliğinde gitmemiz gerektiği söylendi, aracım görev yaptığım yerde kaldı , daha sonra ne eve , ne görev yerime götürme muhabbeti bile yapılmadı. hem zorla görev verip hemde yollarda perişan ediyorlar. kac km yere aracımi almaya bir daha gittim ertesi gün. Allah bildiği gibi yapsın bunları.
yakamoz0682, 1 yıl önce

03 Nisan 2024 08:57

kendi aracınızla gitmekle hata etmişsiniz. keşke secim aracıyla gitseydiniz. maalesef böyle yanlışlar oluyor.

erdem.k88, 1 yıl önce
ben göreve kendi aracımla gittim sandik baskaniydim, dönüşte ilce seçim kurulunun tahsis ettiği arac ve polis korteji eşliğinde gitmemiz gerektiği söylendi, aracım görev yaptığım yerde kaldı , daha sonra ne eve , ne görev yerime götürme muhabbeti bile yapılmadı. hem zorla görev verip hemde yollarda perişan ediyorlar. kac km yere aracımi almaya bir daha gittim ertesi gün. Allah bildiği gibi yapsın bunları.

imrancuhadar
Memur
03 Nisan 2024 08:57

Anayasamızda angarya yasak ama bazıları seçilecek diye bu yasak seçim zamanı zorla deliniyor. Neden zorla görevlendiriliyorum. Adamı görevlendiriyorsun ne yemek veriyorsun ne su veriyorsun ne gecenin bir vakti sahip çıkıyorsun. Seçim anında meydana gelen dövüş kavga saymıyorum bile. Öyle bir parti tapıcılıkları var ki görsen kendi seçimi sanarsın o derece savunuyor. Her oy sayımında ölüm var yaralanma var. Demek ki sorun var. Demek ki bir şeylerin değişmesi lazım. Böyle olmadığı belli. Ama seçime girenlerin bunları yaşamadıkları için umurlarında bile değil. Yeter bu ülkenin değerlerinin seçim günü bazıları beş para etmez insanların oyuncağı oldukları. Laf anlamak bile istemiyor bazıları. İstemiyoruz görev almak. Anlaşsın partiler kendi aralarında kendi üyeleri yapsınlar. Aynı memur/başkan gibi sorumlulukları olsun. Senin partin kazanacak diye gece 4 ertesi gece 4 yapmak istemiyorum. Bakalım o zaman kaç siyasi üyeleriniz o sabah saat 6'da çok sevdikleri sandık başlarında hazır bulunacak.

gguull
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 09:02

bu konuda bir öneri istememiştim halbuki!

yakamoz0682, 1 yıl önce

gguull
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 09:03

aynısını yaşadım. taksiye fatura kestirdim. bunu ifade edebileceğim bir muhatap kurum veya kişi var mı?

erdem.k88, 1 yıl önce
03 Nisan 2024 09:13

hocam kimse ilgilenmez artık sizin cebinizden gitti.

gguull, 1 yıl önce

bu konuda bir öneri istememiştim halbuki!

majesteleri7
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 09:21

Eve sağ salim geldiğine şükret taksi parası peşinde koşma

gguull
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 09:38

dövüş teknikleri biliyorum, o açıdan sıkıntı yaşamazdım.

majesteleri7, 1 yıl önce

Eve sağ salim geldiğine şükret taksi parası peşinde koşma

İsmi Lazım Deil
Daire Başkanı
03 Nisan 2024 09:55

İlçe seçim müdürlüğünü Yüksek Seçim Kuruluna şikayet edebilirsin. Bu organizasyonları ilçe seçimin yapması gerekiyor. Birkaç kişi şikayet ederse sonuç alınabilir. İşini düzgün yapan ilçe seçim yok. Kamu kurumu sonuçta, hangi kamu kurumu düzgün çalışıyor.

gguull
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 11:03

muntazam cevabınız için teşekkür ederim.

İsmi Lazım Deil, 1 yıl önce

İlçe seçim müdürlüğünü Yüksek Seçim Kuruluna şikayet edebilirsin. Bu organizasyonları ilçe seçimin yapması gerekiyor. Birkaç kişi şikayet ederse sonuç alınabilir. İşini düzgün yapan ilçe seçim yok. Kamu kurumu sonuçta, hangi kamu kurumu düzgün çalışıyor.

difficulties
Yasaklı
03 Nisan 2024 11:35

Seçim için tahsis edilen araca binmek zorunda değildiniz. Haklarınızı bilmezseniz zor durumda kalırsınız. Ortada yazılı bir beyan olmadığı için ne fatura edilen tutarı ne de mağduriyetinizi giderecek birini bulabilirsiniz.. Jandarma size ve tahsis edilen seçim arabasına eşlik etmekle mükellef. Hangi araçla gideceğinize karar veremez. Ancak seçim güvenliği açısından koordineli bir davranış tercih edilebilir.

nevin_meltem
Memur
03 Nisan 2024 12:46

Hala bunu yazabilen var, görev ister misin diye sorulmuş da biz mi istemişiz? Sacma sapan yorumlar yazmayın

yakamoz0682, 1 yıl önce

03 Nisan 2024 13:18

sanki zorlamı size görev verdiler .görev istemeyen seçim müdürlüğüne gidip iptal ettirdi.

nevin_meltem, 1 yıl önce

Hala bunu yazabilen var, görev ister misin diye sorulmuş da biz mi istemişiz? Sacma sapan yorumlar yazmayın

04 Nisan 2024 08:50

Öyle bir şey yok geçerli mazereti olmayanlar kabul edilmedi
yakamoz0682, 1 yıl önce

sanki zorlamı size görev verdiler .görev istemeyen seçim müdürlüğüne gidip iptal ettirdi.

adakızı
Genel Müdür
04 Nisan 2024 10:36

Bunu yazarken ciddi olmadığınızı düşünmek istiyorum. Çalıştığım okulda hastalığını belgeleyen, bekar anne olup çocuğunu bırakacak kimsesi olmayan, geçerli mazeret gösteren ama buna rağmen görevi iptal edilmeyen arkadaşlarım var. Yerlerine birini de buldukları halde kabul edilmedi. Soru şeklinde yazdığınız kısma cevap veriyorum, evet zorla görev verildi!

yakamoz0682, 1 yıl önce

Yondaimeminato
Daire Başkanı
04 Nisan 2024 18:49

Raporu e nabızda işli , devamlı hastalığı olan kızım var. Dilekçeye raporu ekleyip iptal ettirmek istedim. İptal etmediler. Çektiğimiz çilenin haddi hesabı yok. Bol keseden sallayın sosyal medya kahramanları.

yakamoz0682, 1 yıl önce

Peyami.safa81
Aday Memur
04 Nisan 2024 19:21

%60 raporlu kas hastasıyım. Yine iptal etmediler. Ağzı olan konuşuyor işte.

yakamoz0682, 1 yıl önce

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
05 Nisan 2024 00:04

Tüm ilçe seçimleri gördünüz herhalde (ki yaklaşık sayıları 1000'dir) (!)

İsmi Lazım Deil, 1 yıl önce

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi