Editörler : cihan27E.Kayı Han

kerouac79
Daire Başkanı
10 Nisan 2024 14:30

+

iddia ediyorum: her gün 100 bin tweet atılıp bu konu gündeme getirilse en fazla 6 ay içinde hükümet bir şeyler yapmak zorunda kalır...

bu kadar net bir adaletsizlik olamaz. ilkokul mezunu adam bütün gün tiktok'ta takılıp 45k alacak; aynı kurumda kpss'de branşında derece yapan adamlar işyerindeki bütün sorumluluğu alıp 34k alacak... bu nasıl bir durumdur?

dediğim gibi, ben twitter'da ekonomi bakanına da, çalışma bakanına da bunu yazıyorum. korkmaya, utanmaya gerek yok. ortada bir adaletsizlik var; hak aramak, adalet aramak suç değil... sizler de yazın... toplumda bu konuda farkındalık uyanıra çözümsüz kalmaz.

öğretmen maaşı, grafiker maaşı, tercüman maaşı, üniversite mezunu memur maaşı aynı kurumdaki ilkokul mezunu tiktok çalışanı maaşından düşük olamaz. NOKTA

atillaa10, 1 yıl önce

Dünyanın hiçbir yerinde ve hiç bir kurumunda bu kadar adaletsiz bir sistem yoktur eminim. Ben çevremdeki hiç kimseyi bu maaş adaletsizliğine inandıramıyorum. O kadar mantıksız ve garabet ki, kimse böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermiyor.

Valla benim gördüğüm bu ülkede adalet bile sosyal medya gücü ile sağlanıyor.

Bu işin üstüne gitmek zorundayız. Herkes elini taşın altına koymalı. Yoksa bize sendikalardan falan hayır yok. TOPUNUN CANI CEHENNEME.

Abbas.KILKUYRUK2
Şube Müdürü
10 Nisan 2024 15:28

Sonuna kadar kovalayacagim bu işin peşini bırakmayacağız. Göreceğiz o zaman o tikyokta tekilan işçiyi

kerouac79, 1 yıl önce

+

iddia ediyorum: her gün 100 bin tweet atılıp bu konu gündeme getirilse en fazla 6 ay içinde hükümet bir şeyler yapmak zorunda kalır...

bu kadar net bir adaletsizlik olamaz. ilkokul mezunu adam bütün gün tiktok'ta takılıp 45k alacak; aynı kurumda kpss'de branşında derece yapan adamlar işyerindeki bütün sorumluluğu alıp 34k alacak... bu nasıl bir durumdur?

dediğim gibi, ben twitter'da ekonomi bakanına da, çalışma bakanına da bunu yazıyorum. korkmaya, utanmaya gerek yok. ortada bir adaletsizlik var; hak aramak, adalet aramak suç değil... sizler de yazın... toplumda bu konuda farkındalık uyanıra çözümsüz kalmaz.

öğretmen maaşı, grafiker maaşı, tercüman maaşı, üniversite mezunu memur maaşı aynı kurumdaki ilkokul mezunu tiktok çalışanı maaşından düşük olamaz. NOKTA

ayhann06
Memur
10 Nisan 2024 21:29

vergi dilimini 1 aylık mı baz alıyoruz !!!

Podesta, 1 yıl önce

Bu maaşla nasıl girdin yüzde 20 vergi dilimine?

ayhann06
Memur
10 Nisan 2024 21:35

sen üst baş yırtttabilirsin..

Abbas.KILKUYRUK2, 1 yıl önce

Sana asgari ücret bile fazla

kerouac79
Daire Başkanı
15 Nisan 2024 22:08

+

15 Nisan 2024 23:05

yaptiklari aymazlik mi, utanmazlik mi tam net olarak anlasilmiyor. gerci ise giris yontemleri dusununce cok da sasirmamak gerek. neyse, coinler borsa, diger kumar secenekleri gerekeni yapiyor.

Toplam 46 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi