Editörler : Pangaea

Yasaklı
03 Nisan 2024 13:30

Başöğretmen olmak için gereken şart ne olmalı?

Bu ankete 3 günde, 29 kişi oy kullandı ve 06/04/2024 13:30 tarihinde sona erdi.

Prettypelin
Yasaklı
03 Nisan 2024 14:07

Okuyup da oy vermemek nedir ya:))

Ne yiyip ne içiyorsunuz siz :)))

Prettypelin
Yasaklı
03 Nisan 2024 14:19

Şu eksi veren kimse umarım herkes başöğretmen olur da o olamaz

kuzu kulakları
Aday Memur
03 Nisan 2024 14:25

Değerli öğretmenlerim Merhaba,

En yetkili kişiler sizler olduğunuz için cevabını bulamadığım bir soruyu size iletmek istedim.

Yazılı bir sınavda 18 adet soru soruluyor ve her bir sorunun kaç puan olduğu sınav kağıdında belirtilmiyor. Sınava katılan kişi her bir sorunun (100/18)=5,55 puan olduğunu düşünerek mi soruları cevaplamak durumunda?

Yoksa sınavı düzenleyen öğretmen ilk 16 soruyu 5 er puan, kalan 2 soruyu 10 puan olarak değerlendirip, puanlarınızı ona göre verdim diyebilme yetkisine sahip mi?

İyi günler.

buraközeleğitim
Müsteşar
03 Nisan 2024 14:40

Ne cevap verirsem vereyim saçma. NErden tutsam elimde kalıyor. Nereden düşünsem hata veriyor beynim.

Prettypelin
Yasaklı
03 Nisan 2024 14:41

Öğrencinin lehine olan hangisi ise o yönde karar vermek durumundasınız eğer son iki soruyu yaptılarsa dediğiniz gibi fazla puan verebilirsiniz ama yapmadılarsa fazla puan veremezsiniz, daha doğrusu vermemelisiniz

Sınav kağıdında belirtmedi iseniz esas olan her soruya eşit puan vermek veya herkesin yaptığı soruya fazla puan vermek durumundasınız

kuzu kulakları, 1 yıl önce

Değerli öğretmenlerim Merhaba,

En yetkili kişiler sizler olduğunuz için cevabını bulamadığım bir soruyu size iletmek istedim.

Yazılı bir sınavda 18 adet soru soruluyor ve her bir sorunun kaç puan olduğu sınav kağıdında belirtilmiyor. Sınava katılan kişi her bir sorunun (100/18)=5,55 puan olduğunu düşünerek mi soruları cevaplamak durumunda?

Yoksa sınavı düzenleyen öğretmen ilk 16 soruyu 5 er puan, kalan 2 soruyu 10 puan olarak değerlendirip, puanlarınızı ona göre verdim diyebilme yetkisine sahip mi?

İyi günler.

03 Nisan 2024 15:58

Geyik eti yiyip kımız içiyoruz.

Prettypelin, 1 yıl önce

Okuyup da oy vermemek nedir ya:))

Ne yiyip ne içiyorsunuz siz :)))

Prettypelin
Yasaklı
03 Nisan 2024 16:00

:))) sen daha başöğretmen olmadın mı ya la :)

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Geyik eti yiyip kımız içiyoruz.

03 Nisan 2024 16:12

15 yıla düşürürsen olacam. Ha gayret az daha uğraş))

Prettypelin, 1 yıl önce

:))) sen daha başöğretmen olmadın mı ya la :)

Prettypelin
Yasaklı
03 Nisan 2024 16:20

:)) az ye de uşak tut be az da sen uğraş :))

bulaşşıkk, 1 yıl önce

15 yıla düşürürsen olacam. Ha gayret az daha uğraş))

Prettypelin
Yasaklı
04 Nisan 2024 09:38

Demek burda çoğunluğun 15 yıldan fazla hizmeti var. Herkes sadece kendisini düşünüyor :(...

braveheart1234
Genel Müdür
04 Nisan 2024 09:48

unvana sıfats gerek yok, kademe derece bazlı maaş değişimini güçlendirmek yeterli.

Prettypelin
Yasaklı
04 Nisan 2024 10:23

Sayın hocam, yasa ve yönetmelikler sizin dediğiniz gibi işlemiyor, derece ve kademeye bağlı bir değişiklik tüm memurları kapsamak zorunda öğretmene iyileştirme olabilmesi için bize özgü bir uygulama gerekiyor, gönül isterki tüm kamunun maaşı artsın ancak şuan görünen çare bu olduğu için bunu talep ediyorum

Yoksa kimse ünvan meraklısı değil, bugün maaş iyileşmemizin çözümü bu , başka bir uygulama olursa onu da desteklerim

braveheart1234, 1 yıl önce
unvana sıfats gerek yok, kademe derece bazlı maaş değişimini güçlendirmek yeterli.
04 Nisan 2024 13:56

Başöğretmen olmak için en önemli şart sağlam ossurmaktır. Öyle bir ossuracaksınızki mangaldaki kül ile birlikte mangalıda darmadağın edeceksiniz. Yoksa olamazsınız. Mesela ben öyle oldum.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi