Editörler : Lanet
03 Nisan 2024 15:59

İzin hakkı olmayan sözleşmeli personel

İzin hakkı olmayan sözleşmeli personelin, daha önce yapmış olduğu subaylığını saydırarak izin hakkından faydalanabilir mi?

arkeomania
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 16:09

Evet

Kandazoglu
Aday Memur
03 Nisan 2024 16:19

Kadro/Dereceniz olmadığı için saydıramayız diyorlar. Hangi maddeye dayanarak saydırabilirim bunu acaba?

arkeomania, 1 yıl önce
Evet

arkeomania
Şube Müdürü
03 Nisan 2024 21:12

Kadro derece olmaz ama yıllık izne hak kazanırsın.
Kandazoglu, 1 yıl önce

Kadro/Dereceniz olmadığı için saydıramayız diyorlar. Hangi maddeye dayanarak saydırabilirim bunu acaba?

Kandazoglu
Aday Memur
04 Nisan 2024 09:03

kadroya geçtiğimde de kadro dereceme etkisi olur ama demi? Bir de sorumu yinelemek isterim, kurumda bana "olmuyor" şeklinde açıklama yaptılar. Ben de şimdi hangi maddeye dayanarak oluyor onu öğrenmek istiyorum.

arkeomania, 1 yıl önce
Kadro derece olmaz ama yıllık izne hak kazanırsın.
04 Nisan 2024 09:56

1 yıldan fazla kamu hizmetin varsa izin vermeleri gerekiyor
Kandazoglu, 1 yıl önce

kadroya geçtiğimde de kadro dereceme etkisi olur ama demi? Bir de sorumu yinelemek isterim, kurumda bana "olmuyor" şeklinde açıklama yaptılar. Ben de şimdi hangi maddeye dayanarak oluyor onu öğrenmek istiyorum.

Ahmet zeki Öztürk
Aday Memur
07 Haziran 2024 08:08

İyi günler dilerim bende uzman çavuş olarak görev yaptım ve şuan 4b li olarak çalışıyorum izin hakkı için dilekçe bulabildinizmi örnek olarak

koftekmek
Aday Memur
11 Haziran 2024 18:07

kadroya geçtiğinizde ilerlemeye yarar, sözleşme süresi içerisinde sadece izin hakkı elde etmenizi sağlar 12 aylık hizmet. sistemde otomatik olarak çıkması gerekiyor zaten sizin haklarınız. kontrol ettiriniz.

Kandazoglu, 1 yıl önce

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi