Editörler : swat3410

Memurhaps
Şube Müdürü
17 Nisan 2024 15:18

Maalesef Cumhurbaşkanlığı seçiminde de idari büro Listede beni göndermesine rağmen Güvenlik Şube Müdürü ulaştım dediysen raporlusun falan dedi dedi Müdürüm ilk seçimde çalıştım ben ve daire ilk ilk veya ikinci seçimde çalışanlara diye herhangi bir ayrım da yapmamış bir seçimde çalışmasını yeterli görmüş dedim Müdürüm suç işliyorsunuz benim ismimi niye çıkardınız falan. Sizin üstünüzden gelen dairenin emri bu şekilde Müdür de dedi yaz gönderelim dedi Ben de yazdım Gönderdim 6 ay sonra yattı. Geçen tatil falan yattı ya özel şubelere

Albayrakyesilsancak
Aday Memur
18 Nisan 2024 09:49

Konya yatmış

Kadropolisimemettt
Aday Memur
18 Nisan 2024 12:49

İzmir yatmamış

18 Nisan 2024 14:03

Samsun jandarma yattı bugün

Gardaspm
Aday Memur
18 Nisan 2024 16:22

devrem bu dilekce nereye yazılır, bildiğim kadarıyla güvenlik şube yapmadı listeyi. Görev yazısını koordinasyon şube yazdı kendi birimimize mi yazıcaz dilekceyi
iyilikiyidir01, 1 yıl önce
çalıştın yatmadı ise dilekçeni ver yollasınlar her çalışan aldı ben alamıyorum diye uygun dille seçim günü nerde calıstığını yaz gönder sağlık olsun deyip geçme öğün okulda olsun nöbette olsun ekipte olsun çalışan herkese yatıyor bazı ilçelerde kordinasyon toparladı yolları ısimleri yemine inanma evrağı göster yeter de :)
19 Nisan 2024 01:14

jandarmaya yatan paradan bizene.Kimin ilgisini yada merakını çektiğini zannediyosun her konunun altına yazıyosun
İbrahim5506, 1 yıl önce
Samsun jandarma yattı bugün
Toplam 186 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi