Editörler : swat3410
04 Nisan 2024 06:40

Yeşil pasaport bilgi paylaşımı

Kıymetli meslektaşlarım hepinize selamlar diliyorum. Belki alacak olan olur almayı düşünenler için bilgi amaçlı konuyu açıyorum. Malum 3. dereceye düştükten sonra yeşil pasaport alınabiliyor. Ben esasen düşünmüyordum zira son zamanlarda özellikle sıkıntı çıkardıklarını ve öyle her önüne geleni vermiyorlar diye bayağı yazılıp çizildi. Nüfustan sıra almam başvuru ücretini ödemem (790 tl harç ücreti yok) pasaportun gelmesi tam 3 gün sürdü ben bile çok şaşırdım. Yani 3 günde artık yeşil pasaportunuz gelebiliyor. @ Almak isteyenler ilk önce bağlı bulunduğu personel müdürlüğüne gidip pasaport için belge istediklerini söylesinler zaten orada yardımcı oliyorlar @ Nüfustan sıranızı alın @ Biometrik fotoğraf olsun (1 adet) @ gvi gelir vergisi yada mobil bankacılıktan defter bedelini ödeyin @ Sonra nüfusa gidip işlemlerinizi yapabilirsiniz. @ Son olarak eş yada çocuklarada düşünüyorsanız personelden onlar için de belirtmeniz gerekiyor. biometrik foto defter bedeli nüfus sırası vs vs bütün işlemler onlar içinde geçerli. Ayağınıza taş değmesin ALLAH korusun hepimizi..

Muro24246666
Aday Memur
05 Nisan 2024 16:44

Bir kişi için ücret ne kadar tutuyor ,çocuklara esimize de alsak aynı ücret mi

Proletariat
Daire Başkanı
05 Nisan 2024 16:56

Devrem kişi başı 790 lira defter ücreti var. Ben eşim ve çocuk 3 kişi 2370 küsur bişey ödedim harç bedeli yok yani bu yazdığım rakam (790 lira kişi başı) harici bir gider yok.
Muro24246666, 1 yıl önce
Bir kişi için ücret ne kadar tutuyor ,çocuklara esimize de alsak aynı ücret mi

Gururu65
Genel Müdür
05 Nisan 2024 17:11

Mesela nerelere gidebileceksiniz bu yeşil pasaportla, ne gibi attıları var.

Proletariat
Daire Başkanı
05 Nisan 2024 17:17

valla ben bir artısı eksisi vs vs olduğu için değil yardım kuruluşlarında gönüllü ğörev alabilmek için aldım almışken hanım ve çocuğada aldım..
Gururu65, 1 yıl önce

Mesela nerelere gidebileceksiniz bu yeşil pasaportla, ne gibi attıları var.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi