Editörler : cihan27E.Kayı Han
04 Nisan 2024 14:27

Sendika Parası Düzelmemiş

Nisan ayında da sendika paraları eksik yatacak. Haberiniz olsun

kutalmışkagan
Aday Memur
04 Nisan 2024 14:50

Meclis çalışmaya başladığında kanun ile düzeltilme yapılacak

Arizonalı
Memur
04 Nisan 2024 14:51

herkes istifa dilekçesi vermedikten sonra bunların harekete geçeceği yok, çünkü sendika alacağını alıyor memura ödemede geciktirilen her ay devletin kasasına kalıyor o yüzden ağırdan alıyorlar.

Dejavvu-
Şef
04 Nisan 2024 16:12

Sendikadan istifa ettim, kanun ne zaman çıkarsa belirli bir fark varsa o zaman tekrar sendikaya geçerim.

ExpertE
Genel Müdür
04 Nisan 2024 16:54

Tamamen kaldırılmalı bu ikramiye hilayesi sonra değmeyecek sendikalara 3 kuruş evet 3 kuruş için üye olup kalabalık gösterip yanlış her kararlarında vebal alıyorsunuz. Gerçekten inanan güvenen ikramiyesiz de girer, çıkmış da gelince tekrar girecekmiş 300 lira için form doldurmaya göndermeye üşenir insan be helal size yemin ederim.

murataslan2014
Kapalı
04 Nisan 2024 17:35

geriye dönük alamadığımız paraları verirlermi peki?
kutalmışkagan, 1 yıl önce

Meclis çalışmaya başladığında kanun ile düzeltilme yapılacak

kitkanun
Şube Müdürü
04 Nisan 2024 18:20

Halen istifa etmeyip medet umanlar. Kafaya bak. 350 lirayla tasma takarlar

muskarian
Şef
04 Nisan 2024 23:21

saçmalama birader tabi ki 350 TL ye bakıyoruz Allah Allah yav hükümet verse memurun oyu satılık değil vermese bu defa ortalık velvelye gidiyor kafayı yemiş bir güruh la karşı karşıyayız anlamak mümkün değil .
kitkanun, 1 yıl önce

Kalet
Daire Başkanı
04 Nisan 2024 23:25

Alım gücün yarı yarıya düşmüş sen daha 350nin hesabını yapıyorsun. Adam gibi sendika olsun ben cebimden 1.000 TL vermeye razıyım.

muskarian, 1 yıl önce
saçmalama birader tabi ki 350 TL ye bakıyoruz Allah Allah yav hükümet verse memurun oyu satılık değil vermese bu defa ortalık velvelye gidiyor kafayı yemiş bir güruh la karşı karşıyayız anlamak mümkün değil .

muskarian
Şef
04 Nisan 2024 23:34

hocam sizinle alakalı değil sendika meselesi de değil ama amacı sadece bagciyi dövmek olan kelle isteruk diyen bir kesim var ben bunları anlamıyorum. evet alım gücümüz düştü ama 350 TL de olsa neden eksilsin alacağımız para
Kalet, 1 yıl önce

Alım gücün yarı yarıya düşmüş sen daha 350nin hesabını yapıyorsun. Adam gibi sendika olsun ben cebimden 1.000 TL vermeye razıyım.

Son5yil
Şef
05 Nisan 2024 09:24

350 liraya tapıp CEHAPE yüzünden fakirleştik diyenler nerde???

Kaybolmadınız dimi?

impostor
Şube Müdürü
05 Nisan 2024 10:02

Ya hep bu CHP yüzünden oluyor, Erdoğan bir iktidara gelse düzelecek bunlar ama adama engel oluyorlar

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
05 Nisan 2024 16:45

tum kotuluklerin anasidir

o Cehape yok mu o Cehape :)))

Son5yil, 1 yıl önce

350 liraya tapıp CEHAPE yüzünden fakirleştik diyenler nerde???

Kaybolmadınız dimi?

ExpertE
Genel Müdür
05 Nisan 2024 16:48

Tasma ibaresi cuk oturmuş 2 kağıt paraya bi 100 bi 200lük sallasan o tasmayı takacak çok demek ki.

kitkanun, 1 yıl önce

Prettypelin
Yasaklı
05 Nisan 2024 17:09

Başımıza ne geliyorsa bu cahil cühela yüzünden geliyor, 350 tl yi küçümseyen çok bilmişler

350 liramız kesilince sendikalar ne oldu daha iyi mi oldu? Sendikanın geliri mi düştü?

Yıllardır aynı masalları okuyan , isim vermiycem ama okuyan anlasın, büyük sendikaları eleştirip karşılığında hiç bir şey üretmeyen , üretmeyi bırak kazanılmış hakkı memurun elinden alan sonrada 350 lirayı küçümseyen

Siz sadece kendinizi akıllı sanıyorsunuz değil mi?

Kuş beyinleriyle milleti manipüle edeceklerini düşünen, otobüslere binip bağlama çalmaktan başka bir faaliyetlerini görmediğimiz yarım akıllılar

kerten.kele
Şube Müdürü
06 Nisan 2024 14:19

Helal sana maaşının düşüklüğüne yediği kazığa laf söylemez..3 kuruşluk sendika parasına laf atar . deveyi görmeyen körler pire üzerinden hayal kurarlar
Prettypelin, 1 yıl önce

Başımıza ne geliyorsa bu cahil cühela yüzünden geliyor, 350 tl yi küçümseyen çok bilmişler

350 liramız kesilince sendikalar ne oldu daha iyi mi oldu? Sendikanın geliri mi düştü?

Yıllardır aynı masalları okuyan , isim vermiycem ama okuyan anlasın, büyük sendikaları eleştirip karşılığında hiç bir şey üretmeyen , üretmeyi bırak kazanılmış hakkı memurun elinden alan sonrada 350 lirayı küçümseyen

Siz sadece kendinizi akıllı sanıyorsunuz değil mi?

Kuş beyinleriyle milleti manipüle edeceklerini düşünen, otobüslere binip bağlama çalmaktan başka bir faaliyetlerini görmediğimiz yarım akıllılar

dmys
Memur
07 Nisan 2024 09:22

vermiyor mu cehape

muskarian
Şef
07 Nisan 2024 23:23

yav arkadaş ben cebime girene bakarım. maaşlara zam gelmesi lazım eyvallah taşeron işçi ile bir fark oluşması lazım eyvallah , bize de sosyal yardımlar vs gelmesi lazım eyvallah , ama yok arkadas vermiyorlar vermeyecekler . bu 350 TL yi söyleyince eeeee kaybettigin haklara bak 350 TL nin peşine düşmüş sun diye demedigini bırakmayan bir güruh var .yav arkadaş 350 TL kaybımiz var mı var eeee ben bunu istiyorum arkadaş ne derseniz deyin yahu
kerten.kele, 1 yıl önce
Helal sana maaşının düşüklüğüne yediği kazığa laf söylemez..3 kuruşluk sendika parasına laf atar . deveyi görmeyen körler pire üzerinden hayal kurarlar

tenoretic
Memur
09 Nisan 2024 09:27

bulmuşlar böyle ........ ne derse yapıyorlar neden düzeltsinler. boşluğu doldurun bakalım.

Açmemurolduk
Aday Memur
09 Nisan 2024 09:59

35 bin TL yakın parayı TÜİK verileri ile elinden alanlar 350 TL vermediler diye ağlamasın. verdiğiniz Mayıs 2023 oyunun tam bedelini ödemeden rahat yüzü görmek yasak. bay ekonomist modeli ve tezi çöktü. sen 350 TL kovala. enkaz altında ne kaybettiğini görme

Prettypelin
Yasaklı
09 Nisan 2024 10:23

Bilerek manipüle ediyorlar konuyu, cebinizden 350 tl aldık diyemedikleri için salak yerine koyuyorlar insanları, daha büyük kayıplara bakın deyip hedef şaşırtıyorlar

Birde sanki 350 tl istiyoruz demeye utanmamız gerekiyormuş gibi küçümsüyorlar küçük akıllarınca

Bu küçük oyunları yemiyor artık kimse

muskarian, 1 yıl önce
yav arkadaş ben cebime girene bakarım. maaşlara zam gelmesi lazım eyvallah taşeron işçi ile bir fark oluşması lazım eyvallah , bize de sosyal yardımlar vs gelmesi lazım eyvallah , ama yok arkadas vermiyorlar vermeyecekler . bu 350 TL yi söyleyince eeeee kaybettigin haklara bak 350 TL nin peşine düşmüş sun diye demedigini bırakmayan bir güruh var .yav arkadaş 350 TL kaybımiz var mı var eeee ben bunu istiyorum arkadaş ne derseniz deyin yahu
Toplam 69 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi