Editörler : cihan27E.Kayı Han
12 Nisan 2024 11:48

yaşa
ExpertE, 1 yıl önce

Tamamen kaldırılmalı bu ikramiye hilayesi sonra değmeyecek sendikalara 3 kuruş evet 3 kuruş için üye olup kalabalık gösterip yanlış her kararlarında vebal alıyorsunuz. Gerçekten inanan güvenen ikramiyesiz de girer, çıkmış da gelince tekrar girecekmiş 300 lira için form doldurmaya göndermeye üşenir insan be helal size yemin ederim.

lefkeli11
Kapalı
13 Nisan 2024 14:01

ben istifa ettim. aidat 215 ikramiye 190 niye kerizmiyim farkın aradaki 25 lira olması değil önemli olan. sendika başkanları bizim aidatlar ile audi mercedeslere binerken biz dolmuş kovalıyoruz ayrıca bi sorun olduğunda idareyi zor durumda bırakacak şekilde dilekçe vererek işimi çözmeye çalışıyorum, googlede herşey var zaten bilmediğim yerde avukat görüşleri hazır dilekçeler

13 Nisan 2024 15:53

kardesim 350 tl yi kucumseyenler var fakat her memur 50k almiyor. bazilarimiz icin o 300 tl bi faturasinin odenmesi demek oluyor. sendika isine gelirsek, grev hakki olmayan sendikal hareketler dogustan islevsizdir. o yuzden mmrsn de yada drvsolsen de olmak birsey fark ettirmez, sendikal hareket olarak yine islevsiz noktada olursun.

lutt
Şube Müdürü
14 Nisan 2024 14:14

Sendikalar artık yük istisnasiz bütün sendikalardan istifa etmek gerek

kitkanun
Şube Müdürü
15 Nisan 2024 11:46

senin HAYVAN olduğun nickinden belli. savcılık aracığılıyla kurumuna ip no bildirilecek. bakalım karşıma çıkınca da böyle ötebilecek misin

baykuş123, 1 yıl önce

İT ürür kervan yürür.Tasmanizdan kurtulup özele geçebilirsiniz "vasıflı" iseniz .Yoksa ağlamaya devam

Prettypelin
Yasaklı
15 Nisan 2024 14:35

Siz de üzülerek söylemek isterim ki çok düzeysiz yazıyorsunuz.

Yanlış hatırlamıyorsam bir sendikanın yönetiminde olduğunuzu yazmıştınız.

Anlattığınız seviyesiz hikayeyi okuyunca üyelerinize acıdım

Ben sert ve ters yazmıyorum sadece gerçekler size acı geliyor durum bundan ibaret

Hayır hepsini geçtim ben bir çalışan olarak bir talepte bulunuyorum siz bir sendikacı olarak bu talebimi nasıl küçük görüp alay edebiliyorsunuz? Bu verdiğiniz tepki sizin varlık sebebinize aykırı başlı başına

bence siz biraz sosyoloji ile ilgilenin faydası olur

Ustadim, 1 yıl önce
bu forumda çok ters ve sert yaziyorsunuz. iki tavuk gezmeye çıkmış yumurta dükkanın önünden geçince biri diğerine bak bu iri yumurtalar bana ait ben yaptım diye boburlenmiş diğerine. diğeri de demiş ki horozum der ki 5 kuruş için gotu yirtmaya gerek yok. bu 350 TL ayni o 5 krus gibidir. yahu biz 50-60 bin TL aliyoruz eriyip gidiyor bu enflasyon da siz 350 TL de 350 TL diyorsunuz. Tedaş 60 bin tl giyim kartı verdi DSİ 35 bin TL ye yakın giyim kartı verdi aylık 300-3500 TL yapıyor hadi isteyin sendikanizdan ama 350 TL de 350 TL hay senin 350 TL ini her ay ben vereyim IBAN at.

Zambi2001
Aday Memur
16 Nisan 2024 22:07

Toplu sözleşme bir şey kazandırmadı ki doğru düzgün olanı olanı da elimizden aldılar maalesef kamu işçisi tediye ikramiye alıyor memur kuru maaşa tahammül oluyor bu duruma çözüm istiyoruz

friends58
Aday Memur
18 Nisan 2024 10:51

bu sendika kesintileri ve toplu sözleşme paralarında değişiklik olacak mı acaba ona göre sendikadan istifa edelim.

insufferable
Şube Müdürü
22 Nisan 2024 16:38

niye önemsiz olsun ayda 300 tl yılda 3600 tl yapar.ayrıca bu toplu sözleşmede kazanılmış haktı ve hakkımız elimizden alındı herkes hakkını istemekte özgür, itiraz eden arkadaşlar sendikacı sanırım.

BEKİR BALKIZ.
Aday Memur
22 Nisan 2024 19:46

işçi Sendikası gibi olsun aidatı memurdan aylık 1000 tl alsın ama hem sendika aidatı hemde devlet aidat versin.
murataslan2014, 1 yıl önce
geriye dönük alamadığımız paraları verirlermi peki?

beurak0000
Memur
23 Nisan 2024 23:22

ayni pozisyonda okuma yazmasi olmayan isci kadrosundaki kisi kpss ile atanmis memurdan 10 k daha fazla maas aliyor siz hala 500 liranin pesindesiniz bu rezil sendikalari hala neden birakmiyorsunuz anlayamiyorum yazik halimize sıfır tepki devam
friends58, 1 yıl önce

bu sendika kesintileri ve toplu sözleşme paralarında değişiklik olacak mı acaba ona göre sendikadan istifa edelim.

mozenalp
Şube Müdürü
24 Nisan 2024 10:51

Konu hakkında hala bir çalışma yok. Memurlar.Net yetkilileri bir haber yapmalı. Yoksa Mayıs maaşında da durum düzelmeyecek.

ExpertE
Genel Müdür
24 Nisan 2024 11:58

Arkadaşım öyle bir çalışma yok zaten yakın gelecekte de gözükmüyor.

mozenalp, 1 yıl önce

Konu hakkında hala bir çalışma yok. Memurlar.Net yetkilileri bir haber yapmalı. Yoksa Mayıs maaşında da durum düzelmeyecek.

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
24 Nisan 2024 18:10

2028 genel seçimlere kadar unutulur. Yeni bir kazanım gibi servir ederler o zaman

omerkaya49
Aday Memur
27 Nisan 2024 21:07

bırakın bu sendika işlerini ceplerini doldurmaktan başka neye yariyorlar

lutt
Şube Müdürü
27 Nisan 2024 21:19

Sendikalar artık yük istisnasiz bütün sendikalardan istifa etmek gerek

2ven
Kapalı
27 Nisan 2024 23:37

Verilen 190 lirada iptal edilecek, bununla ilgili rapor hazırlayıp maliye bakanlığına gönderdim. Toplantılarda değerlendirilmek üzere not aldıklarına dair cevap yazmışlar. Eğer raporumu değerlendirirlerse tıpkı özel sektördeki gibi memurlarda kendi aidatlarını kendileri ödeyecekler. Böylelikle 5 milyar lira devletin kasasında kalmış olacak.

Açmemurolduk
Aday Memur
28 Nisan 2024 08:41

sonuna kadar aynı görüşteyim. neden memurun aidat parasını millet ödesin? kim sendika istiyorsa verdim parasını aldım desin ve hakları arasın. böylece sendika kazanımı da onların oldun.
2ven, 1 yıl önce

Verilen 190 lirada iptal edilecek, bununla ilgili rapor hazırlayıp maliye bakanlığına gönderdim. Toplantılarda değerlendirilmek üzere not aldıklarına dair cevap yazmışlar. Eğer raporumu değerlendirirlerse tıpkı özel sektördeki gibi memurlarda kendi aidatlarını kendileri ödeyecekler. Böylelikle 5 milyar lira devletin kasasında kalmış olacak.

MEHMETHAN OSMANLI
Şube Müdürü
28 Nisan 2024 09:39

Kuru maaşa çalışılacaksa işçi ve emeklilerin de aldığı ikramiyelerl kesilsin. Tasarruf malum

beurak0000
Memur
28 Nisan 2024 12:48

ayni erkekligi iscinin ikramiyesine tediyesine karsi da yapin tasarruf tasarruftur
Açmemurolduk, 1 yıl önce
sonuna kadar aynı görüşteyim. neden memurun aidat parasını millet ödesin? kim sendika istiyorsa verdim parasını aldım desin ve hakları arasın. böylece sendika kazanımı da onların oldun.
Toplam 69 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi