Editörler : E.Kayı Han
«67686970717273747576777879

slm08
Daire Başkanı
12 Mart 2025 13:43

150 binden aşağı olmayacak daha da bu başlığa uğramam en az 150 fazlası da olabilir 80-90 bin diyenler fazlasını bana atsın

dca23
Şef
12 Mart 2025 13:57

memur olmuşsun ama üsluba bak. daha önce hakim savcıya yarı maaş ikramiye verilmedi demişsin, daha 3 sene öncesinde verildi dedim bende. resmi kayıtlar ortada

Osmanlı1903, 1 ay önce

Senin kafa basmiyor 12500 emekli maaşı alana vakıf 27 veriyor

2500 alana 2500 veriyordu iki misli yapmış senin mantıkla

Hakime savcıya 80 verecek diyorsan o senin saykoluğun

Hasan.111
Aday Memur
12 Mart 2025 14:48

Yani inşallah bankalar buralara gelip bu yorumları okumuyordur. Adamların aklında bize 200 bin vermek varsa burayı gördüklerinde 50 bine düşer. Minimum 150 vermeleri gerek arkadaşlar başka Oluru yok bunun önce istemeyi bilmek gerekiyor. 45-50 bin maaş alan insanlar 80 bin promosyon bekliyor şaka gibi gerçekten.

muhendisbey06
Aday Memur
12 Mart 2025 19:59

hani cimere yazacaktın ne oldu. sende insanlar hakkında asılsız iddialar atacak kadar iftiracı birisin. bana olan sözlerinden dolayı utanmadan hala buraya yazıyorsun ya şaşıyorum. neyseki yazdıklarının ekran görüntüsünü almıştım

12 Mart 2025 21:11

Ne diyorsun ya :) hem maaşım çok iyi bana yetiyor diyorsun hemde sabah akşam promosyon kovaliyorsun maaş yetiyorsa burda ne işin var yazmadığımi nerden biliyorsun maaş yetiyor diyen biseyler karıştırıyordur. araştırılacaksin tabiiki nerden geliyor bu değirmenin suyu

muhendisbey06, 1 ay önce

hani cimere yazacaktın ne oldu. sende insanlar hakkında asılsız iddialar atacak kadar iftiracı birisin. bana olan sözlerinden dolayı utanmadan hala buraya yazıyorsun ya şaşıyorum. neyseki yazdıklarının ekran görüntüsünü almıştım

muhendisbey06
Aday Memur
12 Mart 2025 21:50

yazsaydın beni ifadeye çağırırlardı, yada çalıştığım yere yazı gelirdi. bu arada herhangi bir şekilde savcılıktan ifadeye bile çağrılmadım. senin düşündüğün gibi değilse kendini ihbar et o zaman. beni adliye sarayına kadar yorma tamam mı. lojamn çıkartmama tehdidinde bulunan şahıs hala üste çıkmaya çalışıyor. sen kimsin de insanların lojman hakkıyla oynuyorsun

Osmanlı1903, 1 ay önce

Ne diyorsun ya :) hem maaşım çok iyi bana yetiyor diyorsun hemde sabah akşam promosyon kovaliyorsun maaş yetiyorsa burda ne işin var yazmadığımi nerden biliyorsun maaş yetiyor diyen biseyler karıştırıyordur. araştırılacaksin tabiiki nerden geliyor bu değirmenin suyu

muhendisbey06
Aday Memur
12 Mart 2025 21:57

zaten başka yerden gelirim olmadığı anlaşıldığında hakkında resen soruşturma açarlar merak etme

Osmanlı1903, 1 ay önce

12 Mart 2025 22:30

Niye adam her ay 50 bin lira yatırım yapıyorum maaş çok iyi diyor onada mi kefilsin

muhendisbey06, 1 ay önce

yazsaydın beni ifadeye çağırırlardı, yada çalıştığım yere yazı gelirdi. bu arada herhangi bir şekilde savcılıktan ifadeye bile çağrılmadım. senin düşündüğün gibi değilse kendini ihbar et o zaman. beni adliye sarayına kadar yorma tamam mı. lojamn çıkartmama tehdidinde bulunan şahıs hala üste çıkmaya çalışıyor. sen kimsin de insanların lojman hakkıyla oynuyorsun

muhendisbey06
Aday Memur
12 Mart 2025 23:32

hakkımda yaptığın iddiaların asılsız çıkacağını bildiğin için konuyu değiştirmeye çalışma. senin derdin benimle başkasını karıştırma. terbiyesizlik edepsizlik ahlaksızlık yapıp hakkımda asılsız iddialarda bulunup Türk Ceza Kanununa göre suç işledin zaten. fazla kendini şikayet ettirmek tahrik etme

Osmanlı1903, 1 ay önce

Niye adam her ay 50 bin lira yatırım yapıyorum maaş çok iyi diyor onada mi kefilsin

muhendisbey06
Aday Memur
12 Mart 2025 23:43

bu arada Osmanlı1903.. zorunlu mal bildirimini e-imza ile verdim. şimdiden sana hakkımdaki iddialarının asılsız çıktığının haberinin verilmesi hayırlı olsun :D

13 Mart 2025 13:12

TWİTTER ETKİNLİĞİ VAR 300 BİN ŞEKLİNDE KATILIM SAĞLAYALIM İNŞ

Memur bayan
Aday Memur
13 Mart 2025 13:15

evet 6 ayda ancak sesimizi duyarlar inşallah olur

Zabıta isteyen kişi, 1 ay önce

TWİTTER ETKİNLİĞİ VAR 300 BİN ŞEKLİNDE KATILIM SAĞLAYALIM İNŞ

Sergenn1654
Aday Memur
31 Mart 2025 17:03

En yüksek 160 bin en düşük 130 bin olarak anlaşlama sağlanmalı bunların dışındaki rakamlara tama edilmemeli, bana kalırsa banka ile masaya oturacak Olan personel Genel müdürlüğü makul teklifleri her açıdan kendi lehimize olacak şekilde değerlendirmeli eğer tatmin edilecek tutarlar verilmiyorsa Bakanlık komple personelini özel bankalara taşıyarak anlaşma imzalamalıdır.

01 Nisan 2025 18:24

Üst sınır belirlemek saçma olmuş sanki.. 170 bin verirlerse hayır mı diyelim:)

Sergenn1654, 3 hafta önce

En yüksek 160 bin en düşük 130 bin olarak anlaşlama sağlanmalı bunların dışındaki rakamlara tama edilmemeli, bana kalırsa banka ile masaya oturacak Olan personel Genel müdürlüğü makul teklifleri her açıdan kendi lehimize olacak şekilde değerlendirmeli eğer tatmin edilecek tutarlar verilmiyorsa Bakanlık komple personelini özel bankalara taşıyarak anlaşma imzalamalıdır.

Toplam 1574 mesaj
«67686970717273747576777879

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi