Editörler : E.Kayı Han
04 Nisan 2024 16:54

Askeri Okuldan Ayrılma Sonrası Pişmanlık

Abilerim, Komutanlarım, Geçen sene ATAT'ta KAMYO'dan ayrıldım. Sebebi ise komutan yalakası bir elemanın hatası benim nöbetimde yüksek rütbeli personel tarafından fark edilince T.K ismi istendi. Verince başıma gelmeyen kalmadı. Eşşek gibi her işi bana kitlemeye başladılar. Kamp zamanı üzerimde hem yazıcılık hem depoculuk hem de atış sorumluluğu vardı. Sürekli bir şeylerle uğraşmaktan günde 2 saat ya uyuyordum ya da nöbete denk geliyodu. Gidip üzerimden yükümü alsınlar diye bırakacakmış gibi blöf yaptım. Komutan sen zaten yapamazsın s.. git diyince gözüm döndü ayrıldım okuldan. Ama kabullenemiyorum. Okulda hiç bir iş yapmayan kimsenin tanımadığı sessiz sakin adamlar okumaya devam ederken bi nöbet yüzünden kabak başıma patladı. Ve geri dönüşü yok. Sınava hazırlanıyorum. Hukuk kazanırım büyük ihtimalle. Sizce 4 sene sonra yönetmeliğin değişme ihtimali var mı? Ben okulumu okurken af çıkabilir mi böyle ayrılanlara? Açıktan girebilir miyim diploma alıp?

kekw
Aday Memur
08 Nisan 2024 20:58

hayır.

Manasoft
Aday Memur
09 Nisan 2024 23:45

Psikolojin bu kadar zayıfsa bırakmanız faydanıza olmuş. Kampta oyuna dayanamayan kıta da kafayı çizer

CombatMedic
Aday Memur
12 Nisan 2024 01:50

Kardeşim benim hakkında hayırlısı olur inşallah. Psikolojin bu kadar zayıfsa falan zırvalığına takma, olacağı varmış. Herhangi bir af vs de çıkmaz. Ümitlenme oraya, askerlik bitti senin için.

Kehribar52
Aday Memur
20 Nisan 2024 02:28

Hiç bir halttan haberin yok. Kartal da 44 saat uykusuz kalmak üstüne eğitimleri kaplumbağa yapmak. Daha neler yaşandı. Ahkam kesme.

Manasoft, 1 yıl önce
Psikolojin bu kadar zayıfsa bırakmanız faydanıza olmuş. Kampta oyuna dayanamayan kıta da kafayı çizer
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi