Editörler : Lanet
12 Temmuz 2024 15:02

.

mnkssz
Aday Memur
28 Kasım 2024 22:53

hocam şeker fabrikasindan sağlık bakanlığına geçilir mi yani
furyschopen, 1 yıl önce
iyi o zaman hocam ama başlatmayan kurumlar var. Ona da hak kaybı olanlar dava acsin. zaten puanlar ondan düşmüyor yazmayın teias i diyoruz yazıyorlar sonra pişmanlık ve başka kuruma geçiyorlar aynı puanla. Adam sağlık bakanlığına atanmış puan 93.82. 3 atama sonra hem de. demek ki adam teias a falan gitti ya da tkiye, sonra buraya geçti.

furyschopen
Daire Başkanı
29 Kasım 2024 09:32

Onu sağlık bakanlığına sor hocam.
mnkssz, 7 ay önce
hocam şeker fabrikasindan sağlık bakanlığına geçilir mi yani

mnkssz
Aday Memur
29 Kasım 2024 12:06

hocam bir şey sorabilir miyim
M.said16, 1 yıl önce

Benim 3 yıl yasağı yeni doldu. 1.5 senedir aldığım puanı kullanamadım. Yoksa ilk atamada istediğim yere gidebilirdim. Kite atananlar dilediği gibi istifa ettiği için böyle bir khk getirdiler. 657de 6 ay beklemen gerekiyor mesela istifa edince.

Mesela bundan kaynaklı. Eğer aynı ünvan(tekniker, mühendis vs) ile gideceksen beklemek zorundasın. Yapacak bir şey yok

mnkssz
Aday Memur
29 Kasım 2024 12:12

saglik bakanlığında geçeceğim söyleniyor kit kurumu sorun yapar mi bu 3 yıldan dolayi bir de ikisi ayrı diploma
furyschopen, 7 ay önce
Onu sağlık bakanlığına sor hocam.

birgaribanadam
Aday Memur
01 Aralık 2024 18:27

"(2) Bu Tebliğ, 8/6/1984 tarihli ve 233 sayılı Kamu İktisadi Teşebbüsleri Hakkında Kanun

Hükmünde Kararnameye tabi kamu iktisadi teşebbüsleri ile bağlı ortaklıkları ve EK-1?de yer alan

24/11/1994 tarihli ve 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanuna tabi olup sermayesinin

yüzde 50?sinden fazlası kamuya ait olan işletmeci kuruluşları kapsar."

Ben mi anlamıyorum, burada söz konusu KİT kurumları değil mi KHK 233'e tabi. Tüm kamu kurumlarına 3 yıl boyunca atanamama olayı nereden geliyor?

Bunun dışında bazı kitler şu kadar yıl çalışma şartı koyuyor o ne kadar bağlayıcı olur o da ayrı bir tartışma konusu.

mratanamayan
Memur
04 Aralık 2024 14:32

3 yıl dolduktan sonra aynı ünvanla başka bir kurumu atanılabilir ama değilmi

M.said16, 1 yıl önce

Benim 3 yıl yasağı yeni doldu. 1.5 senedir aldığım puanı kullanamadım. Yoksa ilk atamada istediğim yere gidebilirdim. Kite atananlar dilediği gibi istifa ettiği için böyle bir khk getirdiler. 657de 6 ay beklemen gerekiyor mesela istifa edince.

Mesela bundan kaynaklı. Eğer aynı ünvan(tekniker, mühendis vs) ile gideceksen beklemek zorundasın. Yapacak bir şey yok

birtutamumut
Şube Müdürü
04 Aralık 2024 19:18

Aynen. Ben atandım

mratanamayan, 7 ay önce

Phantom06
Memur
04 Aralık 2024 20:41

Hocam bana mesaj gönderir misiniz bir şey sormak istiyorum müsaadenizle.
mratanamayan, 7 ay önce

Toplam 29 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi