Editörler : crops35
16 Nisan 2024 09:53

Kardeşim burası Türkiye ve sen kurumların halini sanırım bilmiyosun. Kağıt üzerinde sen haklısın ama mühendisin yapacağı hiçbir iş yok orada mühendise ihtiyaç bilyok açıkçası adamlar da boş oturma diye aklına ilk gelen işleri kakalamaya çalışıyor haliyle, yani sosyal hizmet mezunu müdür ne bilsin mühendisin ne iş yapacağını. Bakanlığı aradılar biz bunlara ne iş verelim diye , onlar da net bişey söylememiş.

Hatta eleştiri yaptılar, bakanlık bize sormadan nasıl mühendis alır bu ne biçim ülke , hadi sen elektrik mühendisisin diğer atanan kişi inşaat mühendisi ben ona ne görev vericem şimdi diye bayağı atar yaptı .

Kamera sistemlerimiz var asansörler arıza yapıyor internetimizde sıkıntı var , onalra bakacak adam lazım diyor . Bunları yapacak kişi mühendis deil ki hizmet alımıyla olur dedim , neymiş efendim bakanlık demiş ki hizmet alımına çok para harcamayin elinizdeki teknik personele yaptırın bu işleri.

Şimdi ben asansör uzmanı miyim? İnternet alt yapı uzmanı miyim? Kameradan ne anlarım mesela ..

Valla durum vahim .. her neyse uzatmayalım herkese hayırlı olsun

sefbezos, 1 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun hocam acil şifalar diliyorum. Arkadaşın dediği şeylere bakmayın tamamen uydurma yazmış gayet güzel rahat bir kuruma atandiniz zaten memleketiniz 2024 te daha iyisini nasip olur inşallah.

sefbezos
Aday Memur
16 Nisan 2024 10:19

hiçbir il müdürünün haberi olmadan bakanlık personel göndermez burda da yalaniniz çok belli. öyle olsa bakanlık 81 ile direkt alım yapardı onu geçtim şehirlerin ihtiyacına göre sayıları bakanlık mı belirledi direkt kurum istemedi mı diyorsunuz çok saçma yalan söylüyorsunuz sizi akli dengenizde problem var kusura bakmayın acıyorum size.
Moonlighteem, 1 yıl önce

Kardeşim burası Türkiye ve sen kurumların halini sanırım bilmiyosun. Kağıt üzerinde sen haklısın ama mühendisin yapacağı hiçbir iş yok orada mühendise ihtiyaç bilyok açıkçası adamlar da boş oturma diye aklına ilk gelen işleri kakalamaya çalışıyor haliyle, yani sosyal hizmet mezunu müdür ne bilsin mühendisin ne iş yapacağını. Bakanlığı aradılar biz bunlara ne iş verelim diye , onlar da net bişey söylememiş.

Hatta eleştiri yaptılar, bakanlık bize sormadan nasıl mühendis alır bu ne biçim ülke , hadi sen elektrik mühendisisin diğer atanan kişi inşaat mühendisi ben ona ne görev vericem şimdi diye bayağı atar yaptı .

Kamera sistemlerimiz var asansörler arıza yapıyor internetimizde sıkıntı var , onalra bakacak adam lazım diyor . Bunları yapacak kişi mühendis deil ki hizmet alımıyla olur dedim , neymiş efendim bakanlık demiş ki hizmet alımına çok para harcamayin elinizdeki teknik personele yaptırın bu işleri.

Şimdi ben asansör uzmanı miyim? İnternet alt yapı uzmanı miyim? Kameradan ne anlarım mesela ..

mim334
Aday Memur
18 Nisan 2024 15:27

mimarlık kayseri 1. Yedek kim ise ulaşabilir mi bana

20 Nisan 2024 00:44

Türkiye'deki kurumlar aynen dediğiniz gibi. Her biri ayrı karma karışık.

Moonlighteem, 1 yıl önce

20 Nisan 2024 00:46

Valla bu işler yaygın kamuda , peşin hüküm verme.

sefbezos, 1 yıl önce
hiçbir il müdürünün haberi olmadan bakanlık personel göndermez burda da yalaniniz çok belli. öyle olsa bakanlık 81 ile direkt alım yapardı onu geçtim şehirlerin ihtiyacına göre sayıları bakanlık mı belirledi direkt kurum istemedi mı diyorsunuz çok saçma yalan söylüyorsunuz sizi akli dengenizde problem var kusura bakmayın acıyorum size.
20 Nisan 2024 01:41

O işler öyle değil ya, sen memurluğu bir öğren de gel. Ne alakasız ünvanlara ne işler kitliyorlar. Büyü de gel.

sefbezos, 1 yıl önce
Sen de az kafa olsa nöbet olayını yazmazdın. Bir kişinin nöbet tutması için 7/24 olayını ilanda belirtmesi lazım. Kurum sana bunları söylerken kedi gibi sustun mu nasıl mühendissin sen ? Sana format atacaksın dedikleri zaman sigortada unvanının elektrik olduğunu söylemedin mı safım benim. Uyduruyosun bari mantıklı uydur şimdi dön ve mebteki arkadaşlarını kandır:D

Kerem06061
Şef
20 Nisan 2024 02:33

Soru 1.Madem bu kadar sorunluysa aile bakanlığı niye tercih yaptınız.

Soru 2.Neden bana onca tercih varken burayı tercih ettiğimi sordunuz

Soru 3.Neden Asil ve 1.yedek aday var mı diye konuyu başlattınız? Tebrik etmek için demeyin :)

Soru 4.Neden telefon numaramı istediniz.İsterseniz konuşabiliriz dediniz?

Bence susun yeterince rezil oldunuz.Kurnazlığa lüzum yok.

Moonlighteem, 1 yıl önce

20 Nisan 2024 09:03

Kardeşim sen yazmışsın 93 puanla atandım diye . Puanlar açıklandı, birinci atanan benim ikinci kişi 89 puanla atanmış .

Sen utanmıyor musun yalan söylemeye??

Şunu anladım ki ,, bu forumda yazanların yüzde 90'ı kolpa karakter! Her şey yalan dolan ,, artık kimsenin dediğine inanmam bu forumda . Çoğu da çoluk çocuk atanamamaktan kafayı sıyırmış ona buna salça olan boş beleş tipler.. Ne haliniz varsa görün cidden Boş insanlarsınız.

Kerem06061, 1 yıl önce

Soru 1.Madem bu kadar sorunluysa aile bakanlığı niye tercih yaptınız.

Soru 2.Neden bana onca tercih varken burayı tercih ettiğimi sordunuz

Soru 3.Neden Asil ve 1.yedek aday var mı diye konuyu başlattınız? Tebrik etmek için demeyin :)

Soru 4.Neden telefon numaramı istediniz.İsterseniz konuşabiliriz dediniz?

Bence susun yeterince rezil oldunuz.Kurnazlığa lüzum yok.

20 Nisan 2024 10:49

Ben 8 senedir bu işlerle uğraşıyorum, kurumlarımız teknik personeller açısından sorunlu maalesef. Benim gibi gerçek insanlar var ama çoğu boş beleş tipler buradakilerin. Bu da insanı burada yazmaktan soğutuyor.

Moonlighteem, 1 yıl önce

Kardeşim sen yazmışsın 93 puanla atandım diye . Puanlar açıklandı, birinci atanan benim ikinci kişi 89 puanla atanmış .

Şunu anladım ki ,, bu forumda yazanların yüzde 90'ı kolpa karakter! Her şey yalan dolan ,, artık kimsenin dediğine inanmam bu forumda . Çoğu da çoluk çocuk atanamamaktan kafayı sıyırmış ona buna salça olan boş beleş tipler.. Ne haliniz varsa görün cidden Boş insanlarsınız.

20 Nisan 2024 11:29

Aynen kardeşim çok haklısın .Eskiden bu forumun bı kalitesi vardı, Biz herkesi kendimiz gibi saf temiz zannederek yazıyoruz okuyoruz ama buralar çok değişmiş . Tek düşüncemiz bbirimize yardımcı olmak, başımızdan geçen örnekleri paylaşarak birilerine ışık olabilmek .. ama anladım ki herkes bu düşüncede değil.

Neyse , herkesin işi gücü rast gelsin üyeliğimi kapaticam yazmak da anlamsız artık .

elk muhendis, 1 yıl önce

Ben 8 senedir bu işlerle uğraşıyorum, kurumlarımız teknik personeller açısından sorunlu maalesef. Benim gibi gerçek insanlar var ama çoğu boş beleş tipler buradakilerin. Bu da insanı burada yazmaktan soğutuyor.

capelloo
Memur
20 Nisan 2024 12:19

Ikinci hesap acip kendi kendine cevap mi veriyosun yok munendise nobetmis bilmem neymis sacma sapan laflar akli sira milleti kurumdan sogutma amaci aynen en dogru sensin herkes kolpa luzumsuz luzumsuz laflari birak ya

Moonlighteem, 1 yıl önce

Aynen kardeşim çok haklısın .Eskiden bu forumun bı kalitesi vardı, Biz herkesi kendimiz gibi saf temiz zannederek yazıyoruz okuyoruz ama buralar çok değişmiş . Tek düşüncemiz bbirimize yardımcı olmak, başımızdan geçen örnekleri paylaşarak birilerine ışık olabilmek .. ama anladım ki herkes bu düşüncede değil.

Neyse , herkesin işi gücü rast gelsin üyeliğimi kapaticam yazmak da anlamsız artık .

sefbezos
Aday Memur
20 Nisan 2024 13:33

beyinsiz ikinci hesap açıp yazmışsın ipden belli ediyosun ahahahah Mebte büro personeli olarak devam et sen kendini geliştir fırsat buldukça DHMİ ye beklerim seni bı 20 yıl kpss çalışırsan tabi ahahahah
elk muhendis, 1 yıl önce

O işler öyle değil ya, sen memurluğu bir öğren de gel. Ne alakasız ünvanlara ne işler kitliyorlar. Büyü de gel.

sefbezos
Aday Memur
20 Nisan 2024 13:35

bari iki hesabınında kullanıcı adını ektrikçi yapmasaydın enayi senin gibi saflara çok acıyorum zavallı ahahahah
Moonlighteem, 1 yıl önce

sefbezos
Aday Memur
20 Nisan 2024 13:37

Salak işte hocam yazdığı şeylerin bir tanesi bile doğru değil Hakkari üniversitesinde mühendislik bitirmiş bir tip belli ki yaşı 30 larda ezilmiş amirleri boyunca kedi gibi verilen her işi yapmış burda milletide kendi gibi sanıyor.
capelloo, 1 yıl önce

Ikinci hesap acip kendi kendine cevap mi veriyosun yok munendise nobetmis bilmem neymis sacma sapan laflar akli sira milleti kurumdan sogutma amaci aynen en dogru sensin herkes kolpa luzumsuz luzumsuz laflari birak ya

20 Nisan 2024 13:45

Ya bir yürü git adamı hasta etme memurluk kim sen kim, git özelde çalış bu forumu da daha fazla kirletme.

sefbezos, 1 yıl önce
beyinsiz ikinci hesap açıp yazmışsın ipden belli ediyosun ahahahah Mebte büro personeli olarak devam et sen kendini geliştir fırsat buldukça DHMİ ye beklerim seni bı 20 yıl kpss çalışırsan tabi ahahahah

sefbezos
Aday Memur
20 Nisan 2024 14:08

Kudur Kırıkkale mebin aslanı :D
elk muhendis, 1 yıl önce

Ya bir yürü git adamı hasta etme memurluk kim sen kim, git özelde çalış bu forumu da daha fazla kirletme.

Kerem06061
Şef
20 Nisan 2024 14:15

Kendi dediğine inan.Seni inandırmak zorunda değilim.Önceki konuşmalarına rağmen hala bunu savunuyorsan cidden değişik bir tipsin:) Kimseye yalan borcum yok.Sen atanan var mı diye sordun.Demek ki adam yerine koyup yanıt vermemeliymisim onu öğrettin bana.Konuyu kapatıyorum.Sana sözüm git başka kurumlari düşün ben farklı yeri secmeyecegim.2024 te de acilirsa Hava meydanları için cabalayacagim.Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.Ha dediğin gibi asilsen işe başladıktan sonra gel burda yine konuşalım yaptığımız islerden verilen görevlerden bahsedelim ;)

Moonlighteem, 1 yıl önce

27 Nisan 2024 18:50

Yok hocam, eş durumundan dolayı sıkıntı çıktı. Ben evrak vermeyeceğim. 1. Yedeğe hayırlı olsun.

Mücahit7, 1 yıl önce

Hocam van'a gidecek misiniz

serkan deger
Kapalı
28 Nisan 2024 15:30

Mersin asıl ve 1. yedek burdaysa bu ses verin ???

avukat0808
Aday Memur
30 Nisan 2024 13:29

Yedekler ne zaman çağrılır acaba?

Toplam 60 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi