Editörler : gül-feşan

Kocahüseyin
Şube Müdürü
18 Mayıs 2024 23:34

Bildiğiniz duyumunuz varsa burada da paylaşın insanlar bilgilensin telegram kullanmıyorum o yüzden buradan paylaşmanızda bir sakınca yoksa paylaşın yoksa özelden yazayım

ckmk05, 11 ay önce
telegram grubumuza katılabilirsiniz. Arama kısmına; istifasonrasiyenidenaciktanatama

ckmk05
Aday Memur
18 Mayıs 2024 23:51

Hocam her hangi bir bilgi yok. Herkes sizin gibi çksy düşmeyi bekliyor. Herkes dedigim zaten 156 kişi bunun nerden baksanız 50 si telegram grubumda. Kişi sayımiz az olduğu için grup kuruldu hız bir şekilde bilgi alışverişinde bulunuyoruz. 2024 yılında artık sosyal medya geliştiği için sizide telegram kanalına veya bu mesajı görenleride telegram kanalına bekliyorum. 2024-1 ve 2024-2 istifa sonrası açıktan atama içinde kuruldu bu grup.
Kocahüseyin, 11 ay önce

Bildiğiniz duyumunuz varsa burada da paylaşın insanlar bilgilensin telegram kullanmıyorum o yüzden buradan paylaşmanızda bir sakınca yoksa paylaşın yoksa özelden yazayım

Kocahüseyin
Şube Müdürü
18 Mayıs 2024 23:56

2024/1 -2024/2 açıktan atama olacakmı tasarruf tedbirleri kapsamında sağlıkta kapsam içinde dlye söyleyen Cevdet Yılmaz var .

ckmk05, 11 ay önce
Hocam her hangi bir bilgi yok. Herkes sizin gibi çksy düşmeyi bekliyor. Herkes dedigim zaten 156 kişi bunun nerden baksanız 50 si telegram grubumda. Kişi sayımiz az olduğu için grup kuruldu hız bir şekilde bilgi alışverişinde bulunuyoruz. 2024 yılında artık sosyal medya geliştiği için sizide telegram kanalına veya bu mesajı görenleride telegram kanalına bekliyorum. 2024-1 ve 2024-2 istifa sonrası açıktan atama içinde kuruldu bu grup.

ckmk05
Aday Memur
18 Mayıs 2024 23:59

çok fazla takılmayın tedbirlere siz sağlık çalışanısınız. Ben hemşire olarak her zaman alım olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Zaten 3 yıl boyunca hiç memur almayacagız demedi. Sayının azalacagindan bahsetti. Bu istifa sonrasi alımı etkileyecek diye bir şey yok. Zaten istifa sonrası alınanlar tecrübeli memur ve kişi sayısı max 200-300 bu sizce tedbir kapsamında devlete yük olur mu ?
Kocahüseyin, 11 ay önce

2024/1 -2024/2 açıktan atama olacakmı tasarruf tedbirleri kapsamında sağlıkta kapsam içinde dlye söyleyen Cevdet Yılmaz var .

Kocahüseyin
Şube Müdürü
19 Mayıs 2024 00:16

Senede iki defa kuraya çıkan bakanlık Mayıs sonuna gelmekteyiz henüz ses Seda yok ister istemez bizde kaygılanıyoruz inşallah dediğiniz gibi olur bu gün hemşireler ve ebeler günü konuşmasında sayın bakan hemşire ve ebe alımının devam edeceği yönünde konuşmaları oldu bakalım süreç içerisinde göreceğiz.

ckmk05, 11 ay önce
çok fazla takılmayın tedbirlere siz sağlık çalışanısınız. Ben hemşire olarak her zaman alım olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Zaten 3 yıl boyunca hiç memur almayacagız demedi. Sayının azalacagindan bahsetti. Bu istifa sonrasi alımı etkileyecek diye bir şey yok. Zaten istifa sonrası alınanlar tecrübeli memur ve kişi sayısı max 200-300 bu sizce tedbir kapsamında devlete yük olur mu ?

Kocahüseyin
Şube Müdürü
20 Mayıs 2024 10:10

Yeni hafta hayırlar getirsin herkese hakkımızda hayırlısı olsun

Kocahüseyin
Şube Müdürü
24 Mayıs 2024 22:36

İstifa sonrası için kura ilamından bir duyum yokmu

Havvarüya
Aday Memur
01 Temmuz 2024 23:54

Bakanlığı günlerdir arıyorum cevap yok cimere de yazdım belli bir takvim var mı yok mu yapılacak mı diye 1 aydır cevap yok nasıl bilgi alacağız her yıl iki kere yapılan kura bu yıl yapılacak mı

Kocahüseyin
Şube Müdürü
05 Temmuz 2024 11:08

Çimenden cevap geldimi

Havvarüya, 10 ay önce

Bakanlığı günlerdir arıyorum cevap yok cimere de yazdım belli bir takvim var mı yok mu yapılacak mı diye 1 aydır cevap yok nasıl bilgi alacağız her yıl iki kere yapılan kura bu yıl yapılacak mı

Kocahüseyin
Şube Müdürü
05 Temmuz 2024 11:17

Cimerden cevap geldimi siz kaçıncı alımı bekliyorsunuz branş nedir hangi il

Havvarüya, 10 ay önce

Havvarüya
Aday Memur
10 Temmuz 2024 19:39

Bir cevap gelmedi. Cimeri aradım yoğunluk olunca geç cevap veriyorlarmış ama illa ki dönüş olur dedi görevli.

Kocahüseyin, 10 ay önce

Cimerden cevap geldimi siz kaçıncı alımı bekliyorsunuz branş nedir hangi il

Havvarüya
Aday Memur
10 Temmuz 2024 19:42

Herkes içini ferah tutsun er ya da geç olur sabırla bekleyeceğiz ama her platformda saygı çerçevesinde durumumuzu dile getirmeliyiz. Bu bizim anayasal hakkımız 657de de var memurun geri dönüş hakkı var.

Havvarüya, 10 ay önce

Bir cevap gelmedi. Cimeri aradım yoğunluk olunca geç cevap veriyorlarmış ama illa ki dönüş olur dedi görevli.

Mrt-72
Daire Başkanı
19 Temmuz 2024 14:51

Merhabalar, memuriyet giriş 2012

memuriyet istifa 2016 ( Genel İdari Hizmetleri sınıfından)

usulune uygun istifa ettim olur olarak yani.

şuan mezuniyetim şehir plancı ( Teknik Hizmetler Sınıfı)

kuruma yada başka kuruma dönüş yaparsam nasıl bir yol izlemeli ve mezuniyetim olan unvanı alabiir miyim, idarenin öyle bir yetkisi var mi ? bilenler yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Toplam 73 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi