Editörler : Pangaea

freef
Genel Müdür
09 Nisan 2024 01:34

Arabanıza 1 saatlik bir tamir yaptırın bakalım sanayide ne olur_? Ustayı evinize çağırın, öğleye kadar çalıştırın ne olur? İlkokul mezunu birini yani.

09 Nisan 2024 01:48

Sen bu kafayla nasıl öğretmen oldun...

Biri esnaf diğeri devlet görevlisi

Dünyanın neresine gidersen git aynı fazla alır senden :)))

freef, 1 yıl önce

Arabanıza 1 saatlik bir tamir yaptırın bakalım sanayide ne olur_? Ustayı evinize çağırın, öğleye kadar çalıştırın ne olur? İlkokul mezunu birini yani.

permanganat42
Müsteşar
09 Nisan 2024 01:52

Stand upci olsanıza siz. Size de 10 bin verseler neden 15 bin değil diye çığırtkanlık yaparsınız. İşiniz bu çünkü.

bulaşşıkk, 1 yıl önce

İşte böyle tipler yüzünden öğretmenler bir yere varamıyor. Böylesine ben olsam 200 tl bile vermem.

permanganat42
Müsteşar
09 Nisan 2024 01:56

Kesinlikle haklısınız hocam, benim de var öyle tanıdıklarım. Asla sınava girmem deyip sonra eşimi kıramadım diyen. Asla görev almam deyip 2 0turum çıktı diye etekleri zil çalan. Çok da umursamıyorum bu insanların dediklerini.

fokyay, 1 yıl önce

Hocam hiç kendinizi yormayın. Bu ücreti beğenmeyenler istemezükçüler. Ücreti 5000 yapsalar bunlar yine beğenmez. Çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bu kadar net. O yüzden ben artık yorum yazmayı azalttım. Bir de gitmem deyip en önde görev alan münafıkçılar var. Kariyer sınavında ben sınava girmeyecem deyip sınav saatinden 3 saat önce sınav binasına gelen çoookk insan gördüm.

freef
Genel Müdür
09 Nisan 2024 04:38

Sen de haklısın, 9 gün tatil var, trollük yapmadan nasıl geçer?

Osmanlı1903, 1 yıl önce

09 Nisan 2024 07:53

Sizin gibiler de yüzünüze tükürseler yarabbi şükür der. İşiniz bu çünkü.

permanganat42, 1 yıl önce

Stand upci olsanıza siz. Size de 10 bin verseler neden 15 bin değil diye çığırtkanlık yaparsınız. İşiniz bu çünkü.

castis
Şef
09 Nisan 2024 09:55

Ahaha tam bir ahmak cevabı. Unutuyorum bazen buradaki seviyeyi.

kykdr, 1 yıl önce
pahalı diye saç kestirmeyeler devletin iki saat için verdiği 1000 lirayı beğenmiyor

yesmannn
Kapalı
09 Nisan 2024 09:56

Öğretmenlik maaşı son 10 yılda bunun gibi şükürcüler yüzünden kuşa döndü. İnsanlar ekmek parası için gidiyor para hırsı için değil. Herkes bekar değil. 20 bin lira verip 34 bin lira maaşla ev geçindirmeye çalışıyor.

fokyay, 1 yıl önce

Hocam hiç kendinizi yormayın. Bu ücreti beğenmeyenler istemezükçüler. Ücreti 5000 yapsalar bunlar yine beğenmez. Çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Bu kadar net. O yüzden ben artık yorum yazmayı azalttım. Bir de gitmem deyip en önde görev alan münafıkçılar var. Kariyer sınavında ben sınava girmeyecem deyip sınav saatinden 3 saat önce sınav binasına gelen çoookk insan gördüm.

yesmannn
Kapalı
09 Nisan 2024 09:57

20 bin lira kira verip*

yesmannn, 1 yıl önce

Öğretmenlik maaşı son 10 yılda bunun gibi şükürcüler yüzünden kuşa döndü. İnsanlar ekmek parası için gidiyor para hırsı için değil. Herkes bekar değil. 20 bin lira verip 34 bin lira maaşla ev geçindirmeye çalışıyor.

baykuş123
Şef
09 Nisan 2024 14:53

Daha fazla para kazanmak istiyorsanız "vasıflı" iseniz aranan bir hoca iseniz devlet istifa edip özelde daha fazlasını kazanırsınız.Zaten öyle olmadığı için devlettesiniz.Dershaneden devlete geçip mesleki ve para anlaminda tatmin olmayıp istifa eden birçok arkadaşım oldu .

yesmannn, 1 yıl önce

Bu rezil ücretlere geçildiğinden beri bir defa bile görev almadım. Ayrıca son enflasyon farklarından sonra ek derslerin maaşa oranla çok düşük kalması nedeniyle ek dersleri de attım sadece maaşa çalışıyorum. Diğer öğretmenlerin yarısı kadar iş yaptığım halde sadece %15 daha az maaş alıyorum.

yesmannn
Kapalı
09 Nisan 2024 15:00

Bu yazdığına kendin inanıyorsan bende bir köprü var.

baykuş123, 1 yıl önce

Daha fazla para kazanmak istiyorsanız "vasıflı" iseniz aranan bir hoca iseniz devlet istifa edip özelde daha fazlasını kazanırsınız.Zaten öyle olmadığı için devlettesiniz.Dershaneden devlete geçip mesleki ve para anlaminda tatmin olmayıp istifa eden birçok arkadaşım oldu .

Yondaimeminato
Daire Başkanı
09 Nisan 2024 15:25

Bende de Cenette arsa var, deniz kenarı ama tapusuz 25 dönüm. Detayları konuşabiliriz.

baykuş123, 1 yıl önce

09 Nisan 2024 16:36

Ne trollüğü insanları ilkokul mezunu diye yaftala sonra trol de :) sen atanmasan devlet kapıya koysa açsın ilkokul dediğin adam dünyanın her yerinde iş yapar

Sen ne yaparsın :))

freef, 1 yıl önce

Sen de haklısın, 9 gün tatil var, trollük yapmadan nasıl geçer?

odtulu962014
Aday Memur
09 Nisan 2024 17:08

kalırsınız bence
matemkogr, 1 yıl önce

1000₺ için sabah yataktan kalktığıma değmez. Allah kimseyi muhtaç etmesin. Çok da büyük konuşmayayım. Umarım bu tarz meblağlara böyle görevler yapmak zorunda kalmam.

permanganat42
Müsteşar
09 Nisan 2024 19:07

Yahu görev alma, sana al diyen mi oldu? Ne saçma sapan hakarete varan cevaplar veriyorsun. Lüzumsuz insan.

bulaşşıkk, 1 yıl önce

Sizin gibiler de yüzünüze tükürseler yarabbi şükür der. İşiniz bu çünkü.

matemkogr
Kapalı
09 Nisan 2024 21:05

Umarım böyle bir zorunluluk oluşmaz hocam. Gerçekten yan gelirler çok düşük. 15 saat maaş karşılığı olsun bana yeter. Reesen görev vermedikleri sürece isteyerek sınav görevi vs almadım almam da. Alana isteyene de lafım yok. Geçim derdi vardır borcu vardır ihtiyacı vardır almıştır.

Çelik kapının alt üst iki göbeğini değiştirecek 15 dk iş için 500₺ istedi pazarlıkla. Öğretmenin emeği eğitimi bu kadar ayaklar altına alınmalı. 1+1 evimi temizlemeye gelen gündelikçi 800 istiyor 3 4 saatlik iş için.

İhtiyacınız yoksa yapmayı yaptırmayın bu tarz görevleri.. Arz talep. Aza tamah ettiğiniz sürece bu böyle gider.

odtulu962014, 1 yıl önce
kalırsınız bence

matemkogr
Kapalı
09 Nisan 2024 21:28

Hocam herkesi kendiniz gibi görmeyin. Aramızda gayet vasıflı öğretmen arkadaşlarımız da var.

Özel sektörde çalıştım senelerce çalıştım ve evet devlet öğretmeninden daha iyi maaş teklifi aldım atandığım zaman ama emeklilik yaşı 60 ve o yaşa kadar özelin garantisi yok. Hastalığı var sağlığı var bunun. Özelde adamın gözünün yaşına bakmaz iş veren. Uzun süreli rapor alması gereken bir hastalığa yakalanan arkadaşa istifanı ver iyileşince gel çalış dediler.

baykuş123, 1 yıl önce

09 Nisan 2024 23:58

Ne demek istediğimi anlasan şaşardım zaten lüzümsuzun başkanı.

permanganat42, 1 yıl önce

Yahu görev alma, sana al diyen mi oldu? Ne saçma sapan hakarete varan cevaplar veriyorsun. Lüzumsuz insan.

babanicolas
Memur
10 Nisan 2024 01:01

ne bekliyorsun acaba. çok merak ediyrm

matemkogr
Kapalı
10 Nisan 2024 03:12

Ee o zaman o gitsin sınavda gözetmenlik yapsın. Bir öğretmenden daha değerli emeği ve daha liyakatlı sonuçta.

Osmanlı1903, 1 yıl önce

Toplam 68 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi