Editörler : E.Kayı Han
09 Nisan 2024 11:37

Mal bildirimi beyan formu

Hiç malım yoktu boş bıraktım sorun olur mu

ilkerowic
Aday Memur
09 Nisan 2024 11:40

Olmaz. Ancak bankada bulunan birikimleri de soruyordu. Onlar yoksa problem yok.

Mehmet454556
Aday Memur
09 Nisan 2024 12:53

Evrakları teslim ettiğine dair belge verdiler mi imza attım ama belge vermediler

ilkerowic, 1 yıl önce

Olmaz. Ancak bankada bulunan birikimleri de soruyordu. Onlar yoksa problem yok.

trsalgado
Daire Başkanı
10 Nisan 2024 08:30

ülkenin yarısı üzerine kayıtlı olsa bildirmesen yine sıkıntı yok, hakkımızda bir soruşturma adli bir şey olmadığı sürece

Gorkem ileri
Yasaklı
10 Nisan 2024 14:51

Daha önceden takipsizlik kararı verildi soruşturma vardı sıkıntı olur mubir de imza attımmı bilmiyorum beyan formuna sıkıntı olsa ararlar mıydı

trsalgado, 1 yıl önce

ülkenin yarısı üzerine kayıtlı olsa bildirmesen yine sıkıntı yok, hakkımızda bir soruşturma adli bir şey olmadığı sürece

trsalgado
Daire Başkanı
10 Nisan 2024 23:31

sizin evrakları biraz daha dikkatli incelemeden geçer, adli olay dediysem rüşvet, dolandırıcılık, sahte evrakla alım satım vb. gibi sahte işleri içeriyorsa inceleme yapılması istenir, bir kavga yada kazaya karıştığınız için mal bildirimi üzerinde fazla durulmaz

Gorkem ileri, 1 yıl önce

Daha önceden takipsizlik kararı verildi soruşturma vardı sıkıntı olur mubir de imza attımmı bilmiyorum beyan formuna sıkıntı olsa ararlar mıydı

Jlknlşknkhjlll
Yasaklı
11 Nisan 2024 22:19

Siz taşrada mısınız destek temizlik personeli maaşı ne kadar tarımda

trsalgado, 1 yıl önce

sizin evrakları biraz daha dikkatli incelemeden geçer, adli olay dediysem rüşvet, dolandırıcılık, sahte evrakla alım satım vb. gibi sahte işleri içeriyorsa inceleme yapılması istenir, bir kavga yada kazaya karıştığınız için mal bildirimi üzerinde fazla durulmaz

trsalgado
Daire Başkanı
11 Nisan 2024 23:38

sözleşme ücretini bilmek gerekir, benim çalıştığım yerde 4b li yok maalesef o yüzden maaşı şudur diyemem ama tahmini kadrolu hizmetli maaşına çok yakındır diye düşünüyorum

Jlknlşknkhjlll, 1 yıl önce

Siz taşrada mısınız destek temizlik personeli maaşı ne kadar tarımda

Jlknlşknkhjlll
Yasaklı
11 Nisan 2024 23:48

Sözleşme imzalarken maaş yazar mı orda

trsalgado, 1 yıl önce

sözleşme ücretini bilmek gerekir, benim çalıştığım yerde 4b li yok maalesef o yüzden maaşı şudur diyemem ama tahmini kadrolu hizmetli maaşına çok yakındır diye düşünüyorum

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi