Editörler : cihan27E.Kayı Han

eldiabloo
Aday Memur
15 Mayıs 2024 20:32

28 imi bekliycez erken seçim olsun sandiga gomulsun
kitkanun, 1 yıl önce

2028 seçimlerinde Akp ve Memursen tarihten silinecek inşallah

19 Mayıs 2024 13:04

evet bende sendikaya boylesi anlam yuklenmesini anlamiyorum. sanki sendika degisse uz. kurulundaki 6 hukumet 5 sendika uye sayisi degisecek, yada grev hakki verilecek gibi konusuyorlar.

burak677, 1 yıl önce

Başka sendika olsa ne olcak ki ? Grev hakkı yok, iş bırakma hakkı yok ? Sendikaya bence hiç gerek yok.

üçbuçukali
Müsteşar Yardımcısı
19 Mayıs 2024 13:16

zamaninda kadin bakana rest cekip

elindeki hayir tabelasini kaldirip

gece 0.5 puan artisa kostur kostur imza atarsan

senin degerin ve agirligin iskambildeki

sinek 2 li kadar olur

mura_t_arslan, 12 ay önce

evet bende sendikaya boylesi anlam yuklenmesini anlamiyorum. sanki sendika degisse uz. kurulundaki 6 hukumet 5 sendika uye sayisi degisecek, yada grev hakki verilecek gibi konusuyorlar.

19 Mayıs 2024 18:34

20 yi geçmez kesinlikle l

Devir Kötü
Şube Müdürü
19 Mayıs 2024 20:18

Enflasyon %25 zam %20. Teşekkürler Ali Yalçın ve 1 milyon memursenli kardeşim. İnşallah hepiniz müdür olur terfi alırsınız.

Memo6666, 12 ay önce
20 yi geçmez kesinlikle l

mihendis1234
Aday Memur
20 Mayıs 2024 08:52

arkadaş sinek ikili demiş ama yanılıyor yeni desteyi açtığında çıkarıp atılan takvim kadar anca olur.....bak çanım işçi sendikalarına gör neyin ne olduğunu....hükümet kanadının böyle istediği gibi at koşturmasının tek sebebi malum yandaş sendikanın memurun gazını alıp ses etmeden oturmasını sağlamaktır....bunu görev edinmiş bir sendikaya şimdi sen üye olarak nasıl bir yaptırımda bulunuyorsun susup sinip sendikadan bir şeyler bekleyerek sendika üyesi olunmaz bak böyle milyonu aşkın üyesi olan malum sendikaya mobing tehtid aba altında sopa göstermede en iyisi bunlar.....

mura_t_arslan, 12 ay önce

leonidas_cog
Daire Başkanı
20 Mayıs 2024 08:57

Yıllardır aynı şeyi söylüyorum , ne zaman zam oranı+ enflasyon farkı yerine, enflasyon(gerçek enflasyon) + zam oranı şeklinde imza atılır , o zaman bir şeyler değişir.

kmkm_tr
Şube Müdürü
20 Mayıs 2024 11:46

Yoo koymuyorlar millet aptal sadece
dramati-kPCs, 1 yıl önce

Ya ben bu zam işini anlamıyorum. Böyle saçma zam sistemi olmaz. Verilen zam geri alınmaz! Geri almak da nedir ya? %15 ocakta ver. Temmuz da düş % 10 ver. Bunun bana mantığını açıklayacak bir Allah'ın kulu var mı? Çok basit aslında. Enflasyon oranında zam vereceksin üstünü konuşacaksın! Bu iş bu kadar zor olmamalı! Milleti aptal yerine koyuyorlar.

kzlcbrk
Aday Memur
30 Mayıs 2024 16:49

Grev hakkı konusunda bilinen bir yanlış var aslında. Grev hakkı tüm çalışanların vardır ayırt etmeksizin. Uluslararası anlaşmalar kanundan üstündür. Avrupa İnsan hakları der ki her çalışan grev yapma hakkına sahiptir. Fakat ülkemizde mobing dediğimiz korku verme olduğu için memurun grev hakkı yoktur anlayışı yerleşmiştir.

burak677, 1 yıl önce

Başka sendika olsa ne olcak ki ? Grev hakkı yok, iş bırakma hakkı yok ? Sendikaya bence hiç gerek yok.

kzlcbrk
Aday Memur
30 Mayıs 2024 16:52

İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi (İHAS) Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO) 87 ve 98 sayılı sözleşmeleri ve BM İkiz Sözleşmeleri TBMM tarafından onaylanmış sözleşmelerdir ve bu sözleşmeler kamu çalışanların toplu sözleşme ve grev hakkını güvence altına almıştır. Bu sözleşmelerin hükümleri 657 ve 4688 sayılı yasalardan üstündür. ILO sözleşmeleri ve denetim organları kararlarına göre memurların grev ve toplu eylem hakkı vardır. Grev hakkının işçi veya memur olmakla bir ilişkisi yoktur.

Android60
Kapalı
30 Mayıs 2024 17:49

Bengütürk kanalında habere bakıyordum yüzde 25 ten bahsediyor refah payı verilirse 30 falan diyordu kahkahalarla güldüm artık bu kanal kimin bilmiyorum

Kumrukardelen
Yasaklı
31 Mayıs 2024 09:58

Milliyetçi kanalı yanılmıyorsam :))

Android60, 11 ay önce

Bengütürk kanalında habere bakıyordum yüzde 25 ten bahsediyor refah payı verilirse 30 falan diyordu kahkahalarla güldüm artık bu kanal kimin bilmiyorum

civil_eng06
Şube Müdürü
31 Mayıs 2024 14:20

küçük ortağın kanalı

Android60, 11 ay önce

ice.mann
Memur
31 Mayıs 2024 15:10

20 yi azıcık geçerse geçer küsuratlarla. yoksa geçmez. siz yüzde 20 ye göre hareket edin.

Akademik7224
Genel Müdür
03 Haziran 2024 14:20

Şu an için zam oranı %17 civarında, Haziran ayı enflasyonu daha düşük çıkacaktır mayıs ayından, Zam oranı %20'de kalacak...

seyay
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2024 10:12

26 oy beğeni almış ama bakıyorsun seçimlere yüzde 52 ???!!! hep mi muhalefet buradakiler ?

kitkanun, 1 yıl önce

2028 seçimlerinde Akp ve Memursen tarihten silinecek inşallah

seyay
Müsteşar Yardımcısı
04 Haziran 2024 10:15

evet bu görüşe katılıyorum. yoksa ver veriştir ama git sandığa dediğinin tersini yap.

kmkm_tr, 11 ay önce
Yoo koymuyorlar millet aptal sadece

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
04 Haziran 2024 10:22

Sen kesin bir dille yüzde 20'yi geçmez demişsin. İşte bu kadar kesin konuşmamalı insan. Ben ta 3 ay önce yazdım 1 puan eksik veya fazla yüzde 20 gelecektir. Haziran enflasyonu 2,60 civarı olur. Temmuz zammı da 20, 50 civarı gelir.

Akademik7224, 11 ay önce

Şu an için zam oranı %17 civarında, Haziran ayı enflasyonu daha düşük çıkacaktır mayıs ayından, Zam oranı %20'de kalacak...

Qovboypolis01
Şube Müdürü
04 Haziran 2024 11:34

Başlığı açan kişi bir daha hiçbir konuda yorum yapmasın. İnsan bu kadar kesin konuşmamalı. 18,30 demiş zam en az 20,40 falan gelecek.

Toplam 59 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi