Editörler : E.Kayı Han
11 Nisan 2024 00:53

Tekniker arazi tazminat

arkadaşlar şoför kadrosunda çalışırken görevde yükselme sınavı ile tekniker kadrosuna geçtim ve hala şoförlüğe devam ediyorum ayda bir iki il dışı göreve gidiyorum arazi tazminat almaya hakkım var mı bilgisi olan varsa cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
11 Nisan 2024 10:26

Arazi tazminatı olarak bilinen ek özel hizmet tazminatının iki şartı vardır:

1-Teknik hizmetler sınıfında görev yapmak

2-Arazide/açık alanda/inşaatta görev yapmak

Bu iki şartı sağladığınızda almanıza engel yoktur.

Ancak verdiğiniz bilgilerden arazide görev yaptığınıza dair bir bilgi göremedim. İl/ilçe dışına göreve gitmek arazi tazminatı için yeterli değildir. Bilfiil arazide/açık alanda görev yapmak şarttır.

Örneğin İşyerinin bahçesinde budama yapmak da bu kapsama girer. İl dışında kapalı alanda toplantıya katılmak ise bu kapsama girmez.

useless
Aday Memur
11 Nisan 2024 13:02

Yusuf bey arazi de çalışıyorum görevde iken fabrika maden termik santral sağlık taraması denetim vb dilekçe vereceğim tekniker alacağı ücret tahmini ne kadardır

arkeomania
Şube Müdürü
11 Nisan 2024 13:46

Arazi tazminatı 3 ayda bir verilir. Tekniker olarak arazi tazminatı alabilirsin. Kurumlar arasında onda da uçurum var sanırım değişiyor tutar.

trsalgado
Daire Başkanı
11 Nisan 2024 13:58

ünvan değişikliği ile tekniker olursunuz, il dışı görev geçici görev yolluğu olarak ödenir normal il bazlı çalışılan kurumlarda bölge bazlı kurum ve kuruluşları bilmiyorum, 3 aylık arazi tazminatı en yüksek devlet memuru aylığının %48 i kadardır tekniker için (20 gün için ödenen para), en yüksek devlet memuru aylığının hesaplaması ise (8000+1500) çarpı memur maaş katsayısıdir

useless
Aday Memur
03 Mayıs 2024 00:32

güncel
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi