Editörler : Pangaea
11 Nisan 2024 14:21

Doğu görevi ve ögretmenlik

KPSS puanı yüksek olsa bile doğu görevi zorunlu mu?

11 Nisan 2024 14:52

Zorunlu hocam. İsmi doğu görevi değil zorunlu hizmet yazar hocam. Batıda olupta zorunlu hizmet bölgeleri var hocam. Örnek olarak İstanbul'un çoğu yeri zorunlu hizmet olarak geçer.

matemkogr
Kapalı
11 Nisan 2024 15:01

Van Şanlıurfa Diyarbakır merkezleri zorunlu hizmet için güzel yerler

metal3
Aday Memur
11 Nisan 2024 15:14

Aydın Bozdoğan da zorunlu hizmet için güzel bir yer. Nazilli'ye yakın mesafede

Kagiş
Müsteşar
11 Nisan 2024 15:34

Genç nesil kendini tamamen rakamlara endekslemiş!!))) Kpss'de Türkiye birincisi olsan da öğretmenlikte zorunlu hizmete tâbi olarak atanırsın güzel kardeşim!! Sen bir atan da ondan sonra düşünürsün zorunlu hizmetini.

crabnet355
Müsteşar
11 Nisan 2024 15:39

Yukarda yazdıkları gibi kpss birincisi bile olsan o doğu hizmeti yapılacak..

Adamhak66
Aday Memur
11 Nisan 2024 16:07

Zorunlu hizmet bölgeleri nasıl oluyor çalışma şartları falan

al bi de burdan yakö, 1 yıl önce

Zorunlu hocam. İsmi doğu görevi değil zorunlu hizmet yazar hocam. Batıda olupta zorunlu hizmet bölgeleri var hocam. Örnek olarak İstanbul'un çoğu yeri zorunlu hizmet olarak geçer.

Adamhak66
Aday Memur
11 Nisan 2024 16:16

Para ile ilgili bir şey demedim ki zorunlu hizmet şartlarını merak ettiğim için sordum soruyu.

Kagiş, 1 yıl önce

Genç nesil kendini tamamen rakamlara endekslemiş!!))) Kpss'de Türkiye birincisi olsan da öğretmenlikte zorunlu hizmete tâbi olarak atanırsın güzel kardeşim!! Sen bir atan da ondan sonra düşünürsün zorunlu hizmetini.

crabnet355
Müsteşar
11 Nisan 2024 16:23

Yazan arkadaş para demedi zaten..Sınavda derece yapmana rakamla ilgili dedi.. Hizmet şartları okuluna göre değişir.Ama yüzde 90 ı sivasın doğusu ve istanbulda olan zorunlu hizmet okulları.Batıda da var ama şehir merkezlerine bayağı uzak ücra okullar..Zaten sınıfçı olmak istiyorsan şehir merkezlerinde yaşamayı kafandan silmen lazım
Adamhak66, 1 yıl önce

Para ile ilgili bir şey demedim ki zorunlu hizmet şartlarını merak ettiğim için sordum soruyu.

Adamhak66
Aday Memur
11 Nisan 2024 16:37

Peki, bu zorunlu hizmet ne kadar sürer?

crabnet355, 1 yıl önce
Yazan arkadaş para demedi zaten..Sınavda derece yapmana rakamla ilgili dedi.. Hizmet şartları okuluna göre değişir.Ama yüzde 90 ı sivasın doğusu ve istanbulda olan zorunlu hizmet okulları.Batıda da var ama şehir merkezlerine bayağı uzak ücra okullar..Zaten sınıfçı olmak istiyorsan şehir merkezlerinde yaşamayı kafandan silmen lazım

crabnet355
Müsteşar
11 Nisan 2024 16:48

okuluna göre değişir.. 3 ila 7 yıl arasında.3 yıl okulun çok kötü ve uzak bir okul olduğunu.. 7 yıl ise 3 yıllık okula göre daha iyi bir okul olduğunu ifade eder.Zorunlu hizmet bitince de o okulda kalmaya devam edeceksiniz..Zorunlu hizmet bitince okulunuz değişmiyor yani..Sınıf branşı bazında ise 7 sene bile kalsanız o okulda toplayacağınız puan sizi istediğiniz yere götürmeye yetmez.Sadece İstanbula gidebilirsiniz..Tek istisna evlenip eş durumuyla eşinizin bulunduğu ilçeye gelmek.. Onda bile şu an çok sıkıntılar var.
Adamhak66, 1 yıl önce

Peki, bu zorunlu hizmet ne kadar sürer?

11 Nisan 2024 17:54

Hocam şehirler 1., 2. ve 3. Hizmet bölgesi diye ayrılmıştır. 1'den 6'ya kadar hizmet alanlarına ayrılmıştır. 1 en iyi 6 en kötü olarak düşünülebilir. Hizmet bölgesi fark etmeksizin 4,5 ve 6. Hizmet alanları zorunlu hizmet olan okulları kapsamaktadır.

Adamhak66, 1 yıl önce

Zorunlu hizmet bölgeleri nasıl oluyor çalışma şartları falan

Kagiş
Müsteşar
11 Nisan 2024 21:14

Ben de parayla ilgili bir şey söylüyorsun demedim ki!?)) Rakamdan kastım kpss'de yüksek puan almaktan bahsetmen! Puan muan kurtarmıyor hacı, yallah zorunlu hizmete diyorlar!

Adamhak66, 1 yıl önce

Adamhak66
Aday Memur
11 Nisan 2024 21:17

Özür dilerim ya. Farklı anlamışım. Genelde kiminle konuşsam maddiyattan bahsediyor. Öyle sandım konudan bağımsız olarak sizi.

Kagiş, 1 yıl önce

Ben de parayla ilgili bir şey söylüyorsun demedim ki!?)) Rakamdan kastım kpss'de yüksek puan almaktan bahsetmen! Puan muan kurtarmıyor hacı, yallah zorunlu hizmete diyorlar!

Kamu3491
Aday Memur
13 Nisan 2024 18:47

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

Serkan 43
Aday Memur
13 Nisan 2024 18:51

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler