Editörler : Pangaea
11 Nisan 2024 18:05

İl içi atama eş durumu

Eşim 3 . Yılın sonunda eş durumuyla il içi tayinde bulundu tayinde bulunduğu ilçede 1 yıl görev yaptı şimdi 4.yılı doldu il içi tayin yapabilir mi

11 Nisan 2024 18:25

Ben ilçede memurum eşim mazeret tayini ile geçen yıl yanıma geldi bu yıl merkeze geçemeyi düşünüyoruz eşim bu yıl il içi tayin isteyebilir mi merkeze 4 . Yılı oldu bu yıl

12 Nisan 2024 08:27

Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

12 Nisan 2024 11:37

son okulda 3 yıl çalışırsa il içi yapabilir,isteğe bağlıda.
12 Nisan 2024 13:08

Tmm da hocam o normal tayinde mazeret ile tayin yapmada 3 yıl şartı yok diye biliyorum milli eğitime sordum 3 yıl şartı yok dedi

bahçesaray, 1 yıl önce
son okulda 3 yıl çalışırsa il içi yapabilir,isteğe bağlıda.

Entellektüelizm
Şube Müdürü
12 Nisan 2024 13:56

3 yıl şartı var. açın geçen yıl ki maddeleri okuyun, bir şey değişmiyor zaten. mazeret tayini ve norm fazlası değilse 3 yıl çalışmak zorunda.
Aladdin keykubat, 1 yıl önce

Tmm da hocam o normal tayinde mazeret ile tayin yapmada 3 yıl şartı yok diye biliyorum milli eğitime sordum 3 yıl şartı yok dedi

12 Nisan 2024 14:58

3 yıl şartı atanmayan durumlar diyor kılavuzda en altta mazeret sqyılmıyor diye anlıyorum ama çok da net anlaşılmıyor

Entellektüelizm, 1 yıl önce
3 yıl şartı var. açın geçen yıl ki maddeleri okuyun, bir şey değişmiyor zaten. mazeret tayini ve norm fazlası değilse 3 yıl çalışmak zorunda.
12 Nisan 2024 15:13

3 yıl şartı atanmayan durumlar

12 Nisan 2024 17:00

Üç Yıllık Çalışma Süresinin Aranmayacağı Haller 1. Görev yaptıkları eğitim kurumuna zorunlu çalışma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere atananlardan zorunlu çalışma yükümlülüğünü bulundukları eğitim kurumunda tamamlayanlar ile zorunlu çalışma yükümlülüğünü yerine getirmekte iken 18 Haziran 2023 tarihli ve 32225 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik hükümleri doğrultusunda zorunlu çalışma yükümlülüğünden muaf tutulanlar, 2. Halen görev yaptıkları kurumlarda ihtiyaç veya norm kadro fazlası olan öğretmenler, Not: Bu maddeden sadece ihtiyaç veya norm kadro fazlası durumda bulunan öğretmen yararlanabilecektir. Sözleşmeli öğretmen olarak görev yapmakta iken öğretmen kadrosuna atananların norm kadro fazlası öğretmen olarak belirlenmesi halinde, bu durumda bulunan öğretmenlerden bu Duyurunun "A. Başvuru Şartları" başlıklı bölümünün 3'üncü maddesinde yer alan 30 Eylül 2023 itibarıyla bir yıllık çalışma süresi ile 4'üncü maddesinde yer alan dört yıllık çalışma süreleri aranmayacaktır. 3. İkinci görev kapsamında yönetici olarak görev yapmakta olanlardan yöneticiliğe devam etmek istemeyenler, 4. Doğrudan Bakanlık merkez teşkilatına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler üç yıllık çalışma süresi şartı aranmadan yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir.

Serkan 43
Aday Memur
13 Nisan 2024 04:18

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

14 Nisan 2024 21:02

İçi mazeret tayini ile gelenler için şart göremedim milli eğitim var diyor

Memleketinogretmeni
Daire Başkanı
15 Nisan 2024 03:48

Eşiniz geçen yıl normal il içi tayin yapsaydı bu yıl eş durumu tayini isteyebilirdi.Gecen yıl eş durumuyla tayin isteyince okulu değişmiş oldu.Bulundugun okulda 3 yıl kalma şartı var il içinde.Ama siz ikamet değiştirirseniz eşiniz yine eş durumu tayini isteyebilir.

Kamu3491
Aday Memur
16 Nisan 2024 23:43

İl içi ve il dışı atamada 3 yıl şartı kaldırılsın

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi