Editörler : swat3410
12 Nisan 2024 00:06

Operasyonel birimlerde çıkartılan personelin atanması

Merhaba operasyonel birimlerde yani özel harekat Tem kom gibi birimlerden çıkartılan personelşn bu yıl İstanbula verileceği yönünde söylentiler dolaşıyor bu konu hakkında duyumu veya bilgisi olan var mıdır

uluslararası2
Şube Müdürü
12 Nisan 2024 00:30

Bi kısmı verildi bile zaten

Mardinli474747
Aday Memur
12 Nisan 2024 00:35

Geçen yıl özel harekattan çıkartılan personelin çoğunu doğudan batıya dönerken İstanbul a verdiler bu yılda aynı uygulama devam edeceköil diye söylentiler dolaşıyor
uluslararası2, 1 yıl önce

Bi kısmı verildi bile zaten

12 Nisan 2024 01:16

Sadece branslaedan cıkarılanlar degil, tüm tayincileri verecekleri söylenigor.hatta bizşm subede ipla verenlerin ipkaları bile kabul olmadı herkese yazdırdılar istanbulu . Diger iller zaten avuc kadar subede zibilyon kadar adam var oralara alım olmaz ankaraya bile bu sene alım olmayacak diyolar. İstanbulu zorunlu tutmaları, ipkaları kabul etmemeleri bence oraya vermeye sebeb. Yeni mezun olacak polisleride sanırım oraya verecekler. Varsayım tabi . Cunku istanbulda cok acık varmıs.

Ama şu da vr branstan cıkarılan arkadasımız dava actı yürütme durdurma içn o kazandı zaten cogusu dava actı tek tek sonclar geliyor işte avukat 80 basvurunun 36sı olumlu sonclandı hala da devam eden var dedi. Yani istanbula verilenler evet var ama cpgu toplanığ dava actı.

Sultanikincivites
Aday Memur
12 Nisan 2024 02:03

istanbul düşerse türkiye düşer

iamapoliceman
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 08:27

İstanbul'da nerde açık varmış :) arkadaşımı arıyorum ekibe nerdeyse 3 kişi çıkcaz diyor. adam bol diyor. balonlar bitmez bizim teşkilatta
Bizekiydilar, 1 yıl önce

Sadece branslaedan cıkarılanlar degil, tüm tayincileri verecekleri söylenigor.hatta bizşm subede ipla verenlerin ipkaları bile kabul olmadı herkese yazdırdılar istanbulu . Diger iller zaten avuc kadar subede zibilyon kadar adam var oralara alım olmaz ankaraya bile bu sene alım olmayacak diyolar. İstanbulu zorunlu tutmaları, ipkaları kabul etmemeleri bence oraya vermeye sebeb. Yeni mezun olacak polisleride sanırım oraya verecekler. Varsayım tabi . Cunku istanbulda cok acık varmıs.

Ama şu da vr branstan cıkarılan arkadasımız dava actı yürütme durdurma içn o kazandı zaten cogusu dava actı tek tek sonclar geliyor işte avukat 80 basvurunun 36sı olumlu sonclandı hala da devam eden var dedi. Yani istanbula verilenler evet var ama cpgu toplanığ dava actı.

Anderson1
Şef
12 Nisan 2024 09:07

İstanbula bekliyoruz sabırsızlıkla özellikle göbeği büyükleri şu tayinler bi açıklansa istanbul başlıkları beni cezbediyor:)

iamapoliceman, 1 yıl önce
İstanbul'da nerde açık varmış :) arkadaşımı arıyorum ekibe nerdeyse 3 kişi çıkcaz diyor. adam bol diyor. balonlar bitmez bizim teşkilatta

hedef2024
Memur
12 Nisan 2024 09:12

Bir gün herkes İstanbul da çalışacak

Anderson1
Şef
12 Nisan 2024 09:23

Emniyey Genel Müdürlüğünü İstanbul zorunlu tutmasıyla takdir ettim ve burda gözümde şu başlıklar var:

1;İstanbulda kiralar nerde uygun

2:Kiralar 30/40 bin biz ne yapacaz

Gelin gelin biz çektik o dertleri devletimize hizmetimizi burda tamamladık sıra sizde

hedef2024, 1 yıl önce

Bir gün herkes İstanbul da çalışacak

KüççükPolis
Aday Memur
12 Nisan 2024 11:32

Her yere aynı şeyi yazıp duruyorsun. Bende iki şark gorevimi de güneydoğuda en istenmeyen yerlerde yaptım sanki buralarda çalışan tek polis benmişim gibi foruma aynı şeyi yazıp durmuyorum. Çalıştigim yerlere İstanbul'dan gelenler bugün yollasinlar hemen geri giderim diyor. Hayatında köyünden çıkmayıp gelip İstanbul'da çalışınca tek polis benim sanıyorsun herhalde.

Anderson1
Şef
12 Nisan 2024 11:44

Eski istanbul yok onlar eskide kaldı gelince göreceksiniz. Yazıyorum ki millet ona görr vaziyet alsın tedbirli olsun sen burdayken maaşın 5/1 ini kiraya veriyordun şimdi yüzde 70 ini veriyorsun sallamak kolay ben köye gitmeye razıyım parasızlık maddiyatsızlktan daha iyi emin ol inş o diyenler gelirde görürler hadi bakalım

KüççükPolis, 1 yıl önce
Her yere aynı şeyi yazıp duruyorsun. Bende iki şark gorevimi de güneydoğuda en istenmeyen yerlerde yaptım sanki buralarda çalışan tek polis benmişim gibi foruma aynı şeyi yazıp durmuyorum. Çalıştigim yerlere İstanbul'dan gelenler bugün yollasinlar hemen geri giderim diyor. Hayatında köyünden çıkmayıp gelip İstanbul'da çalışınca tek polis benim sanıyorsun herhalde.

Anderson1
Şef
12 Nisan 2024 11:47

Hemen gidermiş istanbula öyle diyenler son sıraya istanbulu yazmadıysa mesleği bırakırım.Ailesi burda olanlar illaki ister istanbulu bende isterim işkembeden sallamak kolay

KüççükPolis, 1 yıl önce

Batılıpolis
Aday Memur
12 Nisan 2024 18:09

Ne eskide kalmış be,Asıl şuan İstanbul'da çalışanlar ne gördü 2010'da İstanbul başladım,Gezi,17-25 Aralık,Kobani eylemleri ve sonunda Darbe kalkışması 6 ay her gün çalıştım,2 bin küsur maaşım vardı 900 TL kiram, bir sen çalışladın İstanbul'da ve şuan İstanbul'da 57 bin Polis var bizim zamanımızda 25-30 bine düştüğü oldu

Anderson1, 1 yıl önce

Eski istanbul yok onlar eskide kaldı gelince göreceksiniz. Yazıyorum ki millet ona görr vaziyet alsın tedbirli olsun sen burdayken maaşın 5/1 ini kiraya veriyordun şimdi yüzde 70 ini veriyorsun sallamak kolay ben köye gitmeye razıyım parasızlık maddiyatsızlktan daha iyi emin ol inş o diyenler gelirde görürler hadi bakalım

17 Nisan 2024 13:06

Sanırım sadece pohten cıkarılanları veriyorlar istanbula cunku basımızdaki baskan! Mudurluge benden cıkarılanları ver gitsn istanbula demiş çiftliginin usaklarıyız ya! Tem kom istihbarattan cıkanlar verilmemiş anladıgım kadarıyla genelde cıkarılan hendek barikat gormus darbe gormus pohler verilmiş istanbula

338 Kalibre
Aday Memur
17 Nisan 2024 15:31

Sen milleti İstanbul tayini için istekleniyorsun inşallah senin de şark Hakkari çıkar güzel yerdir mutlu olursun

Anderson1, 1 yıl önce

Hemen gidermiş istanbula öyle diyenler son sıraya istanbulu yazmadıysa mesleği bırakırım.Ailesi burda olanlar illaki ister istanbulu bende isterim işkembeden sallamak kolay

kuscu73
Aday Memur
17 Nisan 2024 16:04

ablacım tamam eşin "HENDEK - BARİKAT - DARBE " hepsini gördü . En büyük polis o tebrik ediyorum ama artık şu forumu sal bee . eşinin ağzından konuşmaya çalışıyorsun kendin polismişsin gibi konuşuyorsun , bir yerlerden bir şeyler duyup duyup yorum yapıyorsun falan ama yapma . Emin ol eşin şu 1 aydır yazdığın yazıları görse utanır yapma . Hiç kimse bulunduğu yerde baki değildir , haksızlığa da uğramış yeri değişmiş olabilir , eşin Türkiye Cumhuriyeti' nin şerefli bir polisi o yüzden sürekli yok kadroya verdiler yok o bir sürü olay gördü niye buraya verdiler niye buraya gönderiyorlar diyip isyan etmeyi bırak . Ben bu teşkilatta başladığı yerde bitiren çok adam görmedim sende şu kafanı bı rahatlat , eşin de nerede görev verildi ise alışıp çalışsın . Eşin ile kıyas yapmıyorum ama emin ol hayal bile edemeyeceğin yerlerde çalıştım , çok büyük olaylar yaşadım, kendimden fedakarlık yaptım sonunda bir rütbeli ile tartıştım diye başka şubeye verildim , ama senin şu yaptığın muhabbetlerin bir tanesi aklıma bile gelmedi . Eşin Özel Harekat Başkanlığı ile sozlesme imzalamadi emekli olana kadar orada çalışacak diye , rica ediyorum artık sal şu forumu çünkü yorumlarını görünce eşin adına ben üzülüp utaniyorum . Selametle .
Bizekiydilar, 1 yıl önce

Sanırım sadece pohten cıkarılanları veriyorlar istanbula cunku basımızdaki baskan! Mudurluge benden cıkarılanları ver gitsn istanbula demiş çiftliginin usaklarıyız ya! Tem kom istihbarattan cıkanlar verilmemiş anladıgım kadarıyla genelde cıkarılan hendek barikat gormus darbe gormus pohler verilmiş istanbula

altıntaşli
Şube Müdürü
17 Nisan 2024 16:20

Birilerinin sıkıntı çekmesinden mutlu olmak doğru bir yaklaşım değil

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi