Editörler : crops35
12 Nisan 2024 16:45

Yenilenebilir enerji teknisyeni kamuda çalışabilir mi, ataması var mıdır ?

bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

hsnd
Başbakan Müsteşarı
12 Nisan 2024 16:59

Kamuda kadrolar şu teknisyeni bu mühendisi gibi olmaz. Teknisyen tekniker mühendis genel ünvanda atama yapılır bazı istisnalar haricinde. Eğer alımı yapılacak teknisyen kadrosu sizin öğreniminizden alınırsa atanabilirsiniz ancak bugüne kadar bu bölümden alım duymadım. Muhtemelen yeni bir bölümdür zaten.

mrst00
Aday Memur
12 Nisan 2024 17:05

elektrik teknisyeni ataması yapıldığını biliyorum bizim bölümümüzde de bi çok elektrik dersi aldık yeterli puan alırsam o kadrolara müracaat edebilir miyim acaba

hsnd, 1 yıl önce
Kamuda kadrolar şu teknisyeni bu mühendisi gibi olmaz. Teknisyen tekniker mühendis genel ünvanda atama yapılır bazı istisnalar haricinde. Eğer alımı yapılacak teknisyen kadrosu sizin öğreniminizden alınırsa atanabilirsiniz ancak bugüne kadar bu bölümden alım duymadım. Muhtemelen yeni bir bölümdür zaten.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
13 Nisan 2024 17:12

Unvan ile istenen nitelik kodunun uyuşması gerekir. Alım yapılırken başvurabileceği bölümlere bölümünüz eklenirse mümkün yoksa başvuramazsınız.
mrst00, 1 yıl önce

elektrik teknisyeni ataması yapıldığını biliyorum bizim bölümümüzde de bi çok elektrik dersi aldık yeterli puan alırsam o kadrolara müracaat edebilir miyim acaba

birtutamumut
Şube Müdürü
14 Nisan 2024 15:58

merkezi alımlarda pek bir alım olmamış. önlisans okuyarak bu sorunu aşabilirsiniz

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi