Editörler : swat3410
12 Nisan 2024 18:37

Öğretmenlikten polisliğe geçmeyi tavsiye eder misiniz

Mebde matematik öğretmeni kadrosunda görev yapıyorum. Birkaç aydır da müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Eskiden komiser yardımcılığını kazanıp aynı dönemde MEB?ye atandığım için eğitime gitmemiştim. İçimde ukde olarak kaldı gibi. yaşım 27 sizce macera aramayıp işime mi bakmalıyım yoksa denemeli miyim ne dersiniz

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 18:51

Ne öğretmenliği dostum deli misin içinde mi kalsın ayarlamalarını yap gel

AsayişBüro
Aday Memur
12 Nisan 2024 18:54

ederim tabi senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok.
12 Nisan 2024 19:33

:)))
AsayişBüro, 1 yıl önce
ederim tabi senin bizden daha mutlu olmaya hakkın yok.

reddblackk
Aday Memur
12 Nisan 2024 19:37

bu tarz soruları soran arkadaşların bazen forumdakilerle dalga geçmek amacıyla sorduğunu düşünüyorum çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz

reis73
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 20:31

Arkadaşlar bu formu yazanlarin bazıları genellikle dalga geçmek için yazanlar 27 yaşındaymış öğretmen olmuş komiserliği kazanmış gitmemiş aklı sıra burada dalga geçiyor Bir kere kaç yıllık öğretmen oldun da hemen müdür yardımcılığını atandın öncelikle hangi kurumda olursa olsun yükselirken meslek yılına ve tecrübene bakanlar yani sen en iyi ihtimalle üniversiteyi bitirip Ataman muhtemelen 2 yıldır görev yapıyorsun 2 yıldır hemen müdür yardımcılığına mı atandın polis formu oldu tüm memurların dalga geçme formu

Narutocu
Aday Memur
12 Nisan 2024 20:43

Soruyu soran arkadaş nickinin hakkını vermişsin sorduğun soruyla.

Android60
Kapalı
12 Nisan 2024 20:48

Ederiz tabi niye etmeyelim ben mutsuzken sen niye mutlu olasın

Boş Adam
Memur
12 Nisan 2024 20:56

Müdür yardımcısı olmak için 2 yıl görev şartı var. Yani 2 yıl öğretmenlik yapan birisi ekys sınavı ile müdür yardımcısı olabilir. Niye yalan söyleyim ki zaten mebde kimse idareci olmak istemez kolay kolay. Çünkü öğretmen dersi bitince gider idareci 9-5 takılır. Ben de devam edersem seneye öğretmenliğe döneceğim

reis73, 1 yıl önce

Arkadaşlar bu formu yazanlarin bazıları genellikle dalga geçmek için yazanlar 27 yaşındaymış öğretmen olmuş komiserliği kazanmış gitmemiş aklı sıra burada dalga geçiyor Bir kere kaç yıllık öğretmen oldun da hemen müdür yardımcılığını atandın öncelikle hangi kurumda olursa olsun yükselirken meslek yılına ve tecrübene bakanlar yani sen en iyi ihtimalle üniversiteyi bitirip Ataman muhtemelen 2 yıldır görev yapıyorsun 2 yıldır hemen müdür yardımcılığına mı atandın polis formu oldu tüm memurların dalga geçme formu

boran zorlu
Memur
12 Nisan 2024 21:20

sakın macera arama. şun 19. yılımı çalışıyorum meslekte aynı zamanda örgün üniversite okuyorum 2 yıl sonra okulum bitecek inan atanırsam 1 gün durmam. Şuan bayram ve bayramın ilk günü ve üçüncü gün çalışmak zorundayım sence polis olmak güzel olabilir mi? NOT: İki defa komiserlik sınavını kazanıp ikisindede mülakattan elendim( adamın yoksa ilerlemek imkansız hocam)

12 Nisan 2024 21:28

Ya abi bunlar bu adamları nerden buluyor bu kadar sürekli torpil sürekli torpil

boran zorlu, 1 yıl önce

sakın macera arama. şun 19. yılımı çalışıyorum meslekte aynı zamanda örgün üniversite okuyorum 2 yıl sonra okulum bitecek inan atanırsam 1 gün durmam. Şuan bayram ve bayramın ilk günü ve üçüncü gün çalışmak zorundayım sence polis olmak güzel olabilir mi? NOT: İki defa komiserlik sınavını kazanıp ikisindede mülakattan elendim( adamın yoksa ilerlemek imkansız hocam)

kreatin
Memur
12 Nisan 2024 21:43

sözleşmeli öğretmenler ne zamandan beri müdür yardımcılıgı yapıyor?
Boş Adam, 1 yıl önce

Müdür yardımcısı olmak için 2 yıl görev şartı var. Yani 2 yıl öğretmenlik yapan birisi ekys sınavı ile müdür yardımcısı olabilir. Niye yalan söyleyim ki zaten mebde kimse idareci olmak istemez kolay kolay. Çünkü öğretmen dersi bitince gider idareci 9-5 takılır. Ben de devam edersem seneye öğretmenliğe döneceğim

Boş Adam
Memur
12 Nisan 2024 21:52

Hocam geçtiğimiz cb seçimleri öncesi tüm sözleşmeliler kadroya geçirildi ya unuttun mu?

kreatin, 1 yıl önce
sözleşmeli öğretmenler ne zamandan beri müdür yardımcılıgı yapıyor?

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 21:54

Sen millete bakma tüm memur kardeşlerimiz buyursun gelsin bi kpss puanına bakıyor 60 al polis ol 70 al komser ol öyle sınav mınav yok bi zahmet sporu da yap tabi hepinizi bekliyoruz meslek fena çabuk gelin içinizde kalmasın

Boş Adam, 1 yıl önce

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 21:56

Sen şimdi ful ek ders kurstu filan kaç alıyon sınavlara filan görevli gidiyon mu

mrc2418
Aday Memur
12 Nisan 2024 22:08

Ömür boyu pişman olmak istiyorsan durma hemen polis ol

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 22:09

Ne diyosun ya 9-5 mi adalet mi la bu tabi diğerleri basıp gidiyo bana ek ders ücreti kurs parası lazım değil diyo çoğunun da 2. Ek işi filan var adam haklı beyler

Boş Adam, 1 yıl önce

Boş Adam
Memur
12 Nisan 2024 22:27

42 civarı.

Muerem, 1 yıl önce

Sen şimdi ful ek ders kurstu filan kaç alıyon sınavlara filan görevli gidiyon mu

Boş Adam
Memur
12 Nisan 2024 22:29

İdareci olmadan önce 9-13 çalışıyordum. Gelir bir tık daha azdı. Bakalım MEB devam edersem temmuzda müdür yardımcılığından istifa edip öğretmenliğe döneceğim.

Muerem, 1 yıl önce

Ne diyosun ya 9-5 mi adalet mi la bu tabi diğerleri basıp gidiyo bana ek ders ücreti kurs parası lazım değil diyo çoğunun da 2. Ek işi filan var adam haklı beyler

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 22:33

42 az ya uzman yada baş olsan ne fark ediyor ful ek dersiyle 55 diyolar doğru mu o

Boş Adam, 1 yıl önce

42 civarı.

Muerem
Daire Başkanı
12 Nisan 2024 22:35

9-13 nedir ya gel bize hayatını yaşa

Boş Adam, 1 yıl önce

İdareci olmadan önce 9-13 çalışıyordum. Gelir bir tık daha azdı. Bakalım MEB devam edersem temmuzda müdür yardımcılığından istifa edip öğretmenliğe döneceğim.

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi