Editörler : swat3410

asikral1
Şef
13 Nisan 2024 12:02

Şaka yapıyordur ağam bizle eğlenir

asikral1
Şef
13 Nisan 2024 12:05

Beni de ekle o takasa üste mebden egm den aldığım para fazlası kalsın bütçede o derece nasılsa onlar daha fazla alıyor bizden adamlar 50 55 alıyor bizim daha az
Coktamuhimdegil, 1 yıl önce
keşke karşıklı becaiş olsa sen polisliğe geçsen ben öğretmenliğe . ne güzel olurdu .Kardeş görevden geldim yorgunum fakat kendime bir çıkış yolu arıyorum kitabı önüme açtım KPSS çalışıyorum öğretmenliğe geçmek için .. macera arama

Gururu65
Genel Müdür
13 Nisan 2024 18:10

Üstelik senelik aldıkları sınav görev ücretlerinide ekleyelim hrsaba.Haftada iki gün ve dört oturum olarak ucret alıyorlar!

asikral1, 1 yıl önce
Beni de ekle o takasa üste mebden egm den aldığım para fazlası kalsın bütçede o derece nasılsa onlar daha fazla alıyor bizden adamlar 50 55 alıyor bizim daha az

cia84
Genel Müdür
13 Nisan 2024 18:17

Gel gel macera iyi olur canın sıkılmaz

asikral1
Şef
13 Nisan 2024 19:16

Hatta 2021 2022 2023 2024 hiç bir aonavda ben daha görev almadım o derece iddialıyım üste para verecem benle becayiş yaparsa
Gururu65, 1 yıl önce

Üstelik senelik aldıkları sınav görev ücretlerinide ekleyelim hrsaba.Haftada iki gün ve dört oturum olarak ucret alıyorlar!

Nick2791
Aday Memur
13 Nisan 2024 19:22

yok

diyorumki06
Şube Müdürü
13 Nisan 2024 21:47

12 yıl sonunda öğretmenliğe geçtim. keşke daha önce geçseydim demeyen polis duymadım. 1 dakika düşünmeden geçer herkes. onlarca polislikten öğretmenliğe geçen biliyorum ama öğretmenlikten polisliğe geçen duymadım. çünkü konuşmak kolay yapmak zordur.

koruma1903
Şef
13 Nisan 2024 22:45

Millet komiserliği bırakıp öğretmenliğe geçiyor ama sen bilirsin

AvukatHasan
Aday Memur
14 Nisan 2024 01:43

Ağa bizimle eğlenir herhalde
14 Nisan 2024 01:44

şu düştüğümüz hallere bakın artık. polis forumunda bu şekilde başlık açıyorlar. sırf polisleri alaya alıp sinir katsayılarını yükseltmek için......günde 3 saat derse girip 55 bin TL maaş alan öğretmen niçin günde 13 saat gece çalışıp 40 bin TL maaş alan polisliğe geçsin. bu sorunun sorulması bile insanın aklıyla dalga geçmektir....

Memlek
Memur
14 Nisan 2024 11:52

kop gel Emniyete kardeşim hiç durma bak emniyette 9 bayram 20-25 gün resmi tatiller ve 3 ay yaz tatili yok sürekli çalışır dinç kalırsın, hafta sonu ve gece nöbetleri seni zinde tutar. ha bide maç,miting, konser, deprem,sel ne varsa hepsine gider gezmiş olursun:)

Muerem
Daire Başkanı
14 Nisan 2024 17:30

Ee devrem adamlar ek ücretleri ile geçiyorlar dedik inanmadılar o ek ücretlere de maaşta olduğu gibi aynı oranda artış oluyo bikaç seneye sağlıkçısı öğretmeni hepsi 2 kat geçecek az kaldı

hurgenerall, 1 yıl önce
şu düştüğümüz hallere bakın artık. polis forumunda bu şekilde başlık açıyorlar. sırf polisleri alaya alıp sinir katsayılarını yükseltmek için......günde 3 saat derse girip 55 bin TL maaş alan öğretmen niçin günde 13 saat gece çalışıp 40 bin TL maaş alan polisliğe geçsin. bu sorunun sorulması bile insanın aklıyla dalga geçmektir....

diyorumki06
Şube Müdürü
14 Nisan 2024 17:54

10 yıl üstü memur iseniz öğretmenliğe geçince maaşınız biraz düşecek ama maddi olarak hiçbir şeyin önemi yok.12 yıllık memurdum iki bayramda aynı yıl izin yaptığımı, yazın kavga etmeden izne çıktığımı, dış görevlendirmelerde ekip arkadaşlarımla sorun yaşanmadığı hatırlamam. şimdi ayda 20 saat derse giriyorum polisken aldığım maaşın yüzde 90 ını alıyorum. çocukları her türlü etkinliğe götürüyorum. bir bahçe aldım her hafta sonu oraya gidiyorum arayan yok mobing yok. emniyeti bilmeyenler için yazayım rütbeli olmakla da konunun alakası yok komşum komiser geçen gün sana imreniyorum dedi. çünkü emniyetin cicim aylarını bitirmiş biri hangi rütbede olursa olsun hayatında düzen istiyor.
hurgenerall, 1 yıl önce

Melik2
Aday Memur
15 Nisan 2024 23:55

Bayram Tatil. Resmi günler tatil. 3 ay tatil. Cumartesi Pazar tatil. ve üstüne ücret kesintisi yok. polisliğe gelip cevikte ne zaman çıkacağız düşüncesiyle yıllarını mi heba etmek istiyorsun?
16 Nisan 2024 08:47

gel gel mutlaka gel,hem cildede faydası var, sıcak, soğuk, toz toprak çok iyi geliyor 3 ayda kimse seni tanıyamaz bana herkes bebek yüzlü diyor ...

Aif42
Aday Memur
16 Nisan 2024 08:50

dalga mı geçiyorsun
Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi