Editörler : E.Kayı Han
13 Nisan 2024 02:49

Promosyon güncellemesi

Farkındayım bir çok konu açıldı fakat şu Abbas isimli arkadaşın yorumları sebebiyle hiç bir şey anlaşılmıyor.

Abbas kardeşim amacın ne bilmiyorum inan ilgilenmiyorum da, senden ricam lütfen bu konuya yorum yapma olurmu.

Son aldığımız duyum ile Nisan sonu konuşuluyor bunun üstüne bir duyum alan oldumu acaba ?

wax meber
Şef
13 Nisan 2024 03:26

Ya ne kadar uzadı bu promosyon meselesi. Herkes günü geldiğinde hesabına para yattığında görecek. Ne promosyonmuş arkadaş. Nolacak yani? 100 değilde 50 verdiklerinde istifa mı edeceksin. Para yattığında öğreniriz olur biter.

KingJames1
Yasaklı
13 Nisan 2024 13:28

tuzu kuru tek hücre
wax meber, 1 yıl önce

Ya ne kadar uzadı bu promosyon meselesi. Herkes günü geldiğinde hesabına para yattığında görecek. Ne promosyonmuş arkadaş. Nolacak yani? 100 değilde 50 verdiklerinde istifa mı edeceksin. Para yattığında öğreniriz olur biter.

wax meber
Şef
13 Nisan 2024 21:40

tuzu kurulukla alakası yok. iki aydır burada kaç lira promosyon verileceği tartışılıyor. bu kadar merak etme sebebiniz yatacak promosyona göre harcama yapma sevdasında olmanız. çoğu kişinin de hayali promosyon yatsın da iphone bilmem kaç alayım. kimse kimseyi bence kandırmamalı.

KingJames1, 1 yıl önce
tuzu kuru tek hücre

Mrtmrt4
Memur
13 Nisan 2024 22:20

dostum promosyon ile alakalı başlıklara girmez yorumlari okumaz takip etmezsen hesabına yattığında ne kadar olduğunu görür şükreder oturursun. burası bir forum ve insanlar yazar fikir beyan eder tahminde bulunur. senin mantığınla hiç bir şey hakkında yorum yapmayalım olunca ogreniriz nasılsa..
wax meber, 1 yıl önce

tuzu kurulukla alakası yok. iki aydır burada kaç lira promosyon verileceği tartışılıyor. bu kadar merak etme sebebiniz yatacak promosyona göre harcama yapma sevdasında olmanız. çoğu kişinin de hayali promosyon yatsın da iphone bilmem kaç alayım. kimse kimseyi bence kandırmamalı.

balks
Aday Memur
13 Nisan 2024 23:01

cevap vermen bile israf olmuş

Mrtmrt4, 1 yıl önce
dostum promosyon ile alakalı başlıklara girmez yorumlari okumaz takip etmezsen hesabına yattığında ne kadar olduğunu görür şükreder oturursun. burası bir forum ve insanlar yazar fikir beyan eder tahminde bulunur. senin mantığınla hiç bir şey hakkında yorum yapmayalım olunca ogreniriz nasılsa..

mudara61
Aday Memur
13 Nisan 2024 23:14

kimi seneye kimi bayramdan sonra diyor net bir bilgi yok

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
15 Nisan 2024 14:15

Arkadaşlar, gündemde bakanın değişmesi var. Promosyonu unutun.

adaletvehak
Genel Müdür
15 Nisan 2024 14:25

Bakanlık tarafından bankaya gönderilen yazı ne olacak ?

cvp verilmeyecekmi kuruma banka.

bakanla bir alakası yok ilgili birimler yine takibini yapar

ÇOTANAK, 1 yıl önce

samsunlu91
Aday Memur
15 Nisan 2024 14:37

ulan ne alaka ya ahhahahha
ÇOTANAK, 1 yıl önce

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
15 Nisan 2024 20:25

Promosyon konusunu gündeme getiren yazıları ben yazdım.

O zaman konjonktür promosyon ödemelerinin güncellenmesine müsaitti. Bakanın değişmesi gündemdedir. Ödenirse sevinirim, sonuçta çocuğunun okul taksidini ödeyecek anne veya babalar var. Veya kredi borcunu ödeyecek insanlar var.

adaletvehak, 1 yıl önce

Bakanlık tarafından bankaya gönderilen yazı ne olacak ?

cvp verilmeyecekmi kuruma banka.

bakanla bir alakası yok ilgili birimler yine takibini yapar

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi